Örökítsd meg az áldott időszakot egy órás kismama fotózáson 10 db retusált fotóval a Blahánál!

Broadway Fotóstúdió | Budapest, VIII. ker.

A várandósság az egyik legszebb időszak egy nő életében, és biztosan szeretnél majd erre később is így emlékezni, vagy szívesen adnád ajándékba szeretteidnek az ekkor készült képeket.

Örökítsd hát meg gyönyörű fotókon boldogságodat egyre gömbölyödő pocakkal egy órás kismama fotózáson, melyről minden nyers fotót megkapsz, 10-et pedig retusálva is kérhetsz, s akár a pároddal közös fotókat is készíthetünk!

Vásárolj kupont a DiamondDealen, és nagy kedvezménnyel készülnek rólad csodás kismama fotók a Blahánál, a Broadway Fotóstúdióban (VIII. kerület)!

Ár:14.990Ft30.000 Ft
Ár: 4.200 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 10.790 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
30.000 Ft
51%
15.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.12.07. - 2020.03.06

kismama fotózás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Egy órás kismama fotózás, akár 2 szett öltözékben, profi fotóstúdióban, gyakorlott hölgy fotóssal, 10 db retusált fotóval. Igény szerint, felárral profi sminket is kérhetsz a helyszínen!

A fotózáson annyi nyers kép készül, amennyi csak belefér 1 órába, és ezek mindegyikét megkapod, 10 darabot pedig kiválaszthatsz retusálásra is.

A fotózásra a leendő apuka is elkísérhet, ezen kívül csak olyan ruhá(ka)t hozz, melyekben jól érzed magadat. Kiegészítőket biztosítanak a fotózáshoz, de jópofa képek készülhetnek, ha elhozod a legutóbbi ultrahangos képet.

Az egész stáb azon dolgozik majd, hogy te a lehető legjobban érezd magadat, és rólad, valamint a pocaklakóról szóljon a nap, hiszen akkor készülhetnek a legjobb fotók, ha te ragyogsz.

A főkép illusztráció, ezen kívül minden fotó a szolgáltató munkája!

Örökítsd meg életed egyik legszebb időszakát profi fotózáson, és tegyél csodás képeket a családi fotóalbumba vagy add azokat ajándékba szeretteidnek! Ne aggódj, ha a mérleg többet mutat, mint szeretnéd, a képeken csak a minden kismamára jellemző boldog kisugárzás fog látszani!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.12.07. - 2020.03.06 között

Bejelentkezés és időpont foglalása szükséges, ehhez hívd a +36-20/499-6762 telefonszámot, és add meg kuponkódodat!

A fotózásra akár 2 szett ruhát is választhatsz, így változatosabb képek készülhetnek.

Ha kiegészítőkre különleges elképzelésed van, kérünk, hogy egyeztesd előre a fotóssal!

Az elkészült képeket igényed szerint az általad hozott pendrive-on vagy e-mailben kapod meg

Megközelítés

A fotóstúdió központi helyen található, könnyen megközelíthető akár tömegközlekedéssel is. A 4-es és 6-os villamos, a 2-es metró és a 7-es busz megállói is közel találhatók.

Felárak, opciók

A felárak a helyszínen készpénzben fizetendők:

  • A fotózáshoz profi sminket is kérhetsz, melynek felára 5.000 Ft.
  • További retusált fotók is kérhetők felár fizetésével.
  • A helyszínen felárral Broadway plakátot is rendelhetsz az egyik legjobb fotódból, mintha egy film vagy színdarab szereplője lennél. Bekeretezve lakásotok dísze lehet, vagy később akár unokáidnak is büszkén mutathatod.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 4.200 Ft-ért! A különbözetet, ami 10.790 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

.

Lemondási feltételek

Időpont lemondása vagy módosítása, indoktól függetlenül, legkésőbb 48 órával a foglalt időpont előtt lehetséges, különben a kupon felhasználtnak minősül! Továbbá kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

Szolgáltatás helye
1088 Budapest, József krt. 9.

kismama fotózás kuponunk leírása

A várandósság ideje a legszebb

Egy boldog kismamából csak úgy árad a szeretet és harmónia. De ezt biztosan te is látod magadon, miközben egyre jobban gömbölyödő pocakodra téve kezeidet a tükörbe nézel. Kár lenne, ha ezek a boldog pillanatok később a múlt homályába vesznének, nem gondolod?

Örökítsd meg várandósságod legszebb pillanatait a Broadway Fotostúdió profi fotózásán, DiamondDeal kuponnal óriási kedvezménnyel!

Örökítsd meg profi kismama fotózáson ezeket a pillanatokat!

A profi fotózás gondolatától lehet, hogy elsőre lever a víz, de hidd el, nem kell félned! Bár lehet, hogy most többet mutat a mérleg, mint szeretnéd, de a fotós stáb azért dolgozik majd, hogy te jól érezd magad, és hogy a kisugárzásod és boldogságod tükröződjék a képeken. A gátlásaidat nyugodtan otthon felejtheted. Ez a nap csak rólad és a pocaklakóról szól, és csak arra kell ügyelned, hogy ragyogj a kamera előtt, hogy a képeken az a gyönyörű nő álljon, aki te valójában vagy.

A fotózásra nyugodtan elkísérhet a leendő apuka is, és - bár rengeteg kiegészítő lesz a helyszínen - készülhettek egyedi kiegészítőkkel is (ezeket egyeztesd előre a fotóssal), valamint jó ötlet, ha magatokkal viszitek a fotózásra a legutóbbi ultrahangon készült fényképet is, melynek bevonásával remek beállítások születhetnek.

Örökítsd meg várandósságod legszebb pillanatait a Broadway Fotostúdió profi fotózásán, DiamondDeal kuponnal óriási kedvezménnyel!

Végül a fotózás minden nyers fotóját megkapod, melyek közül 10-et retusálásra is kiválaszthatsz, hogy ezek végképp tökéletesek legyenek. Felárral akár Broadway plakátot is kérhetsz egyik fényképeddel, melyen a te fotód szerepel, mintha egy film vagy színdarab plakátja volna. De akárhogy is döntesz, a képek is remek ajándékul szolgálhatnak szeretteidnek, vagy a saját családi albumban is jól mutatnak majd.

Örökítsd meg a várandósságod legszebb pillanatait és gömbölyödő pocakodat, hogy később megmutathasd akár gyermekednek is. Válaszd ehhez a DiamondDeal kuponját, és a fotózást nagy kedvezménnyel veheted igénybe!

Spórolj és lájkold a DD-t a facebookon is, hiszen már közel 300.000-en rajonganak érte. Csatlakozz te is, és értesülj elsőként a csillogó kedvezményekről, melyeket a DiamondDeal csiszolt le neked! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu