Műtét nélküli Serenity MED 3D HIFU alakformáló és bőrfeszesítő kezelés fenék területre!

Szépségmegálló | Budapest, XI. ker.
  • Szeretnél szexi, feszes, cellulitmentes és kerek popsit?
  • A Serenity MED 3D HIFU technológiáját bevetheted, hogy a fenék terület feszes legyen látványos eredménnyel, a plasztikai műtét árának töredékéért, gyógyulási idő nélkül.
  • Az Újbudán található Szépségmegálló Szalonban kedvezményesen veheted igénybe a szolgáltatást, DD kupon megvásárlásával!
Ár:29.490Ft70.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
58% kedvezmény
70.000 Ft
58%
40.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.12.07. - 2021.03.08

HIFU fenék kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Műtét nélküli Serenity MED 3D HIFU alakformáló és bőrfeszesítő kezelés kizárólag hölgyek részére:

  • fenék területen - 2x10x15 cm.

A műtét nélküli Serenity MED 3D HIFU feszesítő kezelés segít bőrszerkezet újjáépítésében, a felesleges zsírszövet eltávolításában.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.12.07. - 2021.03.08 között

  • Az ajánlat kizárólag hölgyek részére szól!
  • ​Fontos! Optimális jelölt a Serenity MED 3D HIFU kezelésre, akinek a bőr alatti zsírszövet vastagsága 2-8 cm közötti, testtömeg indexe pedig nem haladja meg a 27-et!
  • A kinyomtatott kuponodat kérjük, vidd magaddal a kezelésre.
  • Fontos információ: A szolgáltató ezen kedvezményével az új vendégeinek szeretne kedveskedni, így mindenki egyszer vehet részt a kezelésen kuponnal.  A kupon felhasználását követően a szalon saját, belső kedvezményeket biztosít vendégei számára!

Bejelentkezés:

A kezelésre időpont foglalás szükséges, ehhez hívd a +36-20/227-7153 telefonszámot.

Elhelyezkedés:

A szalon az Allee bevásárlóközpont közelében, a Móricz Zsigmond körtértől gyalogosan pár percre helyezkedik el.

Ellenjavallatok:

Nyílt sebek, sérülések, a kezelendő felület bőrbetegségei (aktív herpesz, melanóma, stb.) esetén, terhesség és szoptatás ideje alatt, lázas állapotban, kezeletlen cukorbetegség, epilepszia, kemoterápia esetén, egyéb daganatos vagy autoimmun betegségnél, keloidos sebgyógyulási hajlam esetén, valamint a vendég irreális elvárásai esetén a kezelés nem vehető igénybe.

Más igénybe vett kezelésről kérjük, tájékoztasd a szolgáltatót, hogy kizárja-e a HIFU kezelés igénybevételét.

További információk

A technológia előnyei:

  • Non-invazív kezelés, nincs tű, nincs vágás, nincs szúrás,
  • A fentiek miatt sebhelyek visszamaradásától sem kell tartanod,
  • Nincs gyógyulási idő, a bőr legfelső rétege egyáltalán nem sérül,
  • Szemmel látható eredmények akár már egyetlen alkalom után,
  • Majd hónapokon át kifejti hatását a kollagén által beindított bőrrekonstrukció,
  • A természetes kollagén indukciót indítja be, mely újraépíti a bőrt,
  • Évi egy fenntartó kezelés segíthet megtartani az elért fiatalosabb külsőt.

A kezelés után napi 2-3 liter folyadék bevitele javasolt, illetve nagyobb dózisú C-vitamin fogyasztása. Természetesen a megfelelő étrend és rendszeres sport betartása jelentősen hozzájárulhat a kívánt eredmény eléréséhez, de nem alapfeltétele!

Bár a 3D HIFU biztonságos eljárás, mellékhatások előfordulhatnak: előfordulhat bőrpír, enyhe duzzanat, bizsergő érzés és érzékenység érintésre. Szem környékén enyhe ödéma. Ezek a hatások átmenetiek és hamarosan elmúlnak.

Lemondási feltételek

Időpont lemondása és módosítása a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával történhet. Egyéb esetben a kupon felhasználtnak minősül. Ha nem tudsz elmenni, és a lemondásra, módosításra már nincs lehetőséged, esetleg el is ajándékozhatod a kupont. Kérünk, hogy figyelj a pontos érkezésre is!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H.-P.: 07.00 – 21.00; Sz.: 08.00 – 14.00
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 7.

HIFU fenék kezelés kuponunk leírása

Bőrfeszesítés és fogyás műtét nélkül HIFU-val

Elengedted magad és a felesleges zsír mind a fenekeden rakódott le? Kevés mozgás, ülőmunka, vagy épp a genetikai hajlam is közrejátszik, hogy a zsírlerakódás épp a fenék részen talált kényelmes helyet magának. Ne keseredj el, van megoldás rá! Akár egy kezeléssel is megszabadulhatsz a zsírlerakódástól, az új Serenity MED 3D HIFU kezeléssel!

A Serenity MED 3D 11 soros HIFU kezelést leginkább azoknak ajánljuk, akik zsírleszívást követően vagy terhesség, szülés, szoptatás következtében kialakult alakváltozást, striákat hoznák helyre, vagy pusztán szeretnék, ha bőrük feszesebb lenne a hasi területeknél.  A kezelés kifejezetten ajánlott fogyókúra esetén, hiszen segít abban, hogy bőrünkön a fogyás nyomai ne látsszanak meg.

A Serenity MED 3D HIFU kezelésről bővebben

A magas intenzitású fókuszált ultrahang kezelés, avagy a HIFU már nem számít újdonságnak. Akik kipróbálták már, azok elégedettek is az eredményeivel, viszont a szépségipar rohamos fejlődése ezt a technológiát sem hagyta érintetlenül, így fejlesztették ki a Serenity MED 3D HIFU készüléket.

A 3D HIFU forradalmi hatékonysága abban rejlik, hogy a felszíni bőrrétegeket tökéletesen épen hagyva hatol le egészen a bőrszöveteket és az izmokat elhatároló SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System) rétegig, mely jelentős súlyt tartva felel a bőr feszességéért is. Sajnos idővel ez a réteg egyre lazább lesz, s ezzel a bőr is megereszkedik, viszont a fókuszált ultrahangnak hála könnyedén és gyorsan el lehet érni, hogy újra feszesebb legyen. Mindezt a plasztikai műtét hatékonyságával vetekedve, de a műtét árának töredékéért, gyógyulási idő nélkül, akár már egyetlen kezeléssel!

Nincs tű és nem fecskendeznek bőrödbe ismeretlen hátterű vegyi anyagokat sem, csupán a fókuszált ultrahang melegítő-feszesítő hatását használják ki, a bőr mélyében úgynevezett mikrothermális zónák létrehozásával. Ezeknél a pontoknál a fókuszált ultrahanggal akár 60-70 °C-ra is melegedhetnek a szövetek, ami már kiváltja a feszesítő hatást, viszont a bőrfelszín ép marad.

Hatása kettős: egyrészt azonnal feszesíti az SMAS réteget, másrészt serkenti a kollagén termelődését, mely hosszú távú hatással építi újjá a bőrt. Igaz azonnali eredmények is látszanak a Serenity MED 3D HIFU kezelés után, viszont a teljes hatás hónapok alatt érik majd be, és nem fogsz hinni a szemednek!

A kozmetikai csúcstechnológiát képező gép hatékonyságát adja továbbá, hogy a gép kezelőfejében számítógép vezérelt letapogató van, mely a hagyományos 1 soros gépekkel szemben 11 soron kezeli a bőrt. A bőr milliméterről-milliméterre való letapogatásával hihetetlenül pontos és precíz kezelést tesz lehetővé, maximálisan a vendég adottságaihoz és igényeihez igazítva. A rendszer automatizált, így kizárható az alul- vagy túlkezelés lehetősége is.

3D hifu a Szépségszalonban

A technológia előnyei:

  • Non-invazív kezelés, nincs tű, nincs vágás, nincs szúrás,
  • A fentiek miatt sebhelyek visszamaradásától sem kell tartanod,
  • Nincs gyógyulási idő, a bőr legfelső rétege egyáltalán nem sérül,
  • Szemmel látható eredmények akár már egyetlen alkalom után,
  • Majd hónapokon át kifejti hatását a kollagén által beindított bőrrekonstrukció,
  • A természetes kollagén indukciót indítja be, mely újraépíti a bőrt,
  • Évi egy fenntartó kezelés segíthet megtartani az elért fiatalosabb külsőt.

Bár a 3D HIFU biztonságos eljárás, mellékhatások előfordulhatnak: előfordulhat bőrpír, enyhe duzzanat, bizsergő érzés és érzékenység érintésre. Szem környékén enyhe ödéma. Ezek a hatások átmenetiek és hamarosan elmúlnak.

A kezelés folyamata

A kezelést minden esetben személyes konzultáció előzi meg, amelyen szakember állapítja meg, hogy ajánlható-e számodra a kezelés, nem áll-e fenn ellenjavallat, valamint nem támasztasz-e irreális elvárásokat a kezeléssel szemben. Különleges előkészületek, a bőr letisztítása és fertőtlenítése után a szakember kijelöli a kezelendő területet, majd az ultahang gél felvitele után kezdődhet is a kezelés. Ezt követően a gél eltávolításra kerül. A szakember készségesen segít, ha szükséged van az otthoni ápolási teendők átbeszélésére is.

A kezelés egyéni tűrőképességtől függően járhat kisebb kellemetlenséggel, de a legtöbb kezelt vendég csupán enyhe melegséget érez a bőrében. Emellett a kezelés teljességgel biztonságos is, a HIFU kozmetikai alkalmazásának kezdete óta több mint 10.000 ilyen kezelést végeztek világszerte.

A kezelés után

A vendégek többségénél kellemetlenség érzet vagy fájdalom nem tapasztalható, sem a kezelés alatt, sem az azt követő időszakban. Ha esetlegesen mégis fennállna kellemetlen érzés, égő érzet vagy bőrpír keletkezne, úgy az a kezelés után néhány órával megszűnik.

A zsírbontás után napi 2-3 liter folyadék bevitele javasolt, illetve nagyobb dózisú C-vitamin fogyasztása. Természetesen a megfelelő étrend és rendszeres sport betartása jelentősen hozzájárulhat a kívánt eredmény eléréséhez, de nem alapfeltétele!

Vedd meg még ma a kupont, és élvezd ki a remek lehetőséget! Gyermekedet is magaddal viheted a Szépségmegálló Szalonba, aki le tudja magát foglalni, míg te megszépülsz!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu