Mikrodermabráziós arckezelés a VII. kerületben!

5/5Varga Petra kozmetikus | Budapest, VII. ker.
  • Arcbőrünk egészségéről folyamatosan gondoskodnunk kell, hiszen a bőrproblémák bárkinél előfordulhatnak, legyen szó pigmentfoltos, gyulladásos, mitesszeres vagy éppen aknés bőrről.
  • A mikrodermabráziós kezelés által, Varga Petra kozmetikus ezeken a problémákon fog neked segíteni!
  • Tedd meg az első lépést a hibátlan bőr felé, mindezt MOST kedvezményes DD kuponnal teheted meg!
Ár:6.100Ft8.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
24% kedvezmény
8.000 Ft
24%
1.900 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.11.10. - 2023.02.10

Mikrodermabrázió kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon, amely tartalma egy mikrodermabráziós arckezelés.

  • Kezelés időtartama: 50 perc
  • A kezelés teljes arcra vonatkozik
  • 14 éves kortól vehető igénybe az arckezelés

A szolgáltató új vendégeinek szeretne kedveskedni a kuponnal, ezért a szolgáltatás kuponnal csak egyszer vehető igénybe. A kupon ajándékozható, átruházható.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.11.10. - 2023.02.10 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36-70/938-72-16-os telefonszámon vagy a petra.vargaa@gmail.com e-mail címen a kupon kódod megadásával. Érvényes kinyomtatott kuponodat beválthatod a helyszínen személyesen is.

MEGKÖZELÍTÉS

A szalon a Blaha Lujza tér és a Keleti pályaudvar között található, kb. 10 perc sétára mindkét megállótól. Fizetős parkolási lehetőség elérhető a szalon környékén. 

Nyitvatartás: Hétfőtől-péntekig 9:00-19:00

További információk

  • Férfiak és nők is egyaránt igénybe vehetik a kezelést.

Ellenjavallatok: 

  • akne
  • ekcéma, és egyéb gyulladásos, fertőző bőr
  • láz, fertőző betegség
  • cukorbetegség
  • a bőrt átmenetileg vékonyító gyógyszerek, például

Lemondási feltételek

Időpont lemondása vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül. Maximum 10 perc késés fér bele. 

★★★★★
★★★★★
3 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 9.00-19.00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Dohány utca 77.

Varga Petra kozmetikus értékelése

★★★★★
★★★★★
"Petra nagyon kedves. Türelmes. Jól magyaráz. Kérdéseimre minden választ megkaptam. Bátran ajánlom minden hölgy társamnak. :)"
Valakinek Avalakije

Mikrodermabrázió kuponunk leírása

Segíts az arcbőrödnek újra lélegezni! Kezeld rendszeresen és élvezd az ápolt bőröd!

Pigmentfoltok, gyulladások, egyenetlenségek vagy mitesszerek vannak az arcodon? Szeretnél már tőlük megszabadulni, de sehogy sem megy? 

Kímélni az arcbőrt nem könnyű. Hiszen sok tényezőnek van kitéve bőrünk. A napi szennyeződések, az időjárás folyamatos változása, hidegről hirtelen melegre megviseli a bőrünket. Ha még bőrproblémákkal is rendelkezünk, nehéz megóvni ezektől a változásoktól. Azonban itt van a megoldás rá, a mikrodermabráziós arckezelés, ultrahangos hatóanyag bevitellel már az első alkalom után is látványos változás! 

A MIKRODERMABRÁZIÓS KEZELÉSRŐL

Ezzel a kezeléssel a bőrödet óvatosan felcsiszolják így felfrissíti és látványosan megújítja a bőrt. Napjainkban a leghatékonyabb, legmodernebb mély-peeling a mikrodermabrázió, ugyanis a kezelés során a bőr legfelső elhalt hámréteget távolítják el. Percek alatt képes eltávolítani a felesleges hámsejteket, így jelentősen felgyorsul az új, friss hámsejtek kialakulása. 

problémás bőrre, mint az érett, lassú anyagcserét folytató, enyhán ráncos aknés, gyulladt, vastag felhámú heges, sebhelyes, pigmentfoltos, tág pólusú, mitesszeres, egyenetlen bőrfelszínre tökéletes megoldást nyújt a kezelés. 

mikrodermabrázió segítségének köszönhetően, az ultrahangos arckezelés is több hatóanyagot képes az arcbőr mélyére juttatni, ami természetesen jobb eredmény elérését teszi lehetővé. Önmagában a mikrodermabrázió is eredményes bőrmegújító kezelés, de együtt az ultrahangos hatóanyag bevitellel valóságos csoda a bőrödnek.

KEZELÉS MENETE:

  • A kezelés során eltávolítják az elhalt hámrétegét, így a bőr azonnal üdébb lesz, majd sokkal intenzívebben szívja be a hatóanyagokat is.
  • A bőrcsiszolás után ultrahang segítségével juttatják a bőr mélyebb rétegeibe a tápanyagokat, szérumok, maszkok segítségével.
  • A kezelés arctisztítással kezdődik, majd következik a bőrcsiszolás, utána tonizálás, majd ultrahanggal juttatják be hatóanyagokat, és a végén befejező krémmel zárják a kezelést.
  • A kezelés már egy alkalom után is látványos, de kúraszerűen alkalmazva hetente egy alkalommal javasolt, a bőrproblémától függően 4-8 héten át. A későbbiekben javasolt havonta egyszer megismételni.

A kezelés során eltávolítják az elhalt hámréteget, így a bőr azonnal üdébb lesz, majd sokkal intenzívebben szívja be a hatóanyagokat is. A bőrcsiszolás után ultrahang segítségével juttatják a bőr mélyebb rétegeibe a tápanyagot, szérumok és maszkok segítségével. 

Neked ajánljuk kezelésünket, ha az alábbi problémákkal küzdesz:

  • szeborreás bőr
  • tág pórusok
  • napfény által károsodott bőr
  • hegek
  • ránckezelés
  • hiperpigmentáció

FONTOS! Kezelés után nem javasolt a napozás és a szolárium!

Hatása: Aktivizálja a bőr önjavító rendszerét, mert stimulálja a bazális sejtek osztódását, a szaruréteg elvékonyodik, a bőr pórusai megtisztulnak, élénkül a vérkeringés, az anyagcsere. A megújult bőrfelszínen keresztül a hatóanyag bevitele intenzívebb lesz. 

Szépítsd a bőrödet a Varga Petra Kozmetika szalonjában, a belvárosban, A Blaha Lujza közelében! Csapj le MOST a bőrmegújító kezelésre, hiszen kedvezményes DD kuponnal juthatsz most hozzá, ajánlatunk keretein belül! 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu