Ragyogó géllakkozás kézre választható gyümölcsolajos táplálással, díszítéssel, Pestszentlőrincen

Toti Nails | Budapest, XVIII. ker.

Gyenge, puha körmeid vannak, mégis szeretnél géllakkozást?

  • Kuponunkkal igénybe vehetsz proteines megerősítő technikát is a lakkozás mellé, így az alapvetően gyenge körmök is erősként fognak tündökölni. És a választható trendi színekről és a díszítésről még nem is beszéltünk...
  • Vásárolj kedvezményes DD kupont, és váltsd be a XVIII. kerületi Toti Nails-ben.
Ár:1.900Ft3.800 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
3.800 Ft
50%
1.900 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.04.14. - 2019.07.15

Géllakkozás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Egyszínű vagy többszínű géllakkozás, 1-1 köröm díszítésével, kb 45 percben, gépi manikűrözéssel, akár proteines körömerősítéssel, valamint választható ápoló olajjal, az alábbiak szerint:

  • Választható sima géllakkozás vagy proteines megerősített Protein Base technika.
  • Választható díszek: kövek, csillám, matrica, nyomda, sellőpor stb.
  • Választható ápoló olaj: ananász, barack, banán, kókusz, frézia, narancsos fahéj vagy almás fahéj.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.04.14. - 2019.07.15 között

Bejelentkezés, beváltás

  • A beváltáshoz előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36-70/426-1196 számon akár Viber-en keresztül is, vagy a Toti Nails FaceBook oldalon, kuponkódod megadásával.
  • Kérjük vedd figyelembe, hogy a kuponnal legkorábban 2019. május elején lévő időpontok valamelyikére tudsz foglalni, valamint, hogy maximum 1 db kupont használhatsz fel.

Megközelíthetőség

  • Kb. 1 km-re található a Ferihegy vasútállomástól.

Ellenjavallatok

  • A kezelés csak ép és egészséges körömbőr esetén végezhető el, a szolgáltatás igénybe vétele nem ajánlott nagyon rágott köröm, gombás köröm, köröm alatti anyajegy, szemölcs, vírusos elváltozások esetén.

Felárak, opciók

  • Az ajánlat natúr körmökre vehető igénybe, ha műköröm, vagy géllakk leszedését kell végezni, a helyszínen felárat kell fizetni, mely 1.000 Ft/kupon.
  • Plusz díszítés kérhető, melynek ára függ a díszítés módjától, mennyiségétől, így kérjük érdeklődj a szolgáltató partnerünknél.

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani, vagy lemondani legkésőbb a kezelés előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük a pontos érkezést!

Szolgáltatás helye
1182 Budapest, Üllői út 692.

Géllakkozás kuponunk leírása

Gépi manikűr, akár többszínű géllakkal

Ha szereted megadni a manikűrözés és géllakkozás módját, ez lesz a te lehetőséged. Kezeidet színes ruhába öltöztetheted kedved szerint, akár proteines körömerősített alapot követően. Az ajánlat különlegessége még a száraz gépi manikűr is, mely sokkal precízebb kivitelezést tesz lehetővé, mint a kézi manikűr.

Gépi manikűrrel a géllakkozás biztos alapjáért

A száraz gépi (orosz) manikűr csiszolófejjel történik, melynek segítségével a letapadt bőr 100%-a eltávolítható. A nem kívánatos körömbőr nehezebben is nő vissza/ tapad vissza a körömlemezre. A gépi manikűr legfőbb előnye, hogy az agyagokat (gél lakk alapanyag) nagyobb felületre tudjuk felvinni, mint normál esetben. Mindemellett a végeredmény is esztétikusabb, a manikűr precízebb.

Körömerősítés proteinnel

Ez a termék fehérjetartalmú kivonatot tartalmaz. A körmök a Protein Base-nek köszönhetően erősebbé és ellenállóbbá válnak! A forradalmi alap borítás lehetővé teszi, hogy megerősítsd körmeidet.

Az izgalmas géllakk

A géllakkozás a hölgyek egyik kedvenc szépségápolási eszköze, segítségével ugyanis akár 3 hétig csodálatos lehet a körmöd a lábadon és a kezeden (jelen esetben utóbbi) egyaránt. UV-fényre köt meg pillanatok alatt, betonkemény lesz. Nem pattog be, és nem törik fel, így a mosogatás miatt sem kell aggódnod. Sőt, védi a körmeidet a külső, káros behatásoktól, hogy egészséges és ragyogó legyen. Válaszd ki a számodra legideálisabb színt, vagy kérdezd profi körmösöd az aktuális divatszínekről.

A színezés után jöhet az ajándék körömdíszítés. Választhatsz köveket, csillámport, nyomdát vagy egyenesen sellőport is. Rajtad áll, milyet szeretnél, az aktuális alkalomhoz vagy éppen hangulatodhoz illően. Ahogy az az alábbi képeken is látható, egyik-másik körmöd lehet másféle színű körömlakkal festve, ízlésednek megfelelően.

Legyen egy nőcis programod, mely végén csodás kezekkel ékeskedhetsz.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Nyári alak könnyedén? - Komplex alakformáló kezelés Dermakabinos méregtelenítéssel
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu