Öntapadós tömítőszalag fehér színben

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:2.090Ft2.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
31% kedvezmény
Már csak -2 db maradt!
2.990 Ft
31%
900 Ft

öntapadós tömítőszalag legfontosabb tudnivalók

Öntapadós tömítőszalag

  • Vas, fa és műanyag felületre is kényelmesen felragasztható.
  • Telepítése egyszerű rugalmas anyagának köszönhetően.
  • Fehér színének hála tökéletesen illik minden helységbe, bárhol észrevétlen marad.

Tulajdonságok:

  • Méret: 3.8 x 320 cm
  • Szín: fehér
  • Rugalmas anyag

Neked is meggyűlik a bajod a résekbe beszivárgó vízzel?

Mivel a konyhában és a fürdőszobában elengedhetetlen a víz használata, így az is elkerülhetetlen, hogy a falakon megjelenő kisebb hézagokba és résekbe víz szivárogjon be.

Valószínűleg ez a probléma Neked is sok álmatlan éjszakát okozott már, hisz nemcsak esztétikai hibákat vet fel, de az átázott fal súlyos következményeket is vonhat maga után. Nem is beszélve az ott megtelepedett baktériumokról, amelyek nemcsak lakásodra, de rád is veszélyt jelentenek.

Azonban ezt egy szempillantás alatt megelőzheted az Öntapadós szigetelőszalagnak hála!
A szalagot egyaránt használhatod a mosogató, a kád valamint a zuhanyzó fallal érintkező részeinél, ezáltal védőréteget képezve az érintett felületek között.

Használata: el kell távolítanod a szalag hátuljáról a védőfóliát, majd felragasztani a kívánt felületre.

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)