Női clutch táska

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:4.490Ft4.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
11% kedvezmény
4.990 Ft
11%
500 Ft

Női clutch táska legfontosabb tudnivalók

Egy elegáns, az alkalomhoz illő kézi táskát keresel? Ezzel a stílusos clutch táskával feldobhatod a megjelenésed, legyen szó estélyről, partiról, vagy egy komolyabb rendezvényről.

  • Elegáns megjelenést kölcsönöz számodra.
  • Tökéletes választás estélyekre, partikra.
  • Kényelmesen elférnek benne az értékeid.

Próbáld ki bátran és kockázatmentesen a terméket 30 napig!!

Ha a megvásárolt termék kipróbálás után nem nyerte el a tetszésed​, a Kütyübazár vissza tudja ​​Tőled vásárolni a kézhez​​vételtől számított 30 napon belül, amennyiben sértetlen állapotban, ajánlott küldeményként visszajuttat​od részükre​.
További részletek »

Hasznos tudnivalók:

Kis méretének köszönhetően könnyedén elfér a kezedben és minden fontosabb értéked elfér benne. Bőven elfér benne a telefonod, az irataid vagy a rúzsod. A rengeteg zseb segítségedre lesz abban, hogy mindent könnyen megtalálj benne. A táskára rögzíthető csuklópánt kényelmes fogást biztosít számodra.

A táska tulajdonságai:

  • Szín: kék, világos szürke, sötét szürke, barna
  • Méret: 18 x 10 x 2,7 cm
  • Telefon tartó, kártyatartó zsebek, cipzáros rész
  • Csuklópánt

Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db Női clutch táska

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)

Videó