Poszt Covid kivizsgálás az Imhotep Medical Centerben!

Imhotep Medical Center | Budapest, VI. ker.
  • A koronavírus sajnos mindannyiunk életében jelen van és valamilyen szinten befolyásolja is azt.
  • Számos tanulmányban szerepel, hogy COVID-19 fertőzés után 4-6 héttel is több tünet észlelhető, így fáradékonyság, fáradtság, nehézlégzés, ízületi panaszok vagy mellkasi fájdalom.
  • Tudd meg időben, a tüneteid okát és látogass el az Imhotep Medical Centerbe egy poszt covid kivizsgálásra!
Ár:49.000Ft65.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
25% kedvezmény
65.000 Ft
25%
16.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.08.04. - 2022.11.04

Poszt Covid kivizsgálás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy poszt covid kivizsgálás. 1 fő maximum 5 kupont vásárolhat saját részre és ajándékozhat.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.08.04. - 2022.11.04 között

Előzetes időpontfoglalás szükséges a +36-30/667-2587 telefonszámon érvényes kuponkódod megadásával.

Nyitvatartás:

7:30-19:00 (Előzetes bejelentkezés alapján változhat)

A parkolás az utcában fizetős, szükség esetén tudnak a mélygarázsban helyet biztosítani, azonban ehhez előzetes egyeztetés szükséges.

További információk

  • Megérkezésedkor az egészségügyi kérdőív kitöltése kötelező.

Lemondási feltételek

Időpont módosítást és lemondást a kezelés előtt legalább 24 órával tudod megtenni, ellenkező esetben az alkalom teljesítettnek minősül. Kérjük, hogy a lefoglalt időpontra pontosan érkezz!

Szolgáltatás helye
1063 Budapest, Bajnok utca 13. I. Emelet

Poszt Covid kivizsgálás kuponunk leírása

Ne halogasd tüneteid kivizsgálását, hiszen sosem tudhatod mi is áll valójában a háttérben!

A koronavírus hosszú ideje megkeseríti az életünket, már-már elegünk is lehet ebből a helyzetből, azonban nem szabad megfeledkeznünk a betegség veszélyéről és hogy milyen következményekkel járhat, ha nem kezeljük időben a tüneteinket!

Poszt Covid kivizsgálás

A COVID-19 vírusfertőzés nehezen kiismerhető betegséget takar. Az átvészelés lehet tünetmentes, de megjelenhetnek változatos hevenytünetek az előre nem kiszámítható betegséglezajlás mellett. Számos tanulmányban szerepel, hogy COVID-19 fertőzés után 4-6 héttel is több tünet észlelhető, így fáradékonyság, fáradtság, nehézlégzés, ízületi panaszok vagy mellkasi fájdalom.

Friss kutatásokból kiderül, hogy szív- és érrendszeri, tüdőgyógyászati, neurológiai (idegrendszeri) késői tüneteket, valamint pszichés problémákat diagnosztizáltak a fertőzés után.

Ilyen tüneteket többek között a gyors pulzus, szívdobogásérzés, izomfájdalmak, fejfájás, szaglás és ízérzés hiánya, alvás-, koncentráció- és memóriazavar, sőt kiütések, hajhullás is jelentkezhet hetekkel a betegség lezajlása után.

A COVID-19 bár elsősorban a tüdő betegsége, más szerveket is károsíthat, ezzel növelve a hosszútávú egészségügyi problémák kockázatát:

  • Szív: képalkotó eljárásokkal szívizomzat-károsodást lehet kimutatni, akár azoknál a pácienseknél is, akik enyhe tünetekekel vészelték át a betegséget. Ezen izomeltérések emelhetik a szívelégtelenség és egyéb szívszövődmények kialakulásának kockázatát.
  • Tüdő: a fertőzötteknél kialakuló tüdőgyulladás gyakran eredményezi a tüdő légcseréjét végző alkotói, ún. alveolusok hosszú távú károsodását, ezzel hosszútávú légzési problémákat okozva.
  • Agy: még fiatalkorúaknál is leírták a stroke, fokozott görcskészség és Guillain-Barre-szindróma kialakulását – ezen utóbbi egy olyan állapot, ami átmeneti bénulást okozhat az alsó végtagtól kezdődően. A COVID-19 a Parkinson- és Alzheimer-kór kialakulásának rizikóját is fokozza.
  • Alvadási és érrendszeri károsodás: a fertőzés fokozza a vérrögök kialakulásának veszélyét, így szívizom és agyi területek elhalását (infarktus, stroke) okozhatja. A vérrögök azonban tüdő-, máj- és veseérintettséghez is vezethetnek, ugyancsak hosszú távú eltéréseket eredményezve.

Látogass el az Imhotep Medical Center és cselekedj időben!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu