Női haj festése, vágása bármely hosszúságú hajra hozott festékkel, szárítással, akár vasalással

4,8/5Bambusz Szépségszalon | Budapest, VII. ker.
  • Eleged van régi hajszínedből és valami újra vágysz? Esetleg több centis lenövésed van és szeretnéd minél hamarabb eltüntetni?
  • Akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a Bambusz Szépségszalonban profi fodrász festi be a hajadat hozott festékkel, levágja az eltöredezett hajvégeket - legyen bármilyen hosszú is a hajad -  és akár ki is vasalja Neked! Mindezt most kedvezményes DD kuponnal, amely most csak 5.490 Ft! 
  • Ne hagyd ki ezt a szuper lehetőséget! Legyen Neked is gyönyörű hajkoronád! 
Ár:5.490Ft7.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
27% kedvezmény
7.500 Ft
27%
2.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.02.24. - 2022.04.29

Női hajfestés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon, amely tartalma egy női haj festése (hozott festékkel), vágása, szárítása és igény szerint ajándék hajvasalás.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.02.24. - 2022.04.29 között

Bejelentkezés

A kupon beváltáshoz előzetes bejelentkezés szükséges telefonon a +36-70/234-2782telefonszámon, kuponkódod megadásával.

Fontos! A szolgáltatás póthajjal nem vehető igénybe!

A kuponokat  a szalon nyitvatartási idejében lehet felhasználni.

Fontos!A szolgáltató ezen kedvezményével az új vásárlóinak szeretne kedveskedni, így mindenki egyszer veheti igénybe kuponnal a szolgáltatást.

Megközelítés

A Szalon a Blaha Lujza tér közelében található, Rákóczi úton haladva a Keleti Pályaudvar felé a bal oldalon a 2. keresztutcában található.

Felárak, opciók

  • Amennyiben szeretnéd, a szolgáltató által használt Silky hajfestékkel is kérheted a festést 35 Ft/g felár (átlagos tőfestés lenövés esetén ez 2.100 Ft felárat jelent)
  • Festés előtti szőkítés felár ellenében lehetséges.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!

★★★★★
★★★★★
12 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Hársfa utca 1.
★★★★★
★★★★★
"Szép, igényes munkát végzett Andi, őszintén ajánlom másnak is:)"
Surányi Eszter

Női hajfestés kuponunk leírása

Válassz egy színt és tedd hajkoronádat ellenállhatatlanná egy profi fodrász segítségével!

Unod már a régi hajszínedet? Valami újra vagy másra vágysz? Esetleg megjelentek a nem kívánt ősz hajszálak vagy a több centis lenövésed zavar? 

Aggodalomra semmi ok! Hiszen most részt vehetsz egy profi fodrász által egy női hajfestésen- hozott festékkel, hajvágáson, szárításon és, ha szeretnéd ki is vasaltathatod a gyönyörű hajkoronádat, mindezt kedvezményesen a Bambusz Szépségszalonban! 

Hajfestés

Kevés kínosabb dolog van, mint mikor jelenésünk van valahol, de nem tudunk mit kezdeni a lenövéssel. Szinte minden nap sapkát hordanánk vagy összefognánk a hajunkat, de az sem az igazi megoldás, hiszen nem érezzük magunkat komfortosan. 

Ráadásul az otthoni hajfestés sokkal macerásabb és az eredmény sem lesz olyan esztétikus, mint mikor egy profi fodrász kezei alatt szépülünk. Éppen ezért válaszd ki a kívánt színt, legyen az fekete, vörös, barna vagy esetleg szőke, vidd magaddal a festéket és már neki is kezdhet a Bambusz Szépségszalonban a fodrászod! Igen is legyél igényes a hajadra és mutasd meg milyen csodás színt választottál! 

Hajvágás

A kuponért cserébe nem csak a hajfestésen vehetsz részt, de az eltöredezett hajvégeket is szépen eltünteti a fodrászod, hiszen így lesz tökéletes és egészséges a hajad. Ha esetleg a szín mellé egy teljesen új frizurát szeretnél természetesen az is megoldható. Vágasd akár rövidre, kleopátrára vagy csak a hosszából egy keveset, ahogy csak szeretnéd! Hiszen az a cél, hogy Te jól érezd magad a bőrödben!

Ha esetlen szeretnél újítani, valamivel feldobni a hajformádat, de nincs semmi ötleted, nyugodtan érdeklődj fodrászodnál, szívesen áll rendelkezésedre! Tisztában van a mai trendekkel, frizurákkal és azzal, milyen forma állna Neked a legjobban! 

A csomag tartalma: 

  • hajfestés (hozott termékkel)
  • mosás
  • vágás
  • szárítás
  • ajándék vasalással

Legyen Neked is csodás hajkoronád! Válaszd ki a megfelelő színt, vidd magaddal a Bambusz Szépségszalonba és profi fodrászod már neki is lát a hajadnak! Legyen újra egészséges, gyönyörű szép hajkoronád! 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Nyári alak könnyedén? - Komplex alakformáló kezelés Dermakabinos méregtelenítéssel
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu