Mondj búcsút a zsírpárnáknak 5 alkalmas Zsírgyalu bérlettel a XVII. kerületben!

  • Jó lenne megszabadulni pár zavaró zsírpárnától, vagy egyszerűen csak szeretnél feszesebb, fiatalosabb és karcsúbb vonalakat? Akkor ez az ajánlat érdekelhet Téged is!
  • Kedvezményes kuponunk most lehetőséget biztosít, hogy 5 alkalommal ellátogass zsírgyalu kezelésre, amely által egyénileg összeállított zsírégető krém és gépi masszázs segít, hogy elérd az álomalakot!
  • Látogass el a XVII. kerületi Siluett Beauty Szépségszalon és Formastúdióba és intsd búcsút a felesleges zsírnak most könnyedén!
Ár:8.240Ft15.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
46% kedvezmény
15.000 Ft
46%
6.760 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.11.25. - 2023.02.24

zsírgyalu bérlet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Hatékony zsírgyalu alakformáló kezelés 5 alkalommal

  • A kezelés során egyénileg összeállított zsírégető krém kerül felhasználásra.
  • A krém bemasszírozását követően gépi masszírozással történik meg a felületi zsírréteg fellazítása.
  • Férfiak és nők számára is ideális választás a bőr feszesítése és fiatalítása céljából.
  • Egy kezelés időtartama megközelítőleg 30 perc.

Felejtsd el az önbizalomhiányt és tégy a feszesebb, fiatalosabb vonalakért most kedvezményes kuponunk segítségével!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.11.25. - 2023.02.24 között

Beváltáshoz előzetes bejelentkezés szükséges a +36-30/894-4962 számon a kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával.

  • Elegendő az első alkalmat a kupon felhasználási idejéig elkezdened a további alkalmakról egyeztess a szolgáltató partnerünkkel.
  • Az esetleges egészségügyi problémáidról tájékoztasd a szolgáltató partnerünket, aki az esetleges kizáró tényezőkről is informálni fog.
  • Bármennyi zsírgyalu kupont vásárolhatsz mennyiségi korlátozás nélkül. Más kedvezménnyel nem vonható össze.
  • November 7-től a szolgáltató hosszú és hétvégi nyitva tartassál is várja a vendégeket, előzetes egyeztetés után.

További információk

  • Egy kezelés megközelítőleg 30 percet vesz igénybe, hatására feszesebbé válik a bőr és látványos körfogat csökkenés várható.
  • A kezelés alatt első körben a kritikus területeken - has, comb, fenék - egyénileg összeállított krém kerül bemasszírozásra.
  • A zsírolvasztó krém bemasszírozását követően gépi masszírozással fellazul a bőr alatti zsírréteg, szétzúzódik a narancsbőr, majd a felesleges zsír természetes úton távozik a szervezetből.
  • A kezelés a felesleges zsír eltüntetésén felül megszünteti a bőrmegereszkedést, erősíti a kötőszöveteket és halványítja a nyúlás, hízás okozta striákat is.
  • A zsírt körülvevő kötőszövetekre nem káros a kezelés, mivel a tökéletes frekvencia beállításával célzottan a zsírsejteket zúzza szét a gép.
  • Már 18 éves kortól ajánlott!

Ellenjavallatok

Mindenkinek ajánlott, kivéve lázas betegség, terhesség, daganatos megbetegedések esetén nem.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges e-mailben, telefonon! Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést, maximum 15 perc késés elfogadott!

★★★★★
★★★★★
5 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
November 7-től hosszú és hétvégi nyitvatartással is várják a vendégeket
Szolgáltatás helye
1173 Budapest, Uszoda utca 2.
Füstifecske Újlak u. sarok
★★★★★
★★★★★
"Erről a masszázsról is csak a legjobbakat tudom elmondani, maga az arcmasszázs a finom könnyedségével valósággal elvarázsolt."
Sélyi Katalin

zsírgyalu bérlet kuponunk leírása

Pápá zsír, helló álomalak!

Akad rajtad pár felesleges kiló itt-ott vagy egyszerűen a narancsbőrről szeretnél már elfelejtkezni? Számolj le az önbizalomhiánnyal és tegyél azért, hogy formában legyél 5 alkalmas zsírgyalu bérletünkkel!

Olvadjon a zsír!

A zsírgyaluzás egy olyan eljárás, ami tartalmaz mind kézi és mind gépi technikát. Ahhoz, hogy felkészítsük a kezelendő területet a kezelésre és nagyobb hatást érjünk el a hason, combokon vagy a fenéken első körben szükséges alaposan, mélyen bemasszírozni egy egyénileg összeállított zsírolvasztó krémmel. Ez a krém hatékonyan előkészíti a terepet a gépi masszázsnak, amely a tökéletes frekvenciás beállításával célzottan zúzza szét a zsírsejteket, így ezek elolvadnak és a test természetes méregtelenítő rendszerével könnyedén és felgyorsítva távozik el a testből.

Habár a kezelés kíméletlen a zsírral, az azok körül található kötőszöveteket egyáltalán nem sérti, így nem fenyeget a veszély, hogy károsodást szenvedhetnénk bárhol is - csak a felesleges párnák!

Nem is annyira a zsír zavar, de megszabadulnál a makacs narancsbőrtől? Ez a szuper kezelés erről is gondoskodik, hiszen hatására látványosan feszesedik a megereszkedett bőr, eltűnik a cellulit és javul a kötőszövetek állapota is, ebből kifolyólag a nők mellett a férfiak is bátran igénybe vehetik, hiszen mindannyian szeretnénk minél tovább megőrizni a fiatalos külsőt!

Fontos, hogy úgy éljük mindennapjainkat, hogy elégedettek vagyunk önmagunkkal kívül és belül egyaránt, így ehhez nyújtunk most hasznos segítséget! Mivel már egy alkalom után is látványos eredmény látható, az 5 alkalmas bérlet által könnyedén elérhető az áhított alak!

Látogass el a Siluett Beauty Szépszégszalon és Formastúdióba és bízd magad szakértő, profi kezek közé, hogy elérhesd a kívánt vonalakat!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a Facebookon és értesülj naponta a legfrissebb híreiről és csillogó kedvezményeiről. Lájk!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu