Műtét nélküli Serenity MED 3D 11 soros HIFU arcfiatalító és bőrfeszesítő kezelések nagy területekre

Szépségmegálló Szalon | Budapest, XI. ker.
  • Az örök fiatalság kulcsát keresed, de eddig még nem sikerült megtalálnod? Szeretnéd megőrizni fiatalos vonásaidat, vagy kiradírozni a már megjelent kósza ráncokat?
  • A Serenity MED 3D HIFU technológia segítségével mindez lehetséges, méghozzá műtét, és kellemetlen fájdalmak nélkül, a plasztikai műtétek árának töredékéért.
  • Az Újbudán található Szépségmegálló Szalonban mindez kihagyhatatlan kedvezménnyel lehet a tiéd. Vásárolj kedvezményes DD kupont, és vedd fel a kesztyűt a ráncok ellen!
Ár:70.990Ft230.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
70% kedvezmény
230.000 Ft
70%
159.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.01.15. - 2020.04.15

Hifu arcfiatalítás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Műtét nélküli Serenity MED 3D HIFU arcfiatalító és bőrfeszesítő kezelés mely a választott opciótól függően az alábbi területek valamelyikére, vagy mindegyikére vehető igénybe: teljes arc, nyak, toka, dekoltázs, kézfej.

A műtét nélküli Serenity MED 3D 11 soros HIFU kezelés segít a bőrszerkezet újjáépítésében, már egy alkalom után látványos, és tartós eredményeket produkál, mindezt fájdalmak és hosszú gyógyulási idő nélkül, a plasztikai műtét árának töredékéért.

 A kezelés általában 60-90 percet vesz igénybe, kezelendő terület nagyságától függően.

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • 3D HIFU teljes arc, nyak, toka, dekoltázs, kézfej területre - 230.000 Ft helyett 70.990 Ft.
  • 3D HIFU teljes arc, nyak, toka területre - 190.000 Ft helyett 56.990 Ft.
  • 3D HIFU teljes arc, nyak, toka, dekoltázs területre - 220.000 Ft helyett 66.990 Ft.
  • 3D HIFU teljes arc területre - 160.000 Ft helyett 48.990 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.01.15. - 2020.04.15 között

  • Az ajánlat kizárólag hölgyek részére szól!
  • A kezelésre vidd magaddal kinyomtatott kuponodat.
  • ​Fontos! Optimális jelölt a Serenity MED 3D HIFU kezelésre, akinek a bőr alatti zsírszövet vastagsága 2-8 cm közötti, testtömeg indexe pedig nem haladja meg a 27-et!
  • Mindenki egy darab kupont használhat fel saját részre, a kupon más kedvezménnyel nem vonható össze. 

Bejelentkezés:

A kezelésre időpont foglalás szükséges a kuponkódod megadásával, ehhez hívd a
+36-20/227-7153 telefonszámot.

Elhelyezkedés:

A szalon az Allee bevásárlóközpont közelében, a Móricz Zsigmond körtértől gyalogosan pár percre helyezkedik el.

Ellenjavallatok:

Nyílt sebek, sérülések, a kezelendő felület bőrbetegségei (aktív herpesz, melanóma, stb.) esetén, terhesség és szoptatás ideje alatt, lázas állapotban, kezeletlen cukorbetegség, epilepszia, kemoterápia esetén, egyéb daganatos vagy autoimmun betegségnél, keloidos sebgyógyulási hajlam esetén, valamint a vendég irreális elvárásai esetén a kezelés nem vehető igénybe.

Más igénybe vett kezelésről kérjük, tájékoztasd a szolgáltatót, hogy kizárja-e a HIFU kezelés igénybevételét.

További információk

A kezelést minden esetben személyes konzultáció / állapotfelmérés előzi meg.

Bár a 3D HIFU biztonságos eljárás, mellékhatások előfordulhatnak: előfordulhat bőrpír, enyhe duzzanat, bizsergő érzés és érzékenység érintésre. Szem környékén enyhe ödéma. Ezek a hatások átmenetiek és hamarosan elmúlnak.

Érdemes a kezelés után magas hatóanyag tartalmú termékekkel táplálni, hidratálni a bőrt. Kérésére szakemberünk segít a helyes otthoni ápolási teendők elsajátításában.

Lemondási feltételek

Időpont lemondása és módosítása a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával történhet. Egyéb esetben a kupon felhasználtnak minősül. Ha nem tudsz elmenni, és a lemondásra, módosításra már nincs lehetőséged, esetleg el is ajándékozhatod a kupont. Kérünk, hogy figyelj a pontos érkezésre is!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H.-P.: 07.00 – 21.00; Sz.: 08.00 – 14.00
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 7.

Hifu arcfiatalítás kuponunk leírása

Vedd fel a kesztyűt a ráncok ellen műtét nélkül HIFU-val

Az idő vas foga sajnos senkit nem kímél. Bármennyire is szeretnénk olykor megállítani, vagy visszatekerni, jelenleg ez még nem lehetséges. Vagy talán mégis? Mit szólnál ha azt mondanánk, hogy létezik egy olyan kezelés, mely kínzó fájdalmak, kellemetlen tűszúrások és gyötrelmes műtétek helyett valamilyen egészen más megoldást kínál arra, hogy megőrizd fiatalságod?

A Serenity MED 3D HIFU kezelésről bővebben

A magas intenzitású fókuszált ultrahang kezelés, avagy a HIFU már nem számít újdonságnak. Akik kipróbálták már, azok elégedettek is az eredményeivel, viszont a szépségipar rohamos fejlődése ezt a technológiát sem hagyta érintetlenül, így fejlesztették ki a Serenity MED 3D HIFU készüléket.

A 3D HIFU forradalmi hatékonysága abban rejlik, hogy a felszíni bőrrétegeket tökéletesen épen hagyva hatol le egészen a bőrszöveteket és az izmokat elhatároló SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System) rétegig, mely jelentős súlyt tartva felel a bőr feszességéért is. Sajnos idővel ez a réteg egyre lazább lesz, s ezzel a bőr is megereszkedik, viszont a fókuszált ultrahangnak hála könnyedén és gyorsan el lehet érni, hogy újra feszesebb legyen. Mindezt a plasztikai műtét hatékonyságával vetekedve, de a műtét árának töredékéért, gyógyulási idő nélkül, akár már egyetlen kezeléssel!

Nincs tű és nem fecskendeznek bőrödbe ismeretlen hátterű vegyi anyagokat sem, csupán a fókuszált ultrahang melegítő-feszesítő hatását használják ki, a bőr mélyében úgynevezett mikrothermális zónák létrehozásával. Ezeknél a pontoknál a fókuszált ultrahanggal akár 60-70 °C-ra is melegedhetnek a szövetek, ami már kiváltja a feszesítő hatást, viszont a bőrfelszín ép marad.

Hatása kettős: egyrészt azonnal feszesíti az SMAS réteget, másrészt serkenti a kollagén termelődését, mely hosszú távú hatással építi újjá a bőrt. Igaz azonnali eredmények is látszanak a Serenity MED 3D HIFU kezelés után, viszont a teljes hatás hónapok alatt érik majd be, és nem fogsz hinni a szemednek!

A kozmetikai csúcstechnológiát képező gép hatékonyságát adja továbbá, hogy a gép kezelőfejében számítógép vezérelt letapogató van, mely a hagyományos 1 soros gépekkel szemben 11 soron kezeli a bőrt. A bőr milliméterről-milliméterre való letapogatásával hihetetlenül pontos és precíz kezelést tesz lehetővé, maximálisan a vendég adottságaihoz és igényeihez igazítva. A rendszer automatizált, így kizárható az alul- vagy túlkezelés lehetősége is.

A technológia előnyei:

  • Non-invazív kezelés, nincs tű, nincs vágás, nincs szúrás,
  • A fentiek miatt sebhelyek visszamaradásától sem kell tartanod,
  • Nincs gyógyulási idő, a bőr legfelső rétege egyáltalán nem sérül,
  • Szemmel látható eredmények akár már egyetlen alkalom után,
  • Majd hónapokon át kifejti hatását a kollagén által beindított bőrrekonstrukció,
  • A természetes kollagén indukciót indítja be, mely újraépíti a bőrt,
  • Évi egy fenntartó kezelés segíthet megtartani az elért fiatalosabb külsőt.

Bár a 3D HIFU biztonságos eljárás, mellékhatások előfordulhatnak: előfordulhat bőrpír, enyhe duzzanat, bizsergő érzés és érzékenység érintésre. Szem környékén enyhe ödéma. Ezek a hatások átmenetiek és hamarosan elmúlnak.

A kezelés folyamata

A kezelést minden esetben személyes konzultáció előzi meg, amelyen szakember állapítja meg, hogy ajánlható-e számodra a kezelés, nem áll-e fenn ellenjavallat, valamint nem támasztasz-e irreális elvárásokat a kezeléssel szemben. Különleges előkészületek, a bőr letisztítása és fertőtlenítése után a szakember kijelöli a kezelendő területet, majd az ultahang gél felvitele után kezdődhet is a kezelés. Ezt követően a gél eltávolításra kerül. A szakember készségesen segít, ha szükséged van az otthoni ápolási teendők átbeszélésére is.

A kezelés egyéni tűrőképességtől függően járhat kisebb kellemetlenséggel, de a legtöbb kezelt vendég csupán enyhe melegséget érez a bőrében. Emellett a kezelés teljességgel biztonságos is, a HIFU kozmetikai alkalmazásának kezdete óta több mint 10.000 ilyen kezelést végeztek világszerte.

A kezelés után

A vendégek többségénél kellemetlenség érzet vagy fájdalom nem tapasztalható, sem a kezelés alatt, sem az azt követő időszakban. Ha esetlegesen mégis fennállna kellemetlen érzés, égő érzet vagy bőrpír keletkezne, úgy az a kezelés után néhány órával megszűnik. Érdemes a kezelés után magas hatóanyag tartalmú termékekkel táplálni, hidratálni a bőrt.   Kérésére szakemberünk segít a helyes otthoni ápolási teendők elsajátításában.

Ne gondolkozz tovább, itt a remek lehetőség, hogy felvehesd a kesztyűt a kósza ráncok ellen! Vedd meg még ma a kupont, és élvezd ki a remek lehetőséget!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A változás kulcsa: 5 alkalmas egyéni vagy párkapcsolati coaching - személyesen vagy online
30.000 Ft kupon ár helyett MA csak 27.000 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu