Próbáld ki magad pop star-ként és énekelj egy profi hangstúdióban

  • Neked is egyik nagy vágyad, hogy egy profi stúdióban felénekelhesd a kedvenc vagy saját dalodat? Szeretnél egy igazi és különleges élményt szerezni Magadnak vagy szerettednek?
  • A Nortyx Hangstúdióban most ajánlatunk keretein belül lehetőséged van kipróbálni magad egy profi hangstúdióban és megmutatni mit tudsz. Természetesen a felvett dalt keverik és masterelik is Neked. 
  • Váltsd valóra álmod, vagy lepd meg szerettedet egy igazán menő studióidővel!
Ár:28.000Ft35.000 Ft
Ár: 7.840 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 20.160 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

Megveszem
A gombra kattintva választhatsz az opciók közül!
20% kedvezmény
35.000 Ft
20%
7.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 5 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.03.14. - 2024.06.14

Hangstúdió kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon, amely egy dal feléneklésére jogosít fel, meglévő zenei alapra (akár youtube-ról letöltött karaoke), amelyet a felvétel után kevernek, és masterelnek is.  

  •  tehát helyre húzzák a hangot
  • beeffektezik,
  • és a zenébe illesztik
  • a hangmérnök felvételvezetőként is jelen van 

A program időtartama kb. 2-4 óra. 

A szolgáltató ezen kuponnal új vendégeinek szeretne kedveskedni, így egy személy csak egyszer vehet részt kuponnal a hangstúdióban.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.03.14. - 2024.06.14 között

Bejelentkezés

Előzetes bejelentkezés szükséges online foglalási felületen a https://hangstudio.hu/kupon/ címen, vagy emailben a studio@nortyx.hu címen.

Nyitvatartás:

Keddtől vasárnapig: 9:00-19:00

Ügyfélfogadás csak előre egyeztetett időpontban.

Felárak, opciók

Extra opció:32.000 Ft felár ellenében

Turbózd fel az eseményt egy igazi videóklippel, amelyet a stúdióban forgatnak, rögtön a felvétel után. A felvett dalhoz több kameranézetből készítenek stúdióklippet, amelyet utána felölthettek a közösségi oldalakra, youtube-ra is. 

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 7.840 Ft-ért! A különbözetet, ami 20.160 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

Ha foglalósan vásárolsz, a fennmaradó részt a helyszínen készpénzzel tudod teljesíteni.

Lemondási feltételek

Az időpont lemondása, illetve annak módosítása minimum 48 órával a program kezdete előtt lehetséges, különben az alkalom és a kupon felhasználtnak minősül.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H: Zárva; K-V: 09:00-18:00
Szolgáltatás helye
2030 Érd, Lőcsei utca 61.

Videó

Hangstúdió kuponunk leírása

Szerezed be Te is a legklasszabb, legvagányabb, életre szóló ajándékot, amely nem más, mint egy hatalmas stúdióélmény!

Te is szeretsz énekelni? Régóta gondolkozol már rajta, hogy kibérelsz egy hangstúdiót, hogy felvedd a dalod? Esetleg valami életre szóló ajándékon gondolkozol? 

A Nortyx Hangstúdióban most lehetőséged van Neked vagy megajándékozottadnak egy dal feléneklésére egy profi hangstúdióban. Egy valóban profi hangfelvételt fogsz kapni, amit Te is szívesen fogsz hallgatni, mert mindent megtesznek, amit a mai sztároknál meg szoktak, tehát helyre húzzák a hangod, beeffektezik, és a zenébe illesztik.

A felvételről

Fontos hogy Náluk a hangmérnök felvételvezetőként is jelen van a felvétel közben, tehát végig vezeti, inspirálja a zenészt, így aki először jár stúdióban, az is fel tud venni egy dalt.

Hangstúdióról

A Nortyx Hangstúdió 2009 óta működik, így a legkülönbözőbb tudásszintű és stílusú zenészekkel találkoztak már, és a felvétel végeredménye mindig felülmúlta a zenészek várakozásait. Ez azért lehetséges, mert igyekeznek mindenkivel megtalálni a közös hangot, segítik a felvételben, és nem csak megnyomjuk a REC gombot.

A dal felvétel után a stúdióban videóklippet is forgatnak. A felvett dalhoz több kameranézetből készítenek stúdióklipet, amelyet utána a megajándékozott feltehet a közösségi oldalára, vagy youtube-ra, így lesz az élmény garantáltan maradandó.

Váltsd valóra azt, amit eddig csak álomnak hittél! Pedig most kedvezményes DD kuponunkkal juthatsz hozzá életed legemlékezetesebb eseményére! Lepj meg valakit vele, aki igazán örülne már egy stúdióidőnek, hiszen ez egy tökéletes ajándékötlet! 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu