Polip porszívófej

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:2.993Ft3.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
25% kedvezmény
3.990 Ft
25%
997 Ft

Polip porszívófej legfontosabb tudnivalók

Polip porszívófej

  • Szívd fel az összes port a legutolsó porszemig!
  • Tisztítsd meg könnyedén azokat a helyeket is, ahova eddig nem fértél be a porszívóval vagy portörlővel.
  • Lakásod ezentúl tényleg patyolat tiszta lesz!

Mostantól egyetlen porszem sem tud elrejtőzni előled!

Lehetsz te akármennyire alapos, a porszívóval nem minden esetben férsz oda a szűk résekhez, mint a szellőző vagy a számítógép billentyűzete.
Ezért sok helyen ott marad egy kis por vagy morzsa, ami csak tovább gyűlik, hiába takarítottad ki az egész házat. 

Hogyan állíthatnád meg végre ezt az ördögi kört?

Szereld rá a porszívó csövére ezt a polip porszívófejet, melynek szívó sörtéi a legapróbb helyeken is gond nélkül felszívják a meglapuló porszemeket. 36 apró polipcsápszerű cső csatlakozik a porszívófejhez, amit pont a nehezen hozzáférhető sarkok és rések megtisztítására terveztek. Mostantól mindig makulátlan tiszta lehet a lakás, nem maradnak többé poros részek!

Hasznos tudnivalók:

A porszívófej univerzális, tehát bármilyen porszívócsőhöz csatlakoztathatod. Könnyedén eltávolíthatod vele a morszákat az evőeszközöket tartalmazó konyhai fiókodból, a klaviatúrád billentyűi között megrekedt koszt és port, a számítógépház belsejét vagy törékeny tárgyaid is megtisztogathatod vele.

A polip porszívófej tulajdonságai:

  • Anyaga: műanyag
  • Bármilyen porszívó csőhöz csatlakoztatható


Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db porszívófej

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)