Orosz manikűr Spa kézápolással - kényeztetés a kezeknek, a VI. kerületben

3,8/5Császár Mónika | Budapest, VI. ker.
  • Ne feledkezz meg kezeid folyamatos ápolásáról, hiszen amellett, hogy egy ápolt kéz sokkal esztétikusabb látványt kölcsönöz, a hidratálásnak hála a kézszárazságnak is búcsút inthetsz!
  • Tapasztalt szakemberek várnak téged a VI. kerületi Crystal Beauty szalonba, egy relaxáló orosz manikűrre és Spa kezelésre!
  • Csapj le ajánlatunkra, hiszen DD kuponnal kedvezményesen veheted igénybe a szolgáltatást!
Ár:2.590Ft5.300 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
52% kedvezmény
5.300 Ft
52%
2.710 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.06.09. - 2023.09.08

Orosz manikűr Spa kézápolással kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló 1 alkalmas kupon amelynek tartalma egy Orosz manikűr Spa kézápolással.

  • Kezelés időtartama: 60 perc
  • Kezelés menete: Először a gépi manikűr majd a kényeztető Spa kézápolás.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.06.09. - 2023.09.08 között

  • A szolgáltató ezen kedvezményével az új vendégeinek szeretne kedveskedni, mindenki egyszer vehet részt kuponnal a kezelésen. Tehát ha már bármikor is igénybe vetted erre a szolgáltatásra a kedvezményt kuponnal, a továbbiakban már csak másik szolgáltatásra tudsz kedvezményes kupont vásárolni ennél a szolgáltatónál.
  • Mindenképp szükséges az előzetes bejelentkezés, a +36-70/753-0847 telefonszámon, kuponkódod megadásával.
  • A kupon csak egészséges körmök esetén váltható be.

További információk

A szolgáltató ezen kedvezményével az új vendégeinek szeretne kedveskedni, mindenki egyszer vehet részt kuponnal a kezelésen. Tehát ha már bármikor is igénybe vetted erre a szolgáltatásra a kedvezményt kuponnal, a továbbiakban már csak másik szolgáltatásra tudsz kedvezményes kupont vásárolni ennél a szolgáltatónál.

Kezelés menete:

  • Körmök formázása, rövidítése.
  • Illóolajos, fertőtlenítő kézfürdő
  • Ezután egy aromaterápiás , holt- tengeri sós bőrradírozás , ami eltávolítja az elhalt hámsejteket és méregtelenít. Ennek hatására puha lesz a bőr és bársonyos.
  • Mélyhidratáló magas hatóanyag tartalmú pakolás (kézmaszk) felvitele. Ezt zacskóba és frottír kesztyűbe tesszük, hogy még mélyebben beszívódjon, ennek 10 perc az időtartama.
  • Ezután következik egy kecsketejes vagy hidratáló kézkrém bemasszírozása a kézbőrbe.

Lemondási feltételek

Időpont lemondása vagy módosítása, indoktól függetlenül, legkésőbb 24 órával a foglalt időpont előtt lehetséges, különben a kupon felhasználtnak minősül! Továbbá kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz! A szolgáltató maximum 10 perc késést tud elfogadni, 10 percet meghaladó késés esetén a kupon felhasználtnak minősül.

★★★★★
★★★★★
29 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 08:30-19:00; Szo: 08:30-14:00
Szolgáltatás helye
1063 Budapest, Jókai utca 40.

Császár Mónika értékelése

★★★★★
★★★★★
"Alapos kzelést kaptam"
Kiss Józsefné

Orosz manikűr Spa kézápolással kuponunk leírása

Ragyogó és egészséges kezek egy üdítő Spa kezelésnek hála!

Bőrünk ápolása kezeinken épp olyan fontos, mint testünk bármely területén. Ebben lesznek a segítségedre a Crytsal Beauty szalonban, ahol egy orosz manikűrnek hála körmeid ragyognak majd az egészségtől, az azt követő Spa kezelésen pedig selymes és hidratált bőrt kölcsönöznek majd számodra.

OROSZ MANIKŰR

Az orosz manikűr ismertebb nevén a száraz, gépi manikűr ami sokkal tartósabb hatást eredményez mint a hagyományos manikűr, hiszen géppel történik. A gép manikűrnek hála sokkal alaposabban és pontosabban lehet felvinni a géllakot körmeidre, aminek köszönhetően az eredmény esztétikusabb és precízebb.

Spa kézápolás

A Spa élmény első lépése a körmök formázása illetve, rövidítése. Amit nem sokkal követ egy kellemes illóolajos, fertőtlenítő kézfürdő. Ezután egy aromaterápiás , holt- tengeri sós bőrradírozás, ami eltávolítja az elhalt hámsejteket és méregtelenít is egyben. Ennek hatására puha és bársonyos bőrt varázsolnak számodra.

A Spa következő pontja egy mélyhidratáló magas hatóanyag tartalmú pakolás (vagyis egy kézmaszk) felvitele. Ezt zacskóba és frottir kesztyűbe teszik, hogy még mélyebben beszívódjon, ennek pedig 10 perc az időtartama. Végül de nem utolsó sorban a kezelést egy kecsketejes vagy hidratáló kézkrém bemasszírozásával zárjátok.

Tapasztalt szakemberek várnak téged a VI. kerületi Crystal Beauty szalonba, egy relaxáló orosz manikűrre és Spa kezelésre! Ajánlatunk tökéletes meglepetés is lehet egy hölgy ismerősöd számára!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu