Online relaxáló talpmasszázs tanfolyam! Kezdőknek és profiknak!

5/5Bessimeon Központ | Budapest, I. ker.
  • Ebben a rohanó világban nem mindig tudunk időt szakítani a továbbképzésre, vagy önfejlesztésre. A digitális oktatás nemcsak a gyerekek körében nyert teret, hanem a felnőttoktatásban is.
  • Ha nincs időd iskolapadban ülni, de mégis szeretnéd kiképezni magad talpmasszőrnek, itt az alkalom egy online képzésre a Bessimeon Központ által.
  • Kezdők és profik is választhatják ezt a képzést!
  • Ajándékozd meg magad vagy egy szívedhez közel álló személyt Karácsonyra hihetetlenül kedvezményes ajánlatunkkal!
Ár:25.500Ft59.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
57% kedvezmény
59.000 Ft
57%
33.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 7 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.03.17. - 2024.06.17

Online talpmasszázs tanfolyam kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Egy fő részére szóló frissítő és relaxáló talpmasszázs tanfolyam - online oktatási formában.

A tanfolyamról:

  • Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, melynek segítségével a masszőr egy 45 perces talpmasszázst képes adni.
  • Tanfolyamot végzett hallgatóink egyedileg sorszámozott (a Nemzeti Munkaügyi Hivatal által regisztrált) tanúsítványt kapnak, mellyel frissítő, relaxáló talpmasszőrként elhelyezkedhetnek szalonokban, wellness szállodákban, vagy akár saját egyéni vállalkozásukat is elindíthatják!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.03.17. - 2024.06.17 között

Felárak, opciók

  • Vizsgadíj: 4.000 Ft.
  • Idegennyelvű tanúsítvány igényelhető: angol és/vagy német nyelven, 3.000 Ft/nyelv áron.
  • Tanúsítvány postázása: 1000 Ft/alkalom.

További információk

  • A tanfolyamot előképzettség nélkül bárki elvégezheti!
  • A tanfolyam felépítése:
  • Elméleti oktatás - távoktatással a tananyagot a hallgatók otthon sajátítják el - az így elsajátított tudásról a hallgatók az oktatás helyszínén írásban adnak számot.  Javasolt felkészülési idő: 20 tanóra.
  • A gyakorlati oktatás digitális oktatástatótermünkben
  • A vizsga végeztével a hallgatók Tanúsítványt kapnak, mely alapján a hallgatók képessé válnak önállóan is frissítő relaxáló (svéd) masszázs kezelést végezni, és ebben a tevékenységi körben egyéni vállalkozói igazolványt kiváltani. Tevékenységi kör Teor-száma: 960401, 960404
  • Felnőttképzési regisztrációs szám: B/2022/000428.
★★★★★
★★★★★
8 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1173 Budapest 515. u. 32
A Bessimeon Központ üzemeltetője KATÁ-s egyéni vállalkozó. A vásárlásról számlát kiállítani csak magánszemélyek részére tud.

Bessimeon Központ értékelése

★★★★★
★★★★★
"Megfelelő oktatási anyag, könnyen megtanulható, jó magyarázat, kommunikatív oktató, mindig gyors választ kaptam a kérdésemre. Az anyagokat mindig megkaptam időben. Mindenkinek ajánlom. "
Mészáros-Horváth Noémi

Online talpmasszázs tanfolyam kuponunk leírása

Profik és hobbimasszőrök, figyelem!

Most itt az alkalom, hogy a családtagjaid és barátaid előtt cseppet sem rejtett tudásodat papírral is igazold, és akár egy masszázsszalonban dolgozva váltsd pénzre tudásod, szerezz még több vendéget!

A Bessimeon Központ rendszeresen indítja képzéseit, ahol olyan hatóságilag is elismert végzettséget szerezhetsz, amivel garantáltan megállod helyed a munkaerőpiacon, sőt az előrejutásod is jelentősen könnyebbé válik.

A talpmasszázs tanfolyamot nem csak akkor ajánljuk neked, ha már hosszabb ideje masszőrként dolgozol és most nyílik alkalmad tudásod, repertoárod bővítésére. Hanem abban az esetben is, ha lelkes érdeklődőként, hobbimasszőrként az alapoktól kezdenéd a jótékony fogások s simítások elsajátítását. 

Milyen ismeretekkel gazdagodhatsz a képzésen?

  • A talpmasszázs eredete és története
  • A talpmasszázs hatásmechanizmusai
  • Kapcsolódó anatómiai ismeretek
  • A frissítő és relaxáló talpmasszázs fogásrendszere
  • Reflexzóna-masszázs fogásai
  • Javallatok és ellenjavallatok

Mi a talpmasszázs?

A talpmasszázs eredete mintegy 4000 évvel ezelőttre nyúlik vissza. Az ősi Egyiptomban feltárt falfestményeken már megjelenik a talpmasszázs. A talp rendkívül gazdag idegellátással rendelkezik. Több mint 70.000 idegvégződés található rajta, így különösen alkalmas arra, hogy rajta keresztül a szervezet egészét kezeljék. A talpmasszázs az egész szervezet működésére kiegyenlítő, harmonizáló hatású, célja az energetikai egyensúly helyreállítása, amely az egészséges életműködés feltétele. Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését is.

A talpmasszázs, mint gyógyulást segítő terápia, ma már az orvoslásban is elfogadott. A természetes gyógymódok célja, hogy támogassák, erősítsék a szervezet saját gyógyító erőit. A szerv energiaszintjét növeljük a talp masszírozásával. A masszázs során az érintés, nyomás hatására reflexet váltunk ki, mely eljut a központi idegrendszerhez, majd a belső szervekhez. A megfelelő zónák masszírozásával nő a hozzárendelt szervek vérbősége, javul az anyagcseréje, nyirokkeringése, ezzel mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit. A talp masszírozása megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is alkalmas.

A talpmasszázs egy a teljes szervezetre és lélekre ható energizáló masszázs típus. A természetes gyógymódok, manuál terápiás kezelések szerves része. Célja, hogy az emberi szervezet öngyógyító erőit erősítse és támogassa. A megfelelő technikák alkalmazásával, a talpon lévő reflexzónák stimulálásával érjük el a szervek egészségi állapotának javulását. Tanfolyamunkon sikeresen végzett Hallgatóink képesek lesznek színvonalas frissítő talpmasszázs szolgáltatást nyújtani, akár vállalkozóként is.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!

 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu