Off-Road vezetési élmény Mercedes Steyr puch G terepjáróval kicsiknek és nagyoknak, Dunaharasztiban

5/54x4 For You | Budapest
  • Imádod az autókat és szeretnéd megmutatni, milyet tudsz varázsolni a kormánynál? Ez esetben mindenképp ki kell próbálnod az off-road terepjárózást! Tökéletes meglepetés karácsonykor adrenalin kedvelő szeretteinknek!
  • Akár jogsi nélkül is tiéd a pálya! De jó, ha tudod irányítani a járgányt! Ülj be 5 körre akár az egész családdal a több mint két tonnás Mercedes Steyr puch G volánjához és urald a terepet!
  • Off-road vezetés a Taksonyi akadálypályán.
Ár:14.990Ft25.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
41% kedvezmény
25.000 Ft
41%
10.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.10.02. - 2021.11.28

off road vezetés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Off-road vezetési élmény Mercedes Steyr puch G terepjáróval, kiépített akadálypályán. 

Az élményvezetés

  • időtartama: 15-20 perc, tiszta vezetési idővel kb. 5 kör az akadálypályán, ahol akár jogosítvánnyal nem rendelkező gyerekek is vezethetnek.
  • helyszíne: A túra Dunaharaszti és Taksony határából indul, az akadálypálya pedig Taksonyban található.

A program során egy Mercedes Steyr puch G terepjárót fogsz vezetni. 

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.10.02. - 2021.11.28 között

Az élménykupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges a +36-20/280-1388-es számon a kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával vagy e-mailben az info@4x4u.hu címen.

Bármennyi kupon vásárolható saját célra és ajándékba is. A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal az élmény terepjárózásra!

További információk

  • Ha még nincs jogosítványod, nem gond, mert az akadálypályán enélkül is vezethetsz! Hölgyek, urak és gyermekek (6 éves kortól) egyaránt igénybe vehetik.
  • A legkisebbeket az ajánlat részeként külön a számukra kialakított akadálypálya várja. Az autóban pótpedálsor található, így a pedálkezelést, akár teljes egészében a túrakísérő végzi, míg az irányítás az ifjú sofőr feladata.
  • A programon maximum négy személy vehet részt, ami váltott sofőrökkel és megosztott vezetési idővel is megoldható. Így a hátsó ülésen elfér még két barát, családtag, akik megörökíthetik az off-road túra eseményeit.
  • Az élmény a terület homokos jellege miatt száraz időben is tartogat kihívást, de igazából sáros, csapadékos időben teljesedik ki. 
  • Az időjárásnak, életkorodnak és vezetési tapasztalatodnak megfelelő pályán vezethetsz, így fantasztikus élmény lesz felfedezni a Pajero erejét a járatlan utakon, lejtőkön és emelkedőkön!

Lemondási feltételek

Időpont lemondása és módosítása a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával történhet. Egyéb esetben a kupon felhasználtnak minősül.

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
Dunaharaszti, külterület

4x4 For You értékelése

★★★★★
★★★★★
"Egy szuper élmény volt, a tulaj felkészült volt, kedves és alapos, és a megajándékozott is nagyon élvezte a vezetést! "
Gregor Blanka

off road vezetés kuponunk leírása

Off-road vezetési élmény a Dakar királyával!

Kíváncsi vagy, hogy mit tudsz kihozni egy vérbeli terepjáróból? Próbáld ki magad, kőkemény, technikás terepen! Ha esik egy kis hó, még nagyobb az élmény!

Az ajánlattal egy fantasztikus Off-Road élmény terepjárózáson veszel részt akadálypályán!

A program földutas, erdős, sáros területen kezdődik, ahol van lehetőség ismerkedni az összkerékhajtás előnyeivel, majd rövid mezős szakasz után érkezünk meg az igazi kemény terepre. Több mint harmincféle akadályt van mód leküzdeni: extrém meredek emelkedők és lejtők, homokkráter, siratófal, nagy oldaldőlés, szűk fordulók, átlós akadályok. Akár az egész családnak nagyszerű közös élmény lehet, ahol akár a kicsik is kipróbálhatják magukat, külön az ő részükre kialakított akadálypályán.

Mit vezethetsz Te vagy az, akit megajándékozol az élménnyel?

A Mercedes/Steyr Puch G -t, mely 3000 cm3 diesel, több, mint 2 tonna összsúlyú, első és hátsó differenciálzárral. 

Kinek ajánlott ez az off-road vezetési élmény?

  • aki imádja a technikai vezetést, a különleges terepviszonyokat
  • annak, akinek van, és annak, akinek nincs jogsija,
  • aki egy kihívásokkal teli izgalmas vezetést akar kipróbálni

Mercedes / Steyr-Puch G :

  • Kapcsolható összkerék
  • differenciálmű 100%-ban zárható
  • 3000 cm3 Diesel

Off-road élményprogram nagyoknak 

Kemény terepen felezővel nem lehet és nem is érdemes száguldozni, minden mozdulatot végig kell gondolni. A program során egy rövid mezős szakasz után érkezel meg az igazi kemény terepre. Több mint harmincféle akadályt kell leküzdeni; extrém meredek emelkedők és lejtők, homokkráter, siratófal, nagy oldaldőlés, szűk fordulók, átlós akadályok.

Off-road élményprogram "közepeseknek"

14 éves kortól ajánlott ez a program jogosítványszerzésig. Az autó pótpedállal felszerelt, így tökéletes pedálkezelési ismeret nem szükséges, azonban az élmény akkor tökéletes, ha rendelkezel biztos kuplungkezelési ismeretekkel, így tudsz önállóan vezetni. A teljes program forgalomtól elzárt, épített akadálypályán történik, ahol számtalan kihívást tudsz teljesíteni a vezetési tudásodnak megfelelően. Az akadályok különböző nehézségi szintűek, így mindenkinek lesznek sikerélményei. A programon csak szülői felügyelettel van lehetőség részt venni.

Off-road élményprogram a kicsiknek

A program teljesen biztonságos a legkisebbeknek is, mivel az autó pótpedállal ellátott, aminek a kezelése a segítő feladata. Szavak helyett azonban beszéljenek a képek!

A videókon szereplő autó csak illusztráció, a pályát mutatja be.

Ugye mondtuk, hogy felejthetetlen és megismételhetetlen élményben lesz része bárkinek, aki eljön a programra?

Lány-, hölgyolvasónk vagy? Úgy gondolod, hogy "ugyan már, ezt én is megcsinálom"?  Semmi akadálya, téged is szeretettel várnak erre a szuper programra!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu