Beyond prémium fogfehérítés, depurálás, és fogkőeltávolítás, a Smilefactoryban, a Jászai Mari térnél

5/5Smilefactory Fogászat | Budapest, XIII. ker.
  • Minden álmod visszaszerezni fogaid eredeti, fehér színét?
  • Lehet, hogy a kávé vagy a tea színezte el fogaid, de hogyha részt veszel egy ilyen kezelésen, biztosan szívószállal iszod majd az említett italokat. A Beyond fogfehérítő technológiával biztosra mehetsz.
  • Profi dentálhigiénikus szakembergárda vár a Jászai Mari térnél, a Smilefactory Fogászaton, hogy csodaszéppé varázsolják bármely családtag mosolyát.
Ár:39.990Ft110.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
64% kedvezmény
110.000 Ft
64%
70.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.12.04. - 2021.03.04

Fogfehérítés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Professzionális, hideg fényes Beyond fogfehérítés, fogkőeltávolítással egy fő részére, egy alkalommal, ínyvédelemmel kb. 1,5 óra alatt.

Fájdalommentes, kíméletes, a fogzománcot nem károsító kezeléssel lehetnek ismét fehér, fogkőmentes fogaid már egyetlen kezelés után.

Szakképzett dentálhigiénikusok várnak Budapest XIII. kerületében, ahol nyugodt körülmények között, modern berendezésekkel felszerelt rendelőben, világszínvonalú fogászati szolgáltatással szépülhetnek fogaid.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.12.04. - 2021.03.04 között

  • Előzetes időpont egyeztetés és bejelentkezés+36-30/565-6567 számon a kuponkódod megadásával.
  • Kinyomtatott kuponodat kérjük, vidd magaddal a kezelésre.
  • Kuponunkkal leendő új pácienseinknek szeretnénk kedvezni. Egy személy csak egy alkalommal, egy kezelésre és egy kupont használhat fel!
  • A kupon felhasználható hétfő és péntek délelőtt, és kedd délutánonként a megadott elérhetőségeket előzetesen egyeztetett időpontban.
  • A kupon más kedvezménnyel nem összevonható, készpénzre nem váltható, csak ezen ajánlatra érvényes.
  • A kezelés 2 külön időpontból áll. Az első egy teljes körű állapotfelmérés 10.000,- Ft- értékben melynek árát betudjuk a későbbi depurálás és fehérítés árába.

Megközelítés

  • A fogászat könnyen megközelíthető a Jászai Mari térnél, 4-6 villamossal.

További információk

  • A kezelés végeredményét egyéni változók befolyásolhatják.
  • Kezelést követő 10 napban nem szabad színezékes ételeket fogyasztani.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása és lemondása az adott időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

★★★★★
★★★★★
2 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Cs: 09:00-13:00; P: 13:30-19:00
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Szent István krt. 4. félemelet 5a
(26-os kapucsengő)

Smilefactory Fogászat értékelése

★★★★★
★★★★★
"Könnyen megközelíthető, nagyon igényesen berendezett rendelő, szuper jól nézett ki. Sok helyen voltam már ultrahangos főgkő eltávolításon, de eddig itt volt a legjobb az élmény. Viszonylag gyorsan végzett a doktor úr és a szokásos kellemetlen érzés is itt volg a legkisebb. Szinte meglepődtem, hogy már kész is volt, pedig a kezelés ugyanolyan eredményes volt, mint máshol. Legközelebb is ide fogok jönni, ha tudok."
Papp Miklos

Fogfehérítés kuponunk leírása

Vakítóan fehér fogak, az egész családnak!

A Beyond fogfehérítés nemcsak praktikus és gyors, hiszen egyszeri kezelés is elegendő az eredményességhez, de semmilyen olyan anyag nem kerül felhasználásra, melynek bármilyen mellékhatása lenne, tehát teljesen biztonságos. A fogfehérítő eljárások hasonló elvek alapján működnek, ezek közül a Beyond az egyik legkidolgozottabb, legnagyobb hatékonysággal működő technológia.

A Beyond kezelésről általánosságban

A Beyond egyszeri kezelés, mely nem jár mellékhatásokkal. Általánosságban elmondható, hogy a Beyond a legbiztosabb és legjobb fogfehérítő eljárás a jelenleg a piacon találhatók között.

Magas hidrogén-peroxid tartalma miatt vakítóan szép fogakat tudnak készíteni közel másfél óra alatt. A kezelést megfelelő izolálás mellett, a fogak felszínére felvitt gél aktiválásához, a már említett speciális fogfehérítő lámpát használják. A lámpa 3x10 percig világítja meg a fogakat.

A kép illusztrációként szolgál:

A Beyond technológiával végzett fogfehérítés nem csupán a fogak felszínét, de annak mélyebb rétegeit is képes megtisztítani, az elszíneződéseket megszüntetni. Ebből következik, hogy a Beyond fogfehérítés a ma létező leghatékonyabb technológia a fogfehérítés területén.

Két szempontból is nagyon biztonságos a Beyond fogfehérítés. Az egyik ok, hogy hidegfény nyaláb kerül felhasználásra, így a fogidegek nem károsodnak. A másik óriási előnye a kezelésnek, hogy a fehérítő zselé vízbázisú, vízben oldódó, így nem károsodik a fogzománc.

A kezelés alatt alkalmazott hidegfénynek, valamint a fehérítő zselének semmilyen mellékhatása nincs, még akkor sem, ha a kezelés közben valamennyi zselét a páciens véletlenül lenyel.

A Beyond kezelés menete

A Beyond fogfehérítés egy normál fogtisztítással kezdődik, hogy teljesen szennyeződésmentes legyen a fogfelület majd fogkőeltávolítás és polírozás előzi meg a kezelést.

A Smilefactory rendelőjében az esetek túlnyomó többségében alkalmazott legkíméletesebb módszer a fogkő eltávolítására az ultrahangos eljárás. Az ultrahangos fogkő-eltávolítás során az ultrahang rezgése légbuborékokat képez a felületre permetezett vízben, ezen buborékok pattintják le a fogkövet a fog felszínéről oly módon, hogy a fog nem sérül.

A fogkő-eltávolítás után polírozás következik, így lesznek a fogaid teljesen megtisztítva, valamint a fogkő-eltávolítás eredményessége így lesz hosszan tartó. A fogak simára polírozott felületén kevésbé tudnak letapadni a szennyeződések és a lerakódások.

Amikor a fogazat teljesen tiszta, akkor felkerül egy ajakeltartó terpesz, majd a  dentálhigiénikus ínyvédő zselét ken az ínyre, ami fényre szilárdul meg. Így az íny teljesen elhatárolódik a fehérítendő fogfelülettől és az eljárás során használt anyagoktól. Ezután a dentálhigiénikus felhordja a fogak felszínére a fogfehérítő zselét, melyet azután hidegfénnyel megvilágít. A zselé 10 percen át fejti ki fehérítő hatását a fogakon, majd ezután lecserélésre kerül. Az elhasználódott zselét kétszer cseréli le a dentálhigiénikus a fogfehérítés folyamán. Három fázisból áll a fogfehérítő zselé felhordása és megvilágítása, majd az utolsó fázis után teljesen eltávolításra kerül a fogakról.

A fogfehérítés végső stádiumaként egy érzékenységet gátló paszta kerül a fogakra, majd pár perc után ezt is el lehet távolítani. Ezzel a fogfehérítés eljárás véget is ér, mely az előkészületekkel együtt sem tart másfél óránál tovább.

Azaz röviden a kezelés menete

  • fogtisztítás,
  • fogkőeltávolítás és polírozás,
  • íny elhatárolása a fehérítendő fogfelülettől ajakeltartó terpesszel és ínyvédő zselével,
  • fogfehérítő zselé felvitele, hideg fénnyel történő megvilágítása, összesen háromszor.
  • érzékenységet gátló paszta felvitele

 

Nevess boldogan, önfeledten, hiszen a mosoly a legszebb dolog, amit egy ember magán hordhat: vedd meg még ma a kupont a Megveszem gombra kattintva!

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu