Mini kézi fóliahegesztő

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:1.590Ft1.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
21% kedvezmény
Már csak -1 db maradt!
1.990 Ft
21%
400 Ft

Mini kézi fóliahegesztő legfontosabb tudnivalók

Sajnálod megvenni a nagyobb zacskó chipset vagy kekszet, mert ha kibontod másnap már nem olyan friss és ropogós?

A kézi fóliahegesztővel bármilyen fóliát, nejlonzacskót biztonságosan le tudsz zárni. Segítségével megőrizheted az élelmiszerek frissességét. Csak végighúzod a kis készüléket a fólián, és már össze is heggesztette a zacskót!

Hasznos tudnivalók:

A hegesztéssel elfelejtheted a kapcsokat, melyekkel eddig letűzted a zacskókat, így nem kerül bele véletlen sem az ételbe, ha kibontod. Légmentesen lezárhatod vele a műanyag zacskókat, így nem kap levegőt az étel és friss marad a következő felbontásig. Használhatod száraz tészták csomagolásának lezárásához is, amivel megakadályozhatod, hogy kiboruljanak és pocsékba menjenek az alapanyagok.

Kompakt mérete miatt magaddal viheted utazás során is a táskádban, hogy kempingezés, nyaralás vagy kirándulás alkalmával is frissek maradjanak a felbontott ételeid.

Így használd:

1. Hajtsd le a biztonsági zárat és nyisd fel a készüléket.
2. Az elemfedél így könnyedén hozzáférhető és eltávolítható. Helyezd be a 2 db 1,5V AA elemet, ügyelve a megfelelő polaritásra.
3. Hajtsd vissza a készülék tetejét, majd a fóliát helyezd a hegesztő felületek közé, nyomd le a készülék tetejét és húzd végig a lezárni kívánt fólián.
4. Erősebb nyomás hatására a készülék a hegesztés mentén el is vághatja a zacskót.
5. A használat végeztével a biztonsági zárat hajtsd vissza.

 

A fóliahegesztő tulajdonságai:

A készülék 2 db 1,5V-os AA elemmel (nem tartozék) működik.

Méret: 10.5 cm hosszú és 4 cm széles.

Anyaga: ABS műanyag

Bemenet: AV 3V 5OHz

Mit rejt a termék doboza?

1 db Mini kézi fóliahegesztő

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)