Női exkluzív szépítő csomag 3D szempillaépítéssel, szemöldök igazítással, mélytisztító arckezeléssel

Banok Renáta | Budapest, XIV. ker.
  • Itt egy kifejezetten klassz újévköszöntő szépségcsomag, igazi hölgyemények számára!
  • Specifikus, egyénre szabott arckezelés, bio kozmetikumokkal, szaktanácsadással, külön alkalommal pedig 3D szempilla építéssel, szemöldökszépítéssel.
  • Kozmetikusod szakszerű tanácsokkal lát el, és Budapest XIV. kerületében személyre szabott kezelést nyújt. Vásárolj kedvezményes DD kupont!
Ár:5.490Ft16.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
66% kedvezmény
16.000 Ft
66%
10.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.02.18. - 2019.05.17

Arcszépítés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Női exkluzív szépítő csomag 1 fő részére, 2 alkalomra osztva, mélytisztító arckezeléssel, 3D szempilla építéssel vagy töltéssel, szemöldök igazítással.

Ragyogj tiszta arcbőrrel és csodás pillákkal hódító szempárral. Ajánlott minden hölgynek, akár már tinédzser kortól!

Az arckezelés a teljes mértékben hipoallergén Naturissimo termékcsaláddal lassítja az öregedést, rugalmasabbá teszi a bőrt, s tápanyagokkal tölti fel. A pilla felhelyezést egy gyógynövényes borogatás előzi meg, hogy az eredmény még tartósabb legyen. A szemöldök igazítása igényed szerint gyantával és/vagy csipesszel történik, és gyönyörű keretet szab szemeidnek.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.02.18. - 2019.05.17 között

  • Előzetes bejelentkezés kizárólag telefonon, a +36-70/236-7020 számon, kuponkódod utolsó öt jegyének megadásával.
  • A szolgáltatást rugalmas nyitva tartási időben, általában hétköznap 09:00-19:00, ritkább esetben szombaton, előre megbeszélt időpontban tudod igénybe venni.
  • 1 fő 1 db kupont használhat fel saját célra.
  • Kinyomtatott kuponodat mindenképpen vidd magaddal a kezelésre, melyre lehetőség szerint smink nélkül érkezz.
  • A 3 kezelés 2 külön alkalomra bontva, tetszőleges sorrendben történik. Egyik alkalommal a mélytisztító arckezelést, másik külön alkalommal a 3D szempilla építést (klasszikus 1D), vagy töltést veheted igénybe. A szemöldökigazítás a szempillaépítés vagy az arctisztítás alkalmával kérhető.
    A kupon lejárati ideje előtt elegendő az egyik alkalmat felhasználni.
  • Ezen ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható, készpénzre nem váltható.
  • Ellenjavallatok: gombás betegségek, fertőző szemölcsök, szembetegségek, nyílt sebek, fertőzéses betegségek, herpesz, gyulladás, láz esetében.

Megközelítés

  • Ingyenes parkolási lehetőség található a szalon előtt. A szolgáltató tömegközlekedéssel a 3, 62, 62A, 69 villamosokkal közelíthető meg, a Nagy Lajos király útja/Czobor utca megállló közelében

További információk

Felhelyezés után legalább 1 napig kerülendő a vízzel történő érintkezés a pillák helyén, a többi napon pedig a szaunázás illetve a szem dörzsölgetése. A töltés kb. 3 hetente javasolt, ugyanis ha vigyáznak rá nem pereg ki.

Lemondási feltételek

Időpont lemondása/módosítás a lefoglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül. Kérünk, hogy figyelj oda a pontos érkezésre is!

Szolgáltatás helye
1147 Budapest, Czobor utca 1.

Arcszépítés kuponunk leírása

Vess egy pillantást arra, milyen kezelések várnak rád pontosan!

Lehet, hogy régebb óta dédelgetett álmod, hogy klasszikus 3D szempillákkal büszkélkedhess, és szívesen beneveznéd magad egy alapos arctisztító kezelésre is? Ne várj ezzel tovább! Lepd meg magad, és kezdd megújulva az új esztendőt! :)

Csodásan ápolt arcbőr, szempillák és szemöldök Banok Renátánál, a DiamondDeal kedvezményes kuponjával!

Szempillaépítés

Kukkants bele a pillafelhelyezés folyamatába, Banok Renátánál hogyan zajlanak az események műszempilla építése vagy töltése során:

Elsőként speciális gyógynövény szérumot visz fel, majd ezt követi a az ízlés szerinti hosszúságú 3D -7 mm-14 mm- műszempilla felhelyezése. A felhelyezés során olyan ragasztót használ, melynek hatóanyagai serkentik a saját szempillák növekedését, mely azt is jelenti, hogyha 3-hetente mész töltetni pilláidat, stabilabb alapot képeznek a műszempillával való hosszabbításnak is.

Hogyha Neked már van műszempillád, akkor is nyugodtan mehetsz töltésre Banok Renátához, a kedvezményes DD kuponnal. A kezelés után mindenképpen figyelj arra, hogy 1 napig ne érje víz a pillákat. A szem dörgölése valamint a szaunázás pedig két töltés között végig kerülendő.

Mélytisztító arckezelés

Nulladik lépésként kozmetikusod diagnosztizálja arcbőröd pontos állapotát, típusát, hogy a lehető legjobb kezelést kaphasd. Kezdődhet a tisztító folyamat egy felszíni tisztítással és radírozással, hogy bőröd felkészüljön a vitaminok, ásványi anyagok befogadására. A Naturissimo bőrradír eltávolítja elhalt hámsejtjeidet, puhítja, frissíti a bőrt. A bőrradír szintén egy előkészítő művelet a további kezelésekhez, valamint bőröregedés gátló és késleltető hatása is van valamelyest.

A letisztított bőröd finom masszázst kap, hogyha pedig aknés és/vagy pattanásos bőröd van, felpuhító fázison megy keresztül. Mélytiszító, fertőtlenítő termékek használata, pórusok összehúzása kicsi, kézi lézergéppel.

Arcpakolás vagy arcápoló szérum felhelyezése, meleg arcvasalóval történő bedolgozása. Tehát, az arcbőrnek megfelelő hatóanyag felkerül a bőrre, majd az arcvasaló hőjének hatására képesek minél mélyebbre bejutni a hatóanyagok. A kozmetikus a kezelési folyamat végén, befejező krémezéssel koronázza meg a procedúrát.

Naturissimo termékcsalád minden tagja bőr- és környezetbarát anyagokat tartalmaz, mely biztonságos minden korosztálynak és bőrtípusnak. Miután részt veszel a kezelésen, annyi a teendőd, hogy a tiszta és üde, vadonatúj tapintású arcbőrödben gyönyörködj.

ajándék, szépségápolás
+ Ajándék:  szemöldökszépítés gyantával, csipesszel.

Egyszeri szemöldökigazítás igényed szerint gyantával és/vagy csipesszel a szempillaépítés vagy arctisztítás során.

A Megveszem gombra kattintva ismét tehetsz valamit szépséged, megjelenésed érdekében, kedvezményes DD kuponáron!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu