Örökítsétek meg a legjobb családi pillanatokat egy profi fotózás keretein belül!

Marton Balázs Photography | Budapest, XIII. ker.
  • Felejtsétek el a telefonnal készült, rossz minőségű szelfieket! Legyenek igazi, minőségi családi képeitek!
  • Örökítsétek meg a legboldogabb pillanatokat egy órás családi fotózás keretein belül, Marton Balázzsal!
  • Tedd az albumodba vagy add ajándékba a rokonoknak a professzionális minőségű családi képeket.
Ár:22.490Ft30.000 Ft
Ár: 6.230 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 16.260 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

Megveszem
A gombra kattintva választhatsz az opciók közül!
26% kedvezmény
30.000 Ft
26%
7.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 17 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.03.26. - 2024.06.26

Családi fotózás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 alkalomra szóló kupon, amely egy családi fotózást tartalmaz.

  • A fotózás alkalmával kb. 100 db nyers kép készül. 
  • Ebből közösen kiválasztva 10 db-ot retusálva is megkapsz. 
  • A fotózás időtartama 1 óra. 

Örökítsétek meg a legboldogabb pillanataitokat Marton Balázs Photograpy-val!

Az élet olyan gyorsan halad, és a gyermekek olyan hamar nőnek fel. Az idő múlásával sok apró részlet és pillanat könnyen feledésbe merülhet. Azonban a fotók segítségével visszatérhetünk ezekhez az emlékekhez, és újra átélhetjük azokat az érzéseket, amikor a család boldogan együtt volt. Ezek a képek kincsekké válnak, amelyeket akár generációk is átadhatnak majd egymásnak. 

Szerezd meg te is ezeket az értékes fotókat, a saját családodról!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.03.26. - 2024.06.26 között

Bejelentkezés

Legkésőbb a fotózás előtt 1 nappal szükséges időpontot foglalni a +36-70/908-9159-es telefonszámon vagy martonbalazss@gmail.com e-mail címen.

A szolgáltató ezen kedvezményével az új vendégeinek szeretne kedveskedni, így mindenki egyszer vehet részt kuponnal a szolgáltatáson!

Felárak, opciók

Amennyiben stúdióban szeretnéd a fotózást felár ellenében lehetséges:

  • Hétközben 8.000 Ft, hétvégén 12.000 Ft, amely a helyszínen fizetendő vagy előre utalással lehet időpontfoglaláskor kifizetni a szolgáltatónak. 
  • Több stúdió közül lehet választani: G3, WTamás és Indoor, vagy kérés esetén bármelyik másik stúdió Budapesten.
  • Emellett lehetőséged van akár a saját otthonodban is lebonyolítani a fotózást, Budapesten belül bárhova elmegy a fotósod. 
  • Amennyiben szeretnél extra képeket az 1.490 Ft felárat jelent, amelyet a helyszínen kell a szolgáltatónak kifizetni. 

További információk

Az ajánlatban szereplő összes kép, beleértve a főképet is a szolgáltató saját munkája!

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 6.230 Ft-ért! A különbözetet, ami 16.260 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

Amennyiben foglalósan vásárolsz, a fennmaradó részt a helyszínen készpénzzel tudod kifizetni.

Lemondási feltételek

Lemondási lehetőség a fotózást megelőzően 24 órával lehetséges, ha már kifizette a stúdiót a fotós, és nem jelensz meg a fotózáson, illetve nem értesíted e felől előző nap a szolgáltatót, akkor az alkalom felhasználtnak minősül. 

Családi fotózás kuponunk leírása

Örökítsétek meg legjobb családi pillanataitokat egy profi fotóssal!

A család a legfontosabb dolog az életünkben, és szeretnénk minden pillanatot megörökíteni veletek együtt. Marton Balázs Photography itt van, hogy segítsen nektek megteremteni és megőrizni az emlékezetes családi pillanatokat egyedi és gyönyörű fotókon.

Miért fontos a családi fotózás?

Az élet olyan gyorsan halad, és a gyermekek olyan hamar nőnek fel. Az idő múlásával sok apró részlet és pillanat könnyen feledésbe merülhet. Azonban a fotók segítségével visszatérhetünk ezekhez az emlékekhez, és újra átélhetjük azokat az érzéseket, amikor a család boldogan együtt volt. Ezek a képek kincsekké válnak, amelyeket akár generációk is átadhatnak majd egymásnak.

Nálunk a családok az elsők. Figyelmet fordítunk arra, hogy a fotózás pihentető és szórakoztató legyen mindenki számára. Tapasztalt fotósaink segítenek kényelmesen érezni magatokat a kamera előtt, és a természetes pillanatokat örökíteni meg. Célunk, hogy olyan fotókat készítsünk, amelyek tükrözik a családotok szeretetét, összetartozását és egyediségét.

Legyen szó szabadtéri fotózásról a természetben, otthoni kényelemben, vagy akár egy stúdióban, mi alkalmazkodunk az igényeitekhez és a hangulathoz. Segítünk kiválasztani a ruházatot és a kiegészítőket, hogy a fotók harmonizáljanak és kiemeljék a családi kötelékeket. Legyetek magatok, és élvezzétek a pillanatokat, mi pedig gondoskodunk arról, hogy az emlékek örökre megmaradjanak.

Ne habozzatok tovább, lépjünk együtt a családi fotózás világába! Írjatok nekünk a martonbalazss@gmail.com e-mail címre vagy hívjatok fel minket a 06709089159 telefonszámon, hogy megbeszélhessük az elképzeléseiteket és az időpontot. Marton Balázs Photography segít abban, hogy megteremtsük és megörökítsük a családi szeretetet és összetartozást a legszebb képeken.

A fotózásról

Irtózol a gondolattól, hogy kamera elé kerülj, vagy éppen a párod nem rajong érte? Semmi baj, fogjátok fel egy családi kiruccanásnak, tevékenységnek és szórakozzatok a fotózások alkalmával. Fotósunk segít leküzdeni a kezdetleges lámpa lázat, hiszen több éves tapasztalata van már ebben.

Beszéljétek át milyen képeket szeretnétek viszont látni és a fotós a legjobb tudása szerint fog eljárni. Úgy állít be titeket, hogy a legjobb fényt, kompozíciót fotózza le. Vigyétek a gyerekeket, hiszen ők sem maradhatnak ki a buliból, meg amúgy is egy családi fotózásról elengedhetetlenek.

Családi fotózás a Marton Balázs Photography-nál

Az 1 órás fotózás alkalmával kb. 100 darab nyers fotó készül, amelyből 10-et kiválasztva retusálnak is. Mind a nyers mind a retusált képeket megkapod. Töltsetek el együtt egy órát a fotóssal és legyenek szép emlékeitek erről a napról, amelyet majd mosolyogva néztek vissza!

Ha Téged is érdekel, hogy minőségi, profi fotók készüljenek családodról a legjobb pillanatokat elkapva, akkor nincs más dolgod, mint lecsapni kedvezményes DD kuponunkra, hiszen MOST csak 14.400 Ft! 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu