Paraffinos lábápolás cukorbetegeknek is, pedikűrrel, ajándékkal, akár lakkozással, Gazdagréten

Hovanyec Józsefné Zsuzsa | Budapest, XI. ker.

Száraz és repedezett a lábad, de szeretnél puha, selymes tapintást?

  • A paraffinos lábápolás az a mélyhidratáló kúra, mely megadhatja ezt neked, emellett esztétikai pedikűr és egyszínű lakkozás is szépíti lábaidat, és még egy relaxáló talpmasszázst is kapsz ajándékba.
  • Vásárolj kupont, és vedd igénybe kedvezménnyel ezt a kellemes és hasznos kezelést, szuper pedikűrössel, 3 km-re a Kelenföld vasútállomától, az Orchidea Szépségszalonban, ahol a szakszerűségről Hovanyec Józsefné gondoskodik.
Ár:2.900Ft8.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
64% kedvezmény
8.000 Ft
64%
5.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.03.02. - 2019.06.03

pedikűr kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

90 perces paraffinos lábápolás esztétikai kézi pedikűrözéssel, bármely bőrtípusra, ajándék relaxáló talpmasszázzsal egy alkalommal, egy fő részére. A kezelés hölgyeknek igény szerint, egyszínű lakkozást is tartalmaz lábra.

Tedd gyönyörűen ápolttá lábaidat, és lazulj el pihentető talpmasszázzsal!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.03.02. - 2019.06.03 között

Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges, kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával, a következő telefonszámon: +36-20/383-5025.

Cukorbetegek is igénybe vehetik, az alábbi kizáró okok kivételével.

Ellenjavallatok: fertőző betegség, lázas állapot, szív- és keringési rendellenesség (visszértágulat, érelmeszesedés), fekély és bármilyen nyílt seb fennállása esetén a szolgáltatás nem vehető igénybe.

Megközelítés

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel (Kelenföld vasútállomástól indulva 7-7 megállóra):

  • 153-as 154-es busz: Gazdagréti tér irányába, Törökugrató út megállóig,
  • 8E és 108E busz: Újpalota, Nyírpalota út irányába, Frankhegy utca megállóig,
  • Mind a két buszmegállótól az Orchidea Szépségsszalon kb. 350 méter sétával elérhető, a Frankhegy utca 5. szám alatt.

Gépjárműveknek a parkolás ingyenes.

Felárak, opciók

Géllakkozás helyszínen fizetendő felár ellenében kérhető az egyszínű klasszikus lakkozás helyett, melynek feláráról a szolgáltatónál tudsz érdeklődni.

Lemondási feltételek

Időpont módosítást és lemondást legalább 24 órával a kezelés előtt történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Megértéseteket köszönjük! Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Szolgáltatás helye
1118 Budapest, Frankhegy utca 5.
Orchidea Szépségstúdió

pedikűr kuponunk leírása

Bársonyos és rugalmas lábfej, mínuszokban is!

Mivel a paraffin tágítja a pórusokat, ezáltal hozzájárul a hidratáló krémek gyors felszívódásához, amely hatására a száraz bőr bársonyos és rugalmas lesz! A kezelés egyáltalán nem fáj, sőt inkább kellemes érzés, ahogy a paraffin rásimul a lábfejre.

Elsőként az esztétikai pedikűr következik, mely 2 fő lépésből áll: bőrkeményedés eltávolítása, körmök rövidítése és formázása.

A bőrkeményedés eltávolítása során nyoma veszik a legmakacsabb változatnak is, ha van ilyened. A fertőtlenítő lépés után a körmök rövidítése és formázása, igény- és szükségszerűség szerint. Ezután a bőrradírozás eredményeként az elhalt hámsejtek távoznak a bőrfelületről. Majd testvajjal bekenik egész lábfejed, egy kellemes talpmasszírozás keretében.

A szolgáltató által készített fényképek:

Szépítsd meg lábadat esztétikai pedikűrrel a XI. kerületi Orchidea Stúdióban, kedvezményes DD kuponnal!

Ezt követően néhány másodpercre a krémes végtagot átkenik a kellemesen meleg paraffinnal, dupla rétegben. Ezután egy műanyag zacskót, valamint egy kis frottír csizmát helyeznek lábadra, melyek melegen tartják bőröd, és melyek által a paraffin és a krém még jobban áthatja azt. Kb. 15 perc múlva lehúzható a pakolás, majd a kezelés végén hidratáló krémezéssel koronázzák meg a lábápolási ceremóniát, mely a bőrradírozásnak és a paraffinos pakolásnak köszönhetően könnyeben ivódik be bőrödbe.

ajándék, szépségápolás
+ Ajándék: relax talpmasszázs!

Ajándékként még egy 15-20 perces relaxáló talpmasszázs is gondoskodik arról, hogy a fárasztó, stresszes hétköznapokból kizökkentve, el tudj lazulni kicsit. A talp egy igen érzékeny, idegvégződésekkel teli terület, melynek stimulálásával könnyedén elérhető egy nagyon kellemes, ellazult állapot, melyben minden feszültségtől megszabadulva kényelmesen pihenhetsz, felfrissülhetsz.

Utolsó mozzanat, hölgyek részére

A pedikűrös egyszínű körömlakkozással szépíti, a már felfrissített, regenerált lábfejedet. A sima körömlakkozás a kupon tartalma, hogyha géllakkozást szeretnél, felár ellenében tudod megtenni.

A kezelés jótékony hatását azonnal megtapasztalhatod, mely hatás még napokig érezhető, így kvázi magaddal viheted otthonra is.

Vásárolj kedvezményes DD kupont saját magadnak, vagy lepj meg vele valakit!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A változás kulcsa: 5 alkalmas egyéni vagy párkapcsolati coaching - személyesen vagy online
30.000 Ft kupon ár helyett MA csak 27.000 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu