Nyerd vissza bőröd fiatalságát! 6 kezelésből álló rádiófrekvenciás nyak- és dekoltázsfeszesítés

5/5Catwalk Salon | Budapest, II. ker.
  • Ints Búcsút a ráncoknak! 3 alkalmas fiatalító, feszesítő kezelés a leginnovatívabb technológiákkal!
  • 3 alkalommal: rádiófrekvenciás Magicpolar eljárás, nyak- és dekoltázskezeléssel vár rád, amely gyönyörűen kisimítja a vékony megtört bőrt!
  • Vedd meg a 3 alkalmas bérletet, kedvezményes DD kupon áron, és váltsd be az I. kerületi Catwalk Salonban, pár perc sétára a Széna tértől.
Ár:14.900Ft17.400 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
15% kedvezmény
17.400 Ft
15%
2.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.06.19. - 2021.09.20

MagicPolar kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon, amely tartalma egy 3 alkalmas, 6 kezeléses nyak- és dekoltázsfeszesítő kezelés.

  • A fájdalommentes kezelés EunSung MagicPolar rádiófrekvenciás géppel történik.
  • A kezelés alkalmanként 10-10 perc testrészenként, összesen 20 percet vesz igénybe.
  • 3*2 alkalom rádiófrekvenciás Magicpolar eljárás, nyak- és dekoltázskezelés.
  • 3 alkalmas fiatalító, feszesítő kezelés a leginnovatívabb technológiákkal.
  • Férfiak és nők is igénybe vehetik.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.06.19. - 2021.09.20 között

Előzetes bejelentkezés szükséges. Időpont egyeztetés a +36-30/601-8070 számon a kuponkódod megadásával lehetséges.

Csak az első alkalmat kell a felhasználási időn belül beváltanod, ezután bérletet kapsz, amit egy hónapon belül kell lejárnod és a következő alkalmakra kötelezően magaddal vinned.

Az ajánlattal a szolgáltató az új vendégeinek szeretne kedveskedni, mindenki egyszer használhat fel kupont saját részre.

Ellenjavallatok

  • nagyon magas vérnyomás
  • terhesség
  • erős visszér tágulat

Lemondási feltételek

Időpont módosítás vagy lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával történhet meg. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Bejelentkezés alapján, Hétfőtől-Szombatig 9:00-20.00-ig
Szolgáltatás helye
1024 Budapest, Fényes Elek utca 5.

Catwalk Salon értékelése

★★★★★
★★★★★
"Kellemes környezet, remek kozmetikus"
balkanyi marta

MagicPolar kezelés kuponunk leírása

Feszesítsd Te is bőrödet és legyen újra fiatalos a MagicPolar rádiófrekvenciás nyak-és dekoltázskezeléssel!

Téged is zavarnak a ráncok? Fiatalos, feszes bőrt szeretnél, de az otthoni krémek nem segítettek? Van egy jó hírünk számodra! Eltüntetheted a ráncokat könnyedén kezelésünkkel és semmilyen sebészeti beavatkozásra nem lesz szükséged.

A Catwalk Salonban egy 3 alkalmas kezeléscsomag vár rád, amelynek során bőröd feszesebbé, üdébbé, ragyogóbbá válik, és persze tovább marad fiatalos. 

EunSung MagicPolar rádiófrekvenciás készülékről

Az EunSung MagicPolar elsősorban testkezelő gép, de sokoldalúságának köszönhetően rengeteg más szolgáltatást is elérhetővé tesz. Bőrfeszesítés és -fiatalítás, kollagén rekonstrukció is elérhető vele.

Nagy előnye a sokoldalúság, kezelni lehet vele a test szinte bármely területét anélkül, hogy bármilyen kellemetlenséget tapasztalna a vendég. Könnyen lehet tokát, nyakat, dekoltázst és arcot, vagy akár kezet is kezelni vele.

A csúcstechnológiás rádiófrekvenciás készülék az alkalmankénti 10 perc nyak-, valamint 10 perc dekoltázskezelés során botox szintű eredményeket biztosít. A kezelés kellemes, meleg érzést ad, amitől beindul a kollagén termelődés és még hetekkel később is hat. A ráncok csökkenek, a bőr teltebb, feszesebb lesz, az eredmény önmagáért beszél.

 A kezelés rendkívül hatékony, fájdalommentes, rövid, ám az eredmény látványos. Az érzékeny bőrterületeken is feszesít, gyönyörűen kisimítja a vékony, megtört bőrt.

Az Eunsung Magicpolar rádiófrekvenciás (RF) készülék a legfejlettebb, valódi váltott pólusú hexapoláris RF technológiát alkalmazza, amely jelenleg az elérhető legmagasabb szintű megoldás. Ezzel a csúcs-technológiás berendezéssel nagyságrendileg jobb eredményeket lehet elérni, mint a kevésbé korszerű technológiát használó versenytársaival. 

6 féle méretű kezelőfejével a bőr különböző rétegeibe vihető be kontrollált energia. A 3 alkalmas kezeléssorozattal már valóban látványos eredményt lehet elérni, és végre a nyak, dekoltázs bőrének fiatalítása is megadatik a fiatalos külsőhöz.

A Magicpolar csúcstechnológiás ránctalanítással sok nő- köztük a Tiéd is- álma valóra válhat, hiszen a ráncok csökkenek, a kollagéntermelés beindul, a bőr feltöltődik és kisimul.

A Catwalk Salon

A Catwalk Salon exkluzív környezetben vár Téged is szépülni, az II. kerületi szalonjába.  A Catwalk-ban Te vagy az első és a legfontosabb, ezért nemcsak a kezelésekre összpontosítanak, hanem a lelki harmóniádra is. A szalon, hosszas működését a tapasztalt szakembereknek, és a professzionális termékeknek köszönheti. Próbáld ki Te is a szépülést, luxus környezetben!

Ints búcsút Te is a ráncoknak és örvendj újra fiatalos bőrödnek! Feszesebb, simább és fiatalosabb bőr sokkal nagyobb magabiztosságot is ad a mindennapokban! Ne halaszd tovább, válaszd Te is a MagicPolar rádiófrekvenciás kezelést, DD kuponunkkal ráadásul most mindez kedvezményesen lehet a tiéd!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu