Olajspray, olajszóró

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:3.392Ft4.240 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
20% kedvezmény
Már csak -1 db maradt!
4.240 Ft
20%
848 Ft

Olajspray legfontosabb tudnivalók

Elegáns kivitelezésben és könnyű használattal tudod salátáidat vagy húsételeidet megolajozni!

Otthonosan mozogsz a konyhában vagy csak még most kezdesz belemelegedni a főzés tudományába? Bármelyik csoportba is tartozol, valószínűleg a Te szemed is felcsillan, ha azt mondom, könnyíthetsz a főzőhelységben töltött perceken. Hogy hogyan?

Egy olyan innovatív termékkel rukkoltunk most elő, amely nemcsak ideális segítőtársad lesz az ínycsiklandóbbnál ínycsiklandóbb ételek elkészítéséhez, de le is egyszerűsít néhány gyakran ismételt tevékenységet. 

Ha kicsit ködösnek érzed, hogy miről is írunk most, akkor figyelj, mert konkretizálom.
Egy konyhai sprayről van szó, amely ideális olajokhoz vagy ecethez. 

Hasznos tudnivalók:

Egy saláta esetében, vagy egy kellemesen átsütött húsnál mindenképp kihagyhatatlan az ecet/ az olaj. De ahhoz, hogy ne vidd túlzásba és véletlenül se önts rá az egészet, valami igazán forradalmi és mégis kézenfekvő megoldás kell. Az pedig nem más, mint az olajspray.

Az eszköz olyan, mint egy kisebb permetező, amivel pont a kívánt mennyiséget tudod felvinni az ételre, ráadásul egyenletesen. 

Tehát legyen szó sütésről, főzésről, grillezésről vagy csak egy egyszerű salátáról, az olajspray garantáltan hasznodra lesz!

Az olajspray tulajdonságai:

  • Rozsdamentes acél
  • Méret: 4 x 4 x 17.8 cm
  • Űrtartalom: 135 ml

Mit rejt a termék doboza? 

  • 1 db Olajspray, olajszóró

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)