Portré fotózás férfiaknak és nőknek is egyaránt a Marton Balázs Photography-nál!

Marton Balázs Photography | Budapest, XIII. ker.
  • Sosem árt, ha van rólad készítve néhány minőségi fotó. Ezek a képek bármikor jól tudnak jönni, például egy önéletrajzba.
  • Próbáld ki magad Te is a kamerák előtt és figyeld meg, ahogy egy profi fotós segít neked lencsevégre kapni a lehető legjobb profilodat! 
  • DD kuponunk által most kedvezményesen vehetsz részt egy olyan portré fotózáson, ahol kiváló képeket szerezhetsz magadról!
Ár:22.490Ft30.000 Ft
Ár: 6.300 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 16.190 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
26% kedvezmény
30.000 Ft
26%
7.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.08.04. - 2023.11.03

Portré fotózás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 alkalomra szóló kupon, amely egy portré fotózást tartalmaz.

  • Férfiak és nők is egyaránt igénybe vehetik. 
  • A fotózás alkalmával kb. 200 db nyers kép készül. 
  • Ebből közösen kiválasztva 15 db-ot retusálva is megkapsz. 
  • A fotózás időtartama 1 óra. 

Készíttess magadról vagy egy szerettedről emlékezetes és minőségi képeket! Kuponunkkal most igazán kedvező áron csináltathatsz különleges és egyedi portréfotókat, a Marton Balázs Photography jóvoltából!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.08.04. - 2023.11.03 között

Bejelentkezés

Legkésőbb a fotózás előtt 1 nappal szükséges időpontot foglalni a +36-70/908-9159-es telefonszámon vagy martonbalazss@gmail.com e-mail címen.

A szolgáltató ezen kedvezményével az új vendégeinek szeretne kedveskedni, így mindenki egyszer vehet részt kuponnal a szolgáltatáson!

Lehetőséged van akár a saját otthonodban is lebonyolítani a fotózást, Budapesten belül bárhova elmegy a fotósod. 

Felárak, opciók

Amennyiben stúdióban szeretnéd a fotózást, felár ellenében lehetséges:

  • Hétközben 8.000 Ft, hétvégén 12.000 Ft, amely a helyszínen fizetendő vagy előre utalással lehet időpontfoglaláskor kifizetni a szolgáltatónak. 
  • Több stúdió közül lehet választani: G3, WTamás és Indoor, vagy kérés esetén bármelyik másik stúdió Budapesten.
  • Amennyiben szeretnél extra képeket retusáltatni, az 1.490 Ft felárat jelent, amelyet a helyszínen kell a szolgáltatónak kifizetni. 

További információk

Az ajánlatban szereplő összes kép, beleértve a főképet is a szolgáltató saját munkája!

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 6.300 Ft-ért! A különbözetet, ami 16.190 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

Amennyiben foglalósan vásárolsz, a fennmaradó részt a helyszínen készpénzzel tudod kifizetni.

Lemondási feltételek

Lemondási lehetőség a fotózást megelőzően 24 órával lehetséges, ha már kifizette a stúdiót a fotós, és nem jelensz meg a fotózáson, illetve nem értesíted erről előző nap a szolgáltatót, akkor az alkalom felhasználtnak minősül. 

Portré fotózás kuponunk leírása

Próbáld ki te is a portré fotózást!

Ha valaha is álmodtál arról, hogy egy igazán különleges és megható portréfotót készíttess magadról vagy szeretteidről, akkor itt az ideje, hogy valóra váltsd azt az álmod! A Marton Balázs Photography készen áll arra, hogy varázslatos pillanatokat örökítsen meg, és olyan portréfotókat készítsen, amelyek örökre megmaradnak.

Miért éppen minket válassz?

Az elsődleges célunk az, hogy megmutassuk a valódi szépségedet és egyediségedet. Mindegy, hogy egyéni portréra vágysz, családi képet szeretnél, vagy esküvői fotózásra van szükséged, mi minden alkalommal arra törekszünk, hogy különleges és emlékezetes képeket készítsünk, amelyek tükrözik a személyiségedet és az érzéseidet.

Miért fontos a jó portréfotó?

Egy igazán mesteri portréfotó nemcsak a megjelenésedet örökíti meg, hanem az érzéseidet és a pillanatok törékenységét is. Amikor megnézed az elkészült képeket, újra átélheted az adott pillanatot, és felidézheted azokat az érzéseket, amikor boldog, elégedett vagy éppen szerelmes voltál. Ezért olyan fontos, hogy profi fotóst válassz, aki érti az igényeidet és elkapja a lényeget.

Ne aggódj, nálunk minden részletre figyelünk!Professzionális felszerelésünkkel és tapasztalt csapatunkkal biztosítjuk, hogy a fotózás folyamata könnyedés élvezetes legyen számodra. Rugalmasan alkalmazkodunk az igényeidhez és kreatív ötleteidhez, hogy egyedi és lenyűgöző eredményeket érjünk el.

Ne késlekedj tovább, vedd fel velünk a kapcsolatot! Írj nekünk a martonbalazss@gmail.com e-mail címre vagy hívj fel minket a 06709089159-es telefonszámon, hogy megbeszélhessük az elképzeléseidet és a részleteket.

Legyen szó portréfotózásról, családi képről vagy esküvői fotózásról, Marton Balázs Photography minden alkalommal felejthetetlen élményt és minőségi képeket garantál.

Engedd el magad és pózolj! 

Legyen akár portfólióról szó vagy csak simán magad részére készítenél képeket, most itt a lehetőség rá! A profi fotósod, sok éves tapasztalatával mindent meg fog tenni, hogy a legjobbat hozza ki belőled. Ha lámpaláz gyötör, ne aggódj, sok ilyen helyzetet át élt már, tudja kezelni, segít leküzdeni Neked ezt is. Te csak arra koncentrálj, hogy ellazulj és élvezd a fotózást! A többit intézi a fotósod, segít megtalálni a legjobb pózokat, beállításokat, hogy a lehető legjobbat hozza ki a képeidből. 

Marton Balázs Photography - portré fotózás

Az egy órás fotózás alkalmával körülbelül 200 darab nyers fotó készül, amelyből közösen kiválasztva 15-öt retusálva is megkapsz. Természetesen a nyers fotókat is megkapod. Így bármikor azokat is elő tudod venni, szerkesztheted vagy épp egy ajándékként is meglepheted vele rokonodat, barátodat. 

Ha úgy érzed megteszed ezt a lépést, és igazi profoesszionális képeket szeretnél, akkor csapj le kedvezményes DD kuponunkra, hiszen MOST csak 15.990 Ft! Hozzátok ki a legjobban a fotózásból és nézd vissza büszkén a Rólad készült képeket!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu