Multifunkciós lézeres szintező

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:4.490Ft6.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
36% kedvezmény
Már csak -1 db maradt!
6.990 Ft
36%
2.500 Ft

Multifunkciós lézeres szintező legfontosabb tudnivalók

Imádsz barkácsolni? Esetleg a lakás felújításán gondolkodsz? Akkor szükséged lesz egy profi lézeres szintezőre, hiszen ki akarná egész nap a ferdén felhelyezett csempét bámulni?

Használd bátran kép falra történő felhelyezéséhez, csempézéshez, szekrény egyenesbe állításához, vagy bármi egyéb művelet amelyhez fontos, hogy az adott dolog pontosan vízszintesen, vagy függőlegesen helyezkedjen el. Főleg akkor nyújt hatalmas segítséget, ha helység talaja egyenetlen és nincs mihez tartani, ugyanis kettős légbuborékos figyelő üvegének köszönhetően pillanatok alatt vízszintbe állíthatod. Továbbá ebben a remek termékben elhelyezésre került horizontális, vertikális és keresztlézer is, hogy megkönnyítse a munkádat. Így gyerekjáték lesz hozzáigazítani a dolgokat. De ha ez még mindig nem lenne elég, egy 2.5 m hosszúságú mérőszalag is helyet kapott a termékben.

Kíméld meg magad felesleges munkától és feszültségtől, használd a Multifunkciós lézeres szintezőt minden feladathoz!

Hasznos infók:

A kettő légbuborékos figyelő üvegnek köszönhetően normál vízmértékként is funkcionál, horizontális és vertikális irányban is. Valamint további előnyként, egy 2,5m hosszú mérőszalag is helyet kapott az eszközben, Továbbá a terméket vonalzóként is lehet használni.. A lézer funkció 2db AAA típusú ceruzaelemmel működik. (nem tartozék).


Tulajdonságok:

  • Tömege: 180 g
  • Anyaga: Műanyag
  • Horizontális, Vertikális, Keresztlézer
  • Colostok hossza: 2,5 m

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött