Párkereső e-book

Ár:3.490Ft6.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
Már csak 99 db maradt!
6.900 Ft
50%
3.410 Ft

Párkereső e-book legfontosabb tudnivalók

A PárkeresŐ e-book segítségével hol szórakoztató, hol mély, ám mindenképpen új ismerettel szolgáló gyakorlatokon keresztül:

  •  feltérképezheted a családodtól származó mintákat, tapasztalásokat párkapcsolat, intimitás vonatkozásában, amik Rád, választásaidra, párkapcsolathoz való hozzáállásodra, abban való viselkedésedre is hathattak.
  •  ránézhetsz korábbi kapcsolataidra, mit tanultál, mit lett volna érdemes Neked másképp tenni, mire vágysz a Magadról feltárt új ismeretek fényében valóban egy kapcsolatban
  • sorra veheted, milyen helyzeteken érdemes elgondolkodnod, mielőtt megtörténik az első randi

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kőrösy Sára - Párkapcsolati Coach felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kőrösy Sára - Párkapcsolati Coach a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kőrösy Sára - Párkapcsolati Coach információk

Ha a kapcsolatod harmonizálnád társaddal vagy gyermekeddel: akár azt érzed, hogy a nehézségek tőle erednek, akár úgy, hogy Benned kavarognak kérdések, változtatásra váró lépések: elengedhetetlen mozzanat, hogy tudatosuljon: mi minden töltött be meghatározó szerepet, ami elvezetett idáig. Mind az egyéni, mind az eddigi közös életutatokat szemlélve. Mélyebben megértve Önmagad és Őt lehet hatásos a változtatás és tartós a változás.

Ha egyedülállóként szeretnél: akár kiegyensúlyozottabb mindennapokat vagy új kapcsolatot és elkerülni a régebbiekhez hasonló választásokat akár szakítás után nem találod Önmagad: a folyamat, ami elindít, ami segít, hasonló. Ránézel megéléseidre és tapasztalásaidra, felismersz és megértesz összefüggéseket, így indulva el a fejlődés útján.

Bárhogyan is, bármelyik útelágazás előtt állsz, egy külső szem, aki kívülről tekint rá elakadásaidra, helyzetedre mindenképp segítségedre lesz. Aki ott van VeledMellettedÉRTED. Aki elfogad. Aki kérdez. Összefoglal. Elgondolkodtat. Aki segít. Hogy tisztán lásd, amiben és ahol vagy, és Te magad gyere rá a megoldásra. 

Ha magadra ismertél, akkor Kőrösy Sára pszichológus, kapcsolattréner elengedhetetlen társad lesz a mindennapokban.  

Forgalmazó:
Kőrösy Sára e.v.
pszichologia.erted@gmail.com
+36-70/575-6919

Átvételi lehetőségek:

E-mailben pdf formátumban

0 Ft  (1-2 munkanap)