Multifunkciós szélvédő takaró

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:1.490Ft3.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
63% kedvezmény
Már csak 89 db maradt!
3.990 Ft
63%
2.500 Ft

szélvédő takaró legfontosabb tudnivalók

Unod, hogy minden reggelt jégkaparással kell kezdened?

Ne fagyoskodj a kocsiban vagy mellette ameddig leolvad a jég a szélvédőről, hiszen itt a Multifunkciós Szélvédő Takaró! Speciális kialakításának köszönhetően az egyik oldala véd a fagytól és a hótól másik oldalát pedig nyáron használhatod. Méretének köszönhetően elő és hátsó szélvédő takarására is alkalmas lehet, továbbá igen kis méretre is összehajthatod. Szerencsére még az UV sugaraktól is véd, így nehezebben fog kárt tenni a nap a műszerfaladban. 

Készülj föl a holnap még ma és szerezd meg ezt a TUTI Szélvédő Takarót!

Hasznos infók:

  • Ennek a TUTI terméknek a segítségével búcsút inthetsz a felhevült kocsinak. 
  • A terméknek két oldala van: a fekete fele a jég és hó ellen védi az ablaküveget valamint megakadályozza, hogy odafagyjanak a szélvédőre az ablaktörlők. 
  • Véd a káros UV sugarak ellen, másrészt nem forrósodik fel alatta a műszerfal és a kocsi belső tere, így hűvösebb légtérbe szállhatsz be.
  • Tapadókorongokkal egyszerűen és biztonságosan rögzítheted az ablaküvegre és rácsukhatod az ajtókat, ebből kifolyólag nem esik le vagy lopják le az autóról.

A multifunkciós szélvédő takaró tulajdonságai:

  • Mérete 70 x 150 cm
  • Télen és nyáron is használhatod.
  • Anyaga: alumínium filmréteg
  • Könnyű kis helyen is elfér

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött