Professzionális géllakkozás amerikai alapanyagokkal, díszítéssel, akár 4 hétig tartó eredménnyel

Tartósan gyönyörű körmöket szeretnél? Itt a megoldás!

A Holisztikus kozmetikában most professzionális amerikai alapanyagokkal készítenek neked extra tartós, irigylésre méltó körmöket.

DD kuponunkkal most kedvezményesen látogathatsz el a Móricz Zsigmond körtér közelében található szalonba, ahol profi szakemberek kezei között szépülhetnek körmeid.

Ár:3.990Ft7.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
7.990 Ft
51%
4.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.08.07. - 2020.11.09

Professzionális amerikai géllakkozás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Professzionális géllakkozás amerikai alapanyagokkal, díszítéssel, akár 4 hétig tartó eredménnyel

A Holisztikus Kozmetikában az amerikai Artistic Nail Design termékeivel dolgoznak, hogy szebb és tartósabb legyen a körmöd mindenkiénél.

A géllakkozást megelőzően teljes manikűrözésen esel át, ezután készítik el elképzeléseid szerint a csodálatos körmeidet, melynek megkoronázásaként 1-1 körmödre ízlésednek megfelelő díszítést kérhetsz.

Az egész folyamat kb. 1,5 órát vesz igénybe.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.08.07. - 2020.11.09 között

Bejelentkezés

  • Előzetes időpont egyeztetés első alkalommal +36-70/369-4342 telefonszámon neved, kuponkódod megadásával, vagy személyesen a Holisztikus Kozmetikában.
  • Mindenki egyszer vehet részt kuponnal a kezelésen.
  • Ha korábbi géllakk található körmeiden a helyszínen eltávolítják, mely nem képez felárat, viszont bejelentkezéskor kérünk jelezd, ha szükség lesz rá, hogy úgy kalkulálhassunk az idővel.
  • FONTOS! Az ajánlat gombás körmök esetén nem vehető igénybe!

Megközelítés

  • A szalont a Móricz Zsigmond körtér és a Kosztolányi Dezső tér M4 metrómegálló közelében, a Bartók Béla és a Vásárhelyi utca sarkán találod meg.

Felárak, opciók

Helyszínen fizetett felár ellenében kérhető extra díszítés is, a lista árakról a szalonban tudsz bővebb felvilágosítást kérni.

További információk

A díszítés minden esetben a saját elképzeléseid szerint kérhető, lehet szó csillámról, különböző porokról, mintákról, matricáról, vagy akár kövekről is.

Lemondási feltételek

Időpont lemondása/módosítás a lefoglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül. Kérünk, hogy figyelj oda a pontos érkezésre is!

★★★★★
★★★★★
32 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
K-P: 09:00-19:00; Szo: 09:00-14:00
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Bartók Béla út 66. fsz. 7.
Kapucsengő: 55
★★★★★
★★★★★
"Jól esett"
Szabó Imre

Professzionális amerikai géllakkozás kuponunk leírása

Nem csupán szép, de tartós körmöket is szeretnél?

Amennyiben a fenti kérdésre igennel válaszoltál, ne keress tovább! Ajánlatunk ugyanis neked szól. Ajánlatunk keretében garantáltan szép, és tartós körmökkel ajándékozhatod meg magad, vagy hölgy ismerőseidet, mellyel akár egy hónapig gyönyörűek lesznek a körmeid.

Géllakkozás minőségi, amerikai alapanyagokkal

A géllakkozást megelőzően teljes manikűrözésen esel át, ezután készítik el elképzeléseid szerint a csodálatos körmeidet, melynek megkoronázásaként 1-1 körmödre ízlésednek megfelelő díszítést kérhetsz. A díszítés lehet szolid, vagy extravagáns, az eredmény mindenképp a stílusodat tükröző lesz. Kérhetsz csillámot, különböző effekt porokat, mintát, matricát vagy akár köveket.

Hogy miben több ez az ajánlat a többinél? A titok a minőségben, és a profi szakértelemben rejlik!

Az Artistic Nail Designról

Az Artistic Nail Design világhírű körömművészek és termékfejlesztők által jött létre azzal a céllal, hogy jó minőségű anyagokat és kiváló oktatási programot nyújtson a professzionális köröm piacon.  Forradalmi újításainak köszönhetően a cég több mint 200 gyönyörű gél lakk mellett kivételes minőségű Poly géleket, azaz Putty-kat és kiváló minőségű LED-es lámpákat kínál, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően pedig olyan termékeket hozott létre, amelyek könnyen kezelhetőek, így remek eszközéül szolgálnak a szakma művészeinek.

A márka magját a kifogástalan minőség és a kivételes, keverhető, így az egyedi igényeket is maximálisan kielégítő, különleges hatást nyújtó színek adják. Minden árnyalatukat egyedileg, inspiráció révén terveznek meg és minden színnek saját, egyedi története van. Évente 6 kollekciót állítanak elő, hogy folyamatosan diktálják a trendet és biztosítsák a körömművészek színpalettáját.

Ne habozz, kattints a "Megveszem" gombra, csapj le erre a páratlan ajánlatra, és öltöztesd új ruhába körmeid, vagy lepd meg vele hölgy ismerőseidet, a siker garantált!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu