Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással

4,3/5Angella Szépségszalon | Budapest, XIII. ker.
  • A kezelés során a felső hámréteget speciálisan távolítják el, ezáltal bőröd megújul és a hatóanyagok hatása jelentősen növekszik. Az itt töltött kezelésnek az eredményei azonnal látszódnak.
  • Ráadásul egy olyan népszerű és rengeteg vendég által kedvelt arckezelésen vehetsz részt, ami minőségi Ilcsi natúrkozmetikai termékekkel történik.
  • Válaszd a XIII. kerületi Angella Szépségszalont, ami tömegközlekedéssel az M3-as vonalán a Lehel téri metrómegállótól pár percre található.

Itt a megoldás a problémáidra! Ajánlatunk egy olyan anti-aging kezelésre szól, ami könnyedén tud segíteni neked visszakapni azt a fiatalos, és gyönyörű arcodat, amit szeretnél! De ez még nem minden! A kezelés mellé most egy ajándék szemöldök igazításban is részed lehet! Hát nem jól hangzik?

Ár:8.990Ft14.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
36% kedvezmény
14.000 Ft
36%
5.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 22 óra 15 perc múlva.
A kupon beváltható:
2024.03.29. - 2024.06.28

Anti-Aging kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon, amelynek tartalma egy anti-aging kezelés és egy ajándék szemöldök igazítás, Ilcsi termékekkel. A kezelés időtartama 60 perc.

  • A kezelés felnőtteknek szól, férfiaknak és nők egyaránt igénybe vehetik.
  • A kezeléskor a felső hámréteget speciálisan távolítják el, ezáltal a bőr megújul, valamint a hám és a bőr alatti kötőszövet vastagsága növekszik, a mikrokeringés fokozódik.
  • A kezelés nem csak a bőr felületén hat, hanem annak alsó rétegeiben is, beindítja a bőraktív működését, megerősítve, megsokszorozva a mellette használt naturkozmetikumok hatását.
  • A bőrünknek egy csodafegyver a booster kollekció termékei maximális koncentrációban tartalmazzák a legértékesebb hatóanyagokat ezáltal, célzott megoldást tudunk vele nyújtani a személyre szabott bőrápolásban.
  • Az eredmény már 1 alkalom után látványos és szemmel látható a különbség.
  • A kezelés az elismert és hatékony Ilcsi natúrkozmetikai termékekkel történik. A letisztitott arcbőrre elsőként a booster kerül, majd az adott bőrállapotnak megfelelő készítménynek: szérumok,habkrémek, hidratáló,vagy intenzív krémek.
  • Az egymást erősítési hatások révén a célzott kezelés minden területen képes látványos eredményt elérni a hidratálástól ránckezelésig
  • A hideg-meleg arcvasalás során az arcvasaló különböző hőmérsékleten fejti ki hatását. A kezelés első felében a meleg hatására az erek kitágulnak, így a bőr véráramlása fokozódik, javul a tápanyagellátás és gyorsabb lesz a salakanyagok kiürülése. .

A kezelés menete:

  • Bőrdiagnosztika, a kozmetikumok eltávolitása
  • Enzimes peeling - Kellemes és krém állagú peeling hámlasztó kezelés.
  • Tonizálás, bőrtípusnak megfelelő booster kezelés - Tű nélkül történik.
  • Válaszhatóan: ultrahangos kezelés vagy Hideg - meleg terápiás arcvasalás
  • Anti-aging feszesítő masszázs

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.03.29. - 2024.06.28 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36/70-609-3123 számon a kuponkódod megadásával. A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal, vagy diktáld be a kuponkódod az előzetes telefonos egyeztetés alkalmával.

További információk

  • Kozmetikusod azon szakemberek közé tartozik, aki a kozmetika gépiesített világában nagyon fontosnak tartja, a hagyományos kozmetikai kezeléseket is.
  • A kezelés fájdalommentes.

Ellenjavallatok: lázas állapot, sérült, sebes, vagy herpeszes bőr.

Saját részre egy kupon használható fel, azonban ajándékba bármennyi adható.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.

★★★★★
★★★★★
23 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P 9-19
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Visegrádi utca 66.
Tömegközlekedéssel az M3-as vonalán a Lehel téri metrómegállótól pár percre
★★★★★
★★★★★
"A szolgáltatás minősége kifogástalan volt."
Németh Zsolt

Anti-Aging kezelés kuponunk leírása

Állítsd meg az öregedés folyamatát!

Az anti-aging kezelések célja az idő előtti öregedési jelek csökkentése vagy késleltetése. A kezelések lehetnek kozmetikai, vagy orvosi kezelések. 

Kozmetikai anti-aging kezelések közé tartoznak például a bőrradírozás, a bőrfehérítés, a bőrfeszesítés, a bőr revitalizálása és a ránctalanítás. Ezek a kezelések általában külső szépségápolási szolgáltatások, de lehetnek egy rendszeres bőrápolási rutin részei is.

Most te is részt vehetsz egy ilyen anti-aging kezelésen, és elbúcsúzhatsz azoktól a fránya ráncoktól, visszanyerve a fiatalos, feszes bőrödet!

A kezeléskor a felső hámréteget speciálisan távolítják el, ezáltal a bőr megújul, valamint a hám és a bőr alatti kötőszövet vastagsága növekszik.mikrokeringés fokozódik, a hatóanyagok felvétele pedig jelentősen növekszik.

A kezelés eredményei azonnal láthatóak. Ráadásul a kezelés végig a méltán elismert és népszerű Ilcsi natúrkozmetikai termékekkel történik majd, így biztos lehetsz benne, hogy minőségi kezelésen vehetsz részt.

Enzimes peeling

Bőrmegújító kezelés a természetes enzimek és az ásványi anyagok segítségével. Az enzimek hámoldó hatásai segíti a hámsejtek közötti fehérjekötések oldását, ezáltal kivételesen és gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket.

Anti-Aging masszázs

A kezelés tartalmaz egy anti-aging masszázst is, ezek a mozdulatok a bőrt és az izomzatot célozzák, ezáltal ellazulnak az izmok, stimulálódnak a szövetek, fokozódik a vérkeringés, hatékonyabban szívódnak fel a hatóanyagok a bőrben. Ennek köszönhetően megtörténik a mély izomzat relaxációja és ellazulnak az arcvonalak, valamint csökkenek a ráncok és ragyogóbb lesz a bőr.

Tetszik az ajánlat? Ez még nem is minden! A kezelés mellé kuponunkkal még egy szemöldök igazításban is részed lehet! Hát nem jól hangzik?

A kezelés menete:

  • Bőrdiagnosztika
  • A kozmetikumok eltávolitása
  • Enzimes peeling - Kellemes és krém állagú peeling hámlasztó kezelés.
  • Tonizálás
  • Bőrtípusnak megfelelő booster kezelés - Tű nélkül történik.
  • Válaszhatóan: ultrahangos kezelés vagy Hideg - meleg terápiás arcvasalás
  • Anti-aging feszesítő masszázs

Ne habozz tovább! Ha tetszik ez az ajánlat, csapj le rá még most!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Nyári alak könnyedén? - Komplex alakformáló kezelés Dermakabinos méregtelenítéssel
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu