Óvd meg egészséged egy EWS Anlyzer készülékes teljes testanalízis kezeléssel!

1/5Természetpatika - Tóth Tímea | Budapest, VI. ker.
  • Óvd meg egészséged, és tudj meg többet testedről egy EWS Analyser készülék segítségével végrehajtott teljes testanalízisen!
  • Az EWS Analyzer készülék egy olyan program, amivel a pillanatnyi fizikai állapotunkat mérhetjük fel. Segíthet a betegségek megelőzésében, illetve részletes információkat ad tested bármely részéről.
Ár:9.990Ft25.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
25.000 Ft
61%
15.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.02.11. - 2023.05.11

Teljes testanalízis EWS Analyser készülékkel kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon, amelynek tartalma egy teljes testelemzés EWS Analyser készülékkel.

  • A kezelés időtartama: minimum 1 óra
  • Az EWS Analyzer készülék, egy olyan program, amivel a pillanatnyi fizikai állapotunkat mérhetjük fel.
  • Az EWS Analyser kevesebb, mint egyperc alatt szolgáltat információt a test állapotáról. Rendkívül könnyen és gyorsan láthatóvá válnak a szervezetben végbemenő folyamatok, még azt megelőzően, hogy biokémiai vagy strukturális szinten a problémák megjelennének.
  • Az EWS Analyzer készülékkel lehetőség nyílik arra, hogy a számítógépben letárolt rezonancia adatbázist a test által kibocsátott értékekkel összehasonlítva, még a betegség kialakulása előtt képet kapjunk a szervezetben történő változásokról.

Az EWS Analyzer felmérési eredményei alapján a következő területekről kaphatunk részletes információt: Fül, bőr, csont, elhízás, vércukor, prosztata, allergének, koenzimek, meridiánok, pajzsmirigy, aminosavak, nehézfémek, mell analízis, agy és idegek, vese funkciók, nőgyógyászat, fizikai állapot, tüdő funkciók, szem funkciók, immunrendszer, mérgek, toxinok, hormonrendszer, máj és epe funkciók, kötőszövet-kollagén, reumás csont betegség, férfi szexuális funkciók, hasnyálmirigy funkciók, nyomelemek, vitaminok, emésztőrendszeri funkciók, szív és vérkeringési rendszer, szív és agyi keringési rendszer.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.02.11. - 2023.05.11 között

Előzetes bejelentkezés szükséges az egeszseginfok@gmail.com e-mail címen érvényes kuponkódod megadásával. Kérjük a helyszínre vidd magaddal kinyomtatva a kupont vagy mutasd be telefonodon.

Nyitva tartás: 

  • Hétfő-Vasárnap: 08:00-21:00

Bejelentkezés: 

  • Hétfő-Péntek: 14:30-21:00
  • Szombat-Vasárnap: 8:00-21:00

Időpontfoglalás előzetes egyeztetés alapján bármelyik napra, napszakra történhet.

SZEMÉLYRE SZABOTT FOGLALKOZÁSI LEHETŐSÉGEK

Személyre szabott, egyedi időpontokért vedd fel szolgáltatóval a kapcsolatot: egeszseginfok@gmail.com

További információk

  • Több millió eset tanulmányozását követően, több évvel ezelőtt, számítás technikusok és orvos szakértők alakították ki az EWS testelemző professzionális készüléket.
  • Ez az eszköz már azelőtt kimutatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai szinten megjelennek. A korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését.
  • A készülékkel az állapot bárhol, bármikor ellenőrizhető. Megkönnyítheti a szakorvosoknak a vizsgálati irány kiválasztását.

Ellenjavallatok: terhesség alatt, menstruáció alatt, friss műtéti heggel, implantátummal
További ellenjavaslatokról érdeklődjenek a szolgáltatónál telefonon a foglalás előtt.

Egy személynek fennáll a lehetősége több kupont is vásárolni.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra, késést nem áll módunkban elfogadni!

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-V: 8:00-21:00
Szolgáltatás helye
1063 Budapest, Bajnok utca 29. Fsz. 11.

Teljes testanalízis EWS Analyser készülékkel kuponunk leírása

EWS Termékeink elnyerték a Magyar Trichológusok Egyesületének nemzetközi ajánlását!

Ismerd meg készülékeink tudását, légy részese oktatási programjainknak, és vedd saját kezeidbe az egészséged! Egy betegség kialakulásának különböző stádiumait ismerjük. Alapelvünk, hogy ötvözzük az ősi keleti medicinát a modern kor biofizikai eszközeivel oly módon, hogy azzal pontosabban és korábban felfedezhetőek legyenek a kóros állapotok és kivitelezhetővé váljanak a személyre szabott egészségmegőrző megoldások. Egy élő szervezetben a változások leghamarabb a bioinformációs, illetve bioenergetikai szintenjelentkeznek, majd ezt követően molekuláris és sejtszinten történnek meg. Ezek a változások még semmilyen tünettel nem hívják fel magukra a figyelmet, tehát érzékeink még nem jeleznek betegséget. Csak később, mikor már a károsodás olyan nagymértékű, hogy egy vagy több szerv működését befolyásolja.

Ide tartoznak többek között az olyan jelzések, mint a fáradékonyság, nyugtalanság, kisebb alvászavarok, frontérzékenység, étvágytalanság vagy állandó éhségérzet és falánkság stb.

Az EWS Analyzer készülékkel lehetőség nyílik arra, hogy a számítógépben letárolt rezonancia adatbázist a test által kibocsátott értékekkel összehasonlítva, még a betegség kialakulása előtt képet kapjunk a szervezetben történő változásokról.

Mi ezt nevezzük valódi prevenciónak!

Az elektromágneses hullámok, melyek az emberi szervezetből távoznak, pontosan utalnak a test állapotára, hiszen eltérő mintázatot mutatnak, ha a működésükben bármilyen változás bekövetkezik. Amennyiben meg tudjuk határozni ezeket a mintázatokat, akkor nagy eséllyel meg tudjuk határozni a test állapotát is, illetve az elektromágneses hullámok összehasonlításából következtetni tudunk rá. 1975-től technikailag lehetővé vált, hogy a sejtek ultrafinom bioelektronikai jeleit mérjék. Az eredmények azt igazolták, hogy a beteg sejtek más impulzusokat bocsátanak ki, mint az egészségesek. A számítástechnika fejlődésének köszönhetően az 1980-as évektől lehetővé vált az egyes sejtek - szervek elektromos tevékenységének mérése, összehasonlítása. Érzékelünk rendellenességeket, melyeknek nem is tulajdonítunk figyelmet.

Mi az EWS Analyzer?

Az EWS Analyzer készülék, egy olyan program, amivel a pillanatnyi fizikai állapotunkat mérhetjük fel. A készülék integrálja a bioinformatikát, az elektronikát, és egyéb tudományokat. Elméleti alapja a quantumfizika. A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre mérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit. A felmérés alapján a tesztelő személy a tesztelt személy fizikai és energetikai állapotáról kap egy képet. A tesztelési eredmények azonban nem diagnosztikai értékűek, csak tájékoztatási célt szolgálnak. Az EWS Analyzer használatával végzett vizsgálat noninvazív és gyorsan képes felmérni az emberi test működését.

Hogy működik az EWS Analyzer készülék?

Az EWS Analyzer készülékben levő frekvencia mintázatok, mint referencia értékek kerülnek összehasonlításra a szervezetben mért pillanatnyi értékekkel, melyből következtetni lehet a szervezetben végbemenőfolyamatok állapotára.

Az EWS Analyzer előnyei

Kevesebb, mint egyperc alatt szolgáltat információt a test állapotáról. Rendkívül könnyen és gyorsan láthatóvá válnak a szervezetben végbemenő folyamatok, még azt megelőzően, hogy biokémiai vagy strukturális szinten a problémák megjelennének.

Az EWS Analyzer praktikussága

A készülék egyszerű, gyors, gazdaságos és könnyen - bárki által kezelhető, az eredmények értékelésében a paraméterekhez kapcsolódó részletes leírások nyújtanak segítséget. A statisztikai elemzéseket szigorúan a tudományos metódusoknak megfelelően végzi a Analyzer készülék. Mérési pontossága elérheti akár a 90%-ot, ami a kategóriájában kiválónak mondható. A kevesebb, mint egyperces elemzés eredményeként képet kaphatunk a tesztelt személy pillanatnyi és irányadó állapotáról, mintegy 32 féle csoportba sorolt felmérési területen.

A készülék lehetőséget teremt, hogy az analízis eredményétől függően az EWS Freq készülékek nyújtotta lehetőségeket a leghatékonyabban alkalmazhassuk.

Az EWS Analyzer felmérési eredményei alapján a következő területekről kaphatunk részletes információt: Fül, bőr, csont, elhízás, vércukor, prosztata, allergének, koenzimek, meridiánok, pajzsmirigy, aminosavak, nehézfémek, mell analízis, agy és idegek, vese funkciók, nőgyógyászat, fizikai állapot, tüdő funkciók, szem funkciók, immunrendszer, mérgek, toxinok, hormonrendszer, máj és epe funkciók, kötőszövet-kollagén, reumás csont betegség, férfi szexuális funkciók, hasnyálmirigy funkciók, nyomelemek, vitaminok, emésztőrendszeri funkciók, szív és vérkeringési rendszer, szív és agyi keringési rendszer

Több kiváló és elismertszakorvossal, gyógyszerésszel és természetgyógyásszaldolgozunk együtt, akik megtapasztalva készülékeink tudását sikeresen ötvözik azt az akadémiai orvoslással, a komplementer medicinával, valamint táplálkozási és életmód tanácsadással pácienseik nagy megelégedésére.

A TESZTELÉS SZABÁLYAI ÉS A TESZTELÉS VÉGREHAJTÁSA

A tesztelés alatt lazíts, nebeszélj és egyenletesenlélegezz. Helyezd a jobb tenyered az EWS Analyzer készülékre. A tesztelés alatt a bőröd ne érintsd meg, a kezed természetesen legyen rajta a készüléken, és vigyázz arra, hogy ne remegjen. A tesztelés befejezése után a készüléket megtisztítják, hogy állagát megóvja, valamint higiénés szempontból is szükséges ez.

BETARTANDÓ SZABÁLYOK

Ne igyál tesztelés előtt alkoholt, kávét, és egyéb serkentő hatású italokat. Végezd a szokásos napi tevékenységeid és normálisan aludj, pihend ki magad a tesztelés előtt 2 nappal. Ha megterhelő tevékenységet végeztél, a tesztelés előtt pihenj 1-2 órát. A tesztelést nem teli, de nem is üres gyomorral kell végezni. Viselj laza és meleg ruházatot. Távolítsd el a fém tárgyakat és a kommunikációs eszközöket a testedről tesztelés előtt. Lazíts, ne beszélj és lélegezz egyenletesen a tesztelés alatt.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Nyári alak könnyedén? - Komplex alakformáló kezelés Dermakabinos méregtelenítéssel
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu