Professzionális sminktetoválás választható területre az Unisex Szépségszalonban Pesterzsébeten!

4,7/5Unisex Szépségszalon | Budapest, XX. ker.
  • Örülnél, ha minden reggel már kész sminkkel ébrednél?
  • Fordulj a sminkelés szakértőihez! Készíttess igényes sminktetoválást: szálas vagy teljes satíros szemöldököt, szájkontúrt vagy szemhéj sminktetoválást!
  • Profi munka szakemberektől, az Unisex Szépségszalonban (XX. ker.), vedd meg most csak 9.490 Ft-ért.
Ár:9.490Ft39.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
76% kedvezmény
39.000 Ft
76%
29.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.11.22. - 2022.02.22

Sminktetoválás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Profi sminktetoválás készítése választható területen: szájkontúr, szemhéj alul vagy felül, szálas vagy satíros szemöldök tetoválása.

A kezelés kb. 60 percet vesz igénybe.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.11.22. - 2022.02.22 között

  • Előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36-20/520-7350 számon a kuponkódod megadásával.
  • Amennyiben nem tudod elérni a szolgáltatót és nem titkosított számról hívod őket, visszahívnak, de SMS-ben is kérhetsz visszahívást a neved és kuponkódod megadásával!
  • Amennyiben az SMS-re sem érkezik válasz, írj emailt az uniszexszepsegszalon@gmail.com címre a kuponkódod megadásával.
  • Egy vásárló maximum 3 kupont használhat fel saját részre és hármat ajándékba.

Felárak, opciók

  • A kupon nem tartalmazza a korrekció költségét.
  • Ha mégis szüksége lesz a korrekcióra, akkor az 5.000 Ft felár ellenében történik.
  • Szájsatírozást felár ellenében kérhetsz, melynek értéke 5.000 Ft-tól kezdődik a kuponon felül.

További információk

  • A sminktetoválás minőségi, Magyarországon bevizsgált sminktetováló pigmenttel történik.
  • Tetoválást követően 2-3 hétig nem szabad szaunázni, szoláriumozni és napozni.
  • Elrontott sminktetoválásodat is helyre hozhatod a kupon által, amennyiben a javítás elvégezhető. A részletekről érdeklődj a szolgáltatónál.
  • Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és gépkocsival egyaránt. Határ úti metrótól, 52-es villamossal megközelíthető. Ingyen parkolás a szalonnal szemben! 51, 52 villamos megállók pár méterre, 35, 23, 23 E, 66, 66 E, 148, 151-es buszmegállók pár méterre.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok. Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 48 órával, második időpont módosításra csak 2.000 Ft felár megfizetése mellett van lehetőség.

★★★★★
★★★★★
9 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-Cs: 9:00-16:00 K-P 9:00-19:00 Szo:9:00-14:00 Sze: zárva
Szolgáltatás helye
1203 Budapest, Török Flóris u. 63/a.

Unisex Szépségszalon értékelése

★★★★★
★★★★★
"nagyon jó volt"
Urbán Sára

Sminktetoválás kuponunk leírása

Ha már meguntad az otthoni sminkelést...

Idővel szemöldökünk megereszkedik, lezárhatja szemeinket, viszont a sminktetoválással optikailag facelift hatást érhetünk el. Sok esetben akár 10 évvel is ha nem többel fiatalabbnak tűnhet.

Ahogy idősödünk, úgy sajnos arcunk, szemünk megereszkedik, a pigmentek elhalványodnak. Nos mind ezen rengeteget tudunk optikailag javítani, anélkül, hogy feltűnjön a kis ,,csalás”, sőt ha nem szeretnéd, hogy diszkrét sminknek tűnjön még úgy is el tudjuk a micropigmentációt készíteni, hogy még kisminkelve sem fog kinézni, csak szebb és fiatalosabb lesz és lecsalunk optikailag pár évet.

A megereszkedett részen kicsit kiszedjük a szálakat és felette szálas technikával megemeljük optikailag szemeidet, szemöldököd. Természetes hatás, fiatalosabb külső, jobb kedvű tekintet.

Az Unisex Kozmetika igényes, kellemes környezetben vár Téged is szeretettel!

Szépülj az Unisex Szépségszalonban kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

Minden hölgy számára nagyon kedvező a smink, de rengeteg nő nem sminkeli magát, mert nem tudja hogy kell, mi áll jól neki, ezért inkább nem is sminkel holott sokkal nőiesebb, szebb és magabiztosabb lehetne.

Egy igazi profi sminkes, csal sminkeléskor. Mi tartósan tudjuk javítani, korrigálni ha szükséges vagy amit érdemes kiemelni, hangsúlyosabbá tesszük.

Röviden a sminktetoválásról

Gyakran a sminktetoválás nem konkrétan sminkről szól, hanem korrigáljuk amit nem kedvezően kaptunk a sorstól, vagy az idő múlásával előnytelenül megvoltozik forma, szín. Egy előnytelen szemöldök nagyon arrogáns külsőt is tud kölcsönözni, és akármilyen szép szemei is lehetnek ha a szemöldök előnytelen, nem lesz kiemelve a szeme.

Nagyon természetes hatással, optikailag szálakat tudunk szinte hozzá varázsolni szemöldökéhez, vagy ha jobban kedveli a teljes satírozást azt is elkészítjük.

Száj:

Megnagyobbíthatjuk, teltebbé varázsoljuk optikailag száját, vagy ha ferde a szája, esetleg foltos a pigment, vagy idővel megereszkedett, összeset, kihalványult, alul teltebb az ajkak mint felül, vagy csak egyszerűen szép ,,hibátlan” szája van is ki szeretné hangsúlyozni.

Az ajkak idővel összébb esnek. A pigmentek halványodnak, kifakul a száj színe. De ez fiataloknál is előfordulhat. pl. akinek gyakran előfordult herpesze, sok estben pigment hiány keletkezik idővel. Természetesen nem mindenkit áldott meg a természet, szép telt ajkakkal, viszont ha vágyódik rá, segíthetünk. A kontúr színe nem muszáj hogy eltérjen a saját száj színétől. Választhatunk egy teljesen hasonló szín is, amitől a hatás: gyönyörű száj anélkül, hogy sminkelésnek tűnne. Aki szereti száját rúzsozni, vagy csak szájfényt használni, sokkal egyszerűbb lesz. Anélkül hogy tükörbe kelljen néznie, rúzsozhat is.

Szépülj az Unisex Szépségszalonban kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

Szemek:

Szemeidet megnagyobbíthatjuk, vagy pl. gomb formájú szemből csábos cicás formájú szemeket varázsolhatunk, igen széles választék. Vagy egyszerűen nagyon világos bőrű szőke szempillájú vendégeknél, pl. barnás színnel kiemeljük a szem formáját anélkül, hogy kisminkelve tűnjön ha természetes hatást szeretne, de ha vadabb sminket szereted mehetünk a Kleopátra irányába is.

Fontos információk a sminktetováló pigmentről

A sminktetoválás minőségi, Magyarországon bevizsgált sminktetováló pigmenttel történik. Természetes hideg, meleg színárnyalatokból választhatunk. A fertőtlenítés és érzéstelenítést követően. Kiválasztjuk az ideális színt, megtervezzük, bejelöljük a kívánt formát. Minden esetben közösen döntjük el a vendéggel, milyen lesz a sminktetoválása.

Elrontott sminktetoválás korrekciót is vállaljuk, amennyiben és amennyire lehetséges azt javítani. Az ilyen fajta korrekciónak felára lehet, de azt is kedvezményesen vállaljuk, de legtöbb esetben ha nem kell lefedni pigmentet pl. korrektor színnel, akkor általában nincs felár. Ajánlat kérésre, személyes konzultációra van lehetőség időpont egyeztetéssel.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu