Paraffinos kézápolás manikűrrel a bársonyos tapintású, gyönyörű kezekért

Lashes & Nails by Fanni | Budapest, VII. ker.
  • A téli időjárás üzenete számodra: tudom, hogy hideg vagyok és zord, ez a természet rendje. Kérlek, menj el manikűröshöz, és vedd elejét a tél kezeket csúfító hatásainak.
  • Megtapasztalhatod a manikűrözéssel egybekötött paraffinos kézápolás csodás hatását, mellyel még az időjárás viszontagságaival szemben is ellenállóbb lesz kezed. Tehát ez egyben egy egészségügyi és esztétikai kezelésként is szolgál.
  • A szalonod pedig a Blaha Lujza téri metróállomáshoz közel, a VII. kerületben található, ahol kedvezményes DD kuponodat beválthatod.
Ár:1.890Ft4.800 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
4.800 Ft
61%
2.910 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.01.25. - 2019.04.24

Paraffinos kézápolás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Paraffinos kézápolás, manikűrrel 1 alkalommal, 1 fő részére, az alábbiak szerint:

  • Kezeid megújulását egy 20 perces manikűr, majd egy 20 perces paraffinos kézápolás biztosítja.
  • A gyönyörű körmök hozzájárulnak a tökéletes és ápolt megjelenéshez.
  • A kezelés után kézbőröd puha és bársonyos tapintású lesz.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.01.25. - 2019.04.24 között

Előzetes időpont egyeztetés és bejelentkezés a +36-30/273-7572 számon a kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával.

Ajánlatunk egy alkalmat tartalmaz, de szükség esetén több kupont is vásárolhatsz, így bármennyi kupon felhasználható saját részre és ajándékba is.

A kezelés alatt olyan ruhát viselj, melynek ujját könnyedén fel lehet hajtani. Valamint az óra, karkötő és gyűrű használata a kezelés alatt kerülendő.

Ellenjavallatok

A paraffinos kezelést csak ép hámfelületen lehet végezni. A körmökön, köröm környékén, a kézháton és a tenyéren lévő sérülések, elváltozások a kezelést kizárják.

További információk

  • A kezelést nőknek és férfiaknak egyaránt ajánljuk.
  • A kezelés már az első alkalommal érezteti és láttatja a bőrön a hatását, s napok múlva is megtapasztalhatod annak kiváló, jótékony hatását.
  • Ápoló és hidratáló hatása mellett megelőzi a kéz öregedésének áruló jeleit.
  • A paraffinos kezelés mély hidratáló kezelés, amely nem csak a bőrre van jó hatással, hanem a körmöket is átpuhítja, ezáltal a köröm felülete ápolttá, bársonyossá válik.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontot  lemondani vagy módosítani legkésőbb 24 órával a foglalt időpont előtt lehet! Ezen túl a kupon felhasználtnak minősül. Esetleg el is ajándékozhatod a kupont, ha már nincs lehetőséged a lemondásra, módosításra. 10 perc késés után a kezelés rövidülhet vagy indokolt esetben a szolgáltató más időpontot ajánlhat. Kérünk, hogy figyelj a pontos megjelenésre, ne várakoztass másokat!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
K, SZ, P, SZO : 8.00-16.00-ig
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Dohány utca 84. 25-ös kapucsengő

Paraffinos kézápolás kuponunk leírása

Egészségtől duzzadó kezek és körmök

Ez a kezelés arra szolgál, hogyha kezeid szomjazzák a hidratációt. Feltöltik a kézbőr szerkezetét megfelelő hatóanyagokkal, tápanyagokkal, hogy ismét puha és egészséges kezekkel tegyél-vegyél.

Varázslatos kezek kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával!

A kezelésről dióhéjban:

A manikűr során rendbe hozzák körmeidet, hiszen a tartósan szép körmökhöz elengedhetetlen a jó alap. A manikűr után az alapos bőrradírozás eltávolítja az elhalt hámsejteket, ezután következik egy hatóanyagos krém bemasszírozása, és végül a kezek paraffinba mártása, melyet 15 perc hatóidő követ.

A meleg hatására kitágulnak a pórusok, a hatóanyagok mélyen beszívódnak így garantált a hidratált és regenerált bőr, ami sokáig megőrzi selymes puhaságát. Meglátod, ha a kezeid jól érzik magukat, és szépségének látványa neked is jobban esik majd.

A végeredmény, hogy kezeid visszanyerik fiatalosságukat, ápoltságukat, újra bársonyos lehet az érintésed, amivel szeretteidet ajándékozod meg. Kerüld el a smirgli-hatást ezzel a szuper kényeztető, természetes kézápolással melyben Sipos Fanni lesz segítségedre!

Varázslatos kezek kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával! Lashes & Nails by Fanni, kupon, akció,

A paraffinos kézápolásról részletesebben:

  1. A kezelés fertőtlenítő kézmosással indul.
  2. Ezután egy manikűr következik, ahol megszabadítanak a felesleges bőrtől, szennyeződéstől és benövésektől, az elhalt szarulemezektől.
  3. A következő lépés a kéz leradírozása, másik nevén peeling. Segítségével eltávolítják a bőr legfelső rétegét, az elhalt hámsejteket. A jótékony hatóanyagot így jobban be tudja szívni a bőröd.
  4. Ez után jön az ápoló masszázs, amit egészen a csuklódig végeznek el. Aztán a kezedre ráteszik az ápoló pakolást, ami tele van értékes, tápláló hatóanyagokkal.
  5. Itt következik a csoda: a kezedet 1-2 másodpercre paraffinba mártod. Ez alatt az ujjak széttárt állapotban lesznek. A felesleges anyag lecsöpög, majd még egyszer ismétlődik a mártogatás.
  6. Ezután az anyag beszívódik a bőrödbe. Erre kapsz egy speciális burkot a kezedre, ez lehet frottír zacskó vagy kesztyű is, és ebben pihen a kezed kb. 15 percig. Ha a kezed alapvetően szárazabb, tovább is.
  7. A pár perc letelte után a maszkot, amit a paraffin képez egyszerűen lehúzzák a kesztyűvel vagy a zacskócskával együtt, és már élvezheted is a tiszta, puha, selymes kezedet, ha letisztították a bőröd a paraffintól! 
  8. Ennyi az egész!

Varázslatos kezek kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával! paraffinos kézápolás, manikűr, Lashes & Nails by Fanni, kupon, akció,

Vedd meg a DiamondDeal kuponját, és élvezd a kényeztetést és a ragyogó, feszes, bársonyosan puha kezedet! Tökéletes ajándék lehet barátoknak, ismerősöknek!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu