Neurológiai konzultáció az idegrendszert érintő panaszok esetén a MyDoctor Egészségközpontban

MyDoctor Egészségközpont | Budapest, III. ker.
  • Olyan panaszaid és tüneteid vannak, amelyek indikálhatnak neurológiai, idegi rendellenességeket?
  • Az egészség nem játék, vizsgáltasd ki a panaszaidat profi és megbízható szakemberekkel, 21. századi technológiával!
  • Látogass el a MyDoctor Egészségközpontba és ismerd meg a magán egészségügyi szolgáltatók kényelmét és hozzáértését!
Ár:14.900Ft19.000 Ft
Ár: 4.170 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 10.730 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
22% kedvezmény
19.000 Ft
22%
4.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.01.29. - 2021.04.29

neurológiai konzultáció kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Neurológiai konzultáció idegrendszeri panaszok esetén a MyDoctor Egészségközpontban

  • A neurológia - más néven ideggyógyászat - központi és perifériás idegrendszer szervi elváltozásaival foglalkozik.
  • Ennek a rendszernek az elemeit képezi az agy, gerincvelő, a környéki idegek, valamint a hozzájuk tartozó ideg-izom átmenetek.
  • A neurológia ennek a rendszernek a vizsgálatát és kezelését végzi, mivel a panaszok széles skálán mozognak, többféle tünet vezethet vissza idegrendszeri elváltozásra.

Gondoskodj magadról és egészségedről, légy előrelátó és felelősségteljes ezzel a kedvezményes kuponnal és válaszd a neurológiai konzultációt!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.01.29. - 2021.04.29 között

A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges a +36-20/264-3707 telefonszámon a kupon kód megadásával, vagy van lehetőség az online felületükön is a https://mydoctor.biztosjovokep.hu/ weboldalon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

A kuponból bármennyi vásárolható!

Helyszín:

1036 Budapest, Lajos utca 48-66. D épület földszint.

További információk

  • Az idegrendszer elemeit képezi az agy, gerincvelő, a környéki idegek és a hozzájuk tartozó ideg-izom átmenetek és a neurológia ezek betegségeinek vizsgálatával és kezelésével foglalkozik.
  • Egyes idegrendszeri tünetek mindennaposnak tűnhetnek , mint a fejfájás vagy akár a hátfájdalom, viszont jelentkezhet komolyabb, eszméletvesztés és emlékezetkiesés formájában is.
  • További panaszok amiért érdemes neurológiai konzultációt igénybe venni: agyi vérkeringési zavar, stroke, Parkinson-kór, polyneuropátia, porckorongsérv, nyaki-, derékfájdalom, idegbántalmak, hangulat-és alvászavar, zsibbadás, feledékenység, a gondolkodás-, viselkedés-, felfogás-, egyensúly-, mozgás-és/vagy járás zavara, bénulás.
  • Az idegrendszeri kórkép felállításához ma már számos non invazív eszköz létezik, mint például a  radiológia, myelográfia, UH vizsgálatok, CT, MRI, MRA, PET-CT, EEG, EMG, ENG.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 4.170 Ft-ért! A különbözetet, ami 10.730 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A fennmaradó részt a helyszínen akár Egészségpénztári Kártyával is ki lehet egyenlíteni!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges.

Szolgáltatás helye
1036 Budapest, Lajos utca 48-66. D ép. fszt.

neurológiai konzultáció kuponunk leírása

Ne menjen az idegeidre az aggodalom!

Sokat fáj a fejed vagy a hátad és eddig nem tulajdonítottál ennek nagy jelentőséget, de már kezd eleged lenni? Esetleg más rád nem jellemző. szokatlan dolgokat tapasztalsz a testeddel kapcsolatban? Az idegrendszeri betegség nem játék, nem szabad félvállról venni!

A neurológia, vagy más néven az ideggyógyászat a nevéből következtethetően a központi és a perifériás idegrendszer szervi elváltozásaival foglalkozik. A rendszer elemeit képezi természetesen az agy, a gerincvelő, a környéki idegek és a hozzájuk tartozó ideg-izom átmenetek, ez a tudomány ezen betegségek vizsgálatait és kezelését végzi.

Ahogy korábban már említést tettünk róla, a lehetséges tünetek igencsak széles skálán mozognak. Egy gyakorta előforduló fej vagy hátfájás már indikálhat némi gyanút komolyabb problémára, de természetesen nem szükséges egyből a legrosszabbakra gondolni. Fontos azonban észben tartani, hogy az ilyen jellegű panaszok esetében a megoldás nem az, hogy "megszokjuk" vagy "megtanulunk együtt élni" a problémával, hiszen könnyen lehet, hogy komolyabb dolog áll a tünet mögött, avagy egy szimpla útmutatással egyszerűen orvosolható!

Fontos, hogy olykor komolyabb rendellenességek is sugallhatják, hogy az idegrendszerünk nem megfelelően működik, mint például az eszméletvesztés, emlékezetkiesés, agyi vérkeringési zavar, stroke, Parkinson-kór, polyneuropátia, porckorongsérv, nyaki-, derékfájdalom, idegbántalmak, hangulat-és alvászavar, zsibbadás, feledékenység, a gondolkodás-, viselkedés-, felfogás-, egyensúly-, mozgás-és/vagy járás zavara, bénulás.

A neurológiai kórképek diagnózisának felállítására ma már számos – nem invazív, azaz műtét nélküli –eszköz létezik. Ilyen diagnosztikus eszközök a különböző képalkotó eljárások, mint például a radiológia, myelográfia, UH vizsgálatok, CT, MRI, MRA, PET-CT, EEG, EMG, ENG.

Látogass el a III. kerületi MyDoctor Egészségközpontba egy neurológiai konzultációra és tégy azért, hogy ne tépd tovább az idegeidet!

Spórolj és lájkold a DiamondDealt a facebookon, ahol, közel 300.000-en követik naponta a frissülő ajánlatait. Legyél te is rajongó. Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu