Prémium hajvitamin - a valódi eredményekért 3 havi adag

Clever Media Kft. | www.diszkontmarket.hu/, www.netpiac.hu/, www.vevob
Ár:6.990Ft12.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
47% kedvezmény
12.990 Ft
47%
6.000 Ft

Prémium hajvitamin legfontosabb tudnivalók

Prémium hajvitamin

Love My Hair  hajvitamin egyszerű és gyors módja annak, hogy hajad megkapja a növekedéshez szükséges napi vitaminadagját. A legfontosabb összetevők, mint a Biotin, C-Vitamin, Folsav, Niacin és D-Vitamin a további vitaminokkal és ásványi anyaggal kombinálva egy olyan tökéletes formulát alkotnak, amely hozzájárul a normál haj és bőr fenntartásához, a Q10-konezim, a hialuronsav és kollagén pedig valódi szépségvitaminná teszi!
*Minden haj típushoz használható.

Minden egyes Love My Hair kapszula:

  • A haj gyorsabb növekedését segítő vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz
  • Hozzájárul a normál haj és bőr fenntartásához.
  • 100%-ba BIO, Glutén,- Szója és Allergén mentes

Természetes vitaminok az egészséges hajért

Szervezetünkhöz hasonlóan hajunknak is szüksége van kulcsfontosságú tápanyagokra az egészséges hajszerkezet és az optimális hajnövekedés érdekében. A haj fénytelenné válása, valamint a hajhullás nem csak a kor előrehaladtával alakulhat ki.

Sok esetben már a fiatalabbak körében is problémát jelentenek a sérült, elvékonyodott hajszálak, a korpásodásra hajlamos, kiszáradt fejbőr, valamint a hajhullás. Mindezt az egyoldalú, a haj szépségének szempontjából kulcsfontosságú vitaminokban és ásványi anyagokban szegény táplálkozás okozza.

A Love My Hair hajvitaminban megtalálható az összes nélkülözhetetlen vitamin, fehérje és ásványianyag, így külső forrásból egyetlen kapszulával pótolhatjuk ezeket az esszenciális elemeket, és visszanyerhetjük csillogóan dús, egészséges hajkoronánkat.

A csomag tartalma 3 doboz vitamin.

  • optimális dózis
  • bio alapanyagok
  • állatkísérlet mentes
  • komplex szépségvitamin
  • mellékhatások nélkül
  • nem tartalmaz allergént

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Clever Media Kft. felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Clever Media Kft. a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Clever Media Kft. információk

A Clever Media Kft. termékeit DPD futárszolgálat szállítja házhoz 1-4 munkanapon belül. 20.000 Ft-os értékhatár felett a kiszállítás díjmentes.

Forgalmazó:
Clever Média Kft.
clevermediakft@gmail.com

Átvételi lehetőségek:

DPD Futárszolgálat

1.590 Ft  (1-4 munkanap) - ingyenes 20.000 Ft fölött