Mezoterápiás ráncfeltöltő kezelés ultrahanggal és színterápiával, Dunakeszin

5/5Angyali Szalon | Budapest
  • Add meg az arcbőrödnek azt a törődést amit megérdemel, hogy bőröd fiatalos és üde legyen még a hideg, téli napokon is!
  • Mezoterápiás ráncfeltöltő ultrahangos kezelés mellé most egy színterápiával is megörvendeztetünk, hogy teljes legyen a feltöltés testileg és lelkileg.
  • Bízd magad az Angyali Szalonra, Dunakeszin, ahol kedves, nyugodt környezetben várnak rád szeretettel!
Ár:3.990Ft8.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
56% kedvezmény
8.900 Ft
56%
4.910 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.05.17. - 2020.08.31

Mezoterápiás ráncfeltöltő kezelés ultrahanggal és színterápiával kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

  • Mezoterápiás ráncfeltöltő kezelés ultrahanggal és színterápiával.
  • A ráncok ellen minél hamarabb fel kell venni a harcot, hogy a bőr öregedését lassítsuk.
  • Használd ki az Aura-Szóma adta lehetőségeket, és engedd, hogy a színek révén költözzön vissza a harmónia életedbe!
  • Kezelési idő: kb 45 perc.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.05.17. - 2020.08.31 között

  • A kupon beváltható: 2020.01.04. - 2020.04.03 között
  • Beváltáshoz előzetes bejelentkezés szükséges a +36-30/487-7883 számon a kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával.
  • A kupon ajándéknak is kitűnő választás.
  • Más kedvezménnyel nem vonható össze.
  • Ellenjavallatok: herpesz, akné, fertőző bőrbetegségek, keloid hajlam, pikkelysömör, autoimmun betegségek stb. További ellenjavallatokról a szolgáltatónál lehet megérdeklődni.
  • MEGKÖZELÍTÉS
  • Újpest központtól busszal vagy a nyugati pályaudvartól öt megálló.

További információk

A mezoterápiás kezelés alatt, mélyen a bőrbe juttatják a különböző hatóanyagokat, illetve az úgynevezett mezoterápiás koktélt, ami általában nem egy hatóanyagot, hanem többet tartalmaz. Az eljárás során általában vitaminokat, kollagént, hyaluronsavat, gyógynövénykivonatokat juttatnak a bőrbe, így azok hatása sokkal látványosabb, mint ha csak a pakolás formájában kerülnének rá. 

Hallottad már, hogy a színek milyen gyógyenergiával rendelkeznek? Minden színnek megvan a maga üzenete, mindegyik hatással van szervezetedre, és képesek beindítani több fajta öngyógyító folyamatot is. 

A kezelés során az alábbi hatóanyagokat/termékeket használják:
  • mediterrán olívaolaj
  • növényi hialuron
  • édes mandula

Lemondási feltételek

Időpont lemondása vagy módosítása a lefoglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül. Kérünk, hogy figyelj oda a pontos érkezésre is!

★★★★★
★★★★★
2 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
2120 Dunakeszi, Kolonics Gy. u. 2/b. 1.em. 43.
(43-as kapucsengő)

Angyali Szalon értékelése

★★★★★
★★★★★
"Testmasszázs és talpmasszázs is tökéletes volt. "
Purecs Edina

Mezoterápiás ráncfeltöltő kezelés ultrahanggal és színterápiával kuponunk leírása

A reggeli tükörképed nem azt adja vissza neked, amit szeretnél látni? Megjelentek az apró rácocskák és erre szeretnél gyors megoldást találni? A sok stressz, a helytelen táplálkozás, kevés folyadék bevitel és a nem megfelelő életmód és bőrápolás mind okozói a ráncok kialakulásának.

Az időt nem tudjuk megállítani, viszont tudunk tenni érte, hogy a javunkra teljen. A tű nélküli mezoterápia, amely az aktív bőrfiatalító hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegébe és zsírsejtekbe juttatja be. Ezen kezelés során speciális, ránctalanító hatóanyagokat juttatunk be a bőrbe ultrahang segítségével, melynek hatására az arcbőr megfiatalodik.

A kezelés csak krémekkel, illetve a fiatalságot segítő hatóanyagokkal történik, ezért botox hatású! A speciális krémek hatóanyagai segítenek ellazítani a mimikai ráncokért felelős kis idegeket, ezáltal a bőr simává válik, kifeszül. 

Az arckezelés során, különleges termék kozmetikumot is használnak, melyek fokozzák a kezelés hazását.A kezeléshez használt olivaolaj csökkenti és megakadályozza az újak ráncok kialakulását, javítja a szövetek minőségét, valamint selymessé és puhává teszi a bőrt.

Mandula és olívaolajról: Az olíva és mandulaolaj a bőr páncélja: javítja a hámréteg védekezőképességét és rugalmasságát, véd a káros környezeti hatásoktól, antioxidáns hatása révén óv az öregedéstől. Sokféle vitamintartalma révén igazi bőrtápláló!

Lehet feltetted már magadnak a kérdést: mi lehet a növényi hyaluron?A növényi alapú hyaluronsav bizony felér egy drága hidratáló krém hatásával. Az Ultrahang az egyik legszélesebb körben alkalmazott hatóanyag beviteli módszere. Használatával a bőr anyagcsere folyamatai fokozódnak ez által a sejtek oxigénellátása növekszik.

ISMERD MEG AZ AURA-SZÓMÁT!

Az egészség a lélekben lakozik, és ha a lélek elgyötört, az egészség is tova tűnik. Az Aura-Szóma a lélek terápiája, mellyel felfedezheted valódi énedet, életedet, megteremtheted a testi-lelki egyensúlyt, kibontakoztathatod tehetségedet és megismerheted életed célját is. A terápia a színek erejét holisztikus módon ötvözi a masszázsokhoz használt illóolajokhoz, így egyesítve az aromák és a színek gyógyhatását, továbbá a gyógyfüvek és a kristály-terápia jótékony hatásait, és ezt az egészet a saját vibrációhoz igazítva.

Rendkívül fontos a színed. Ha úgy érzed, hogy "kicsúsztál belőle", egyik-másik energiaközpontod is kizökkenhet az egyensúlyból, aminek testi-lelki panaszok lesznek az eredményei. De a megfelelő gyógyüvegcse színével, a növényi és a kristály rezgéseivel újra megteremthető az egyensúly. Te most ezt a varázslatos gyógymódot próbálhatod ki, mellyel testben-lélekben felfrissülhetsz, és újra harmóniába kerülhetsz.

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Spórolj és lájkold a DD-t a facebookon is, hiszen már több, mint 300.000-en rajonganak érte. Csatlakozz te is és értesülj elsőként a csillogó kedvezményekről, mert a rendkívűli kedvezményeket a DiamondDeal lecsiszolja neked! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A gyilkos csapdája - szabadulójáték az otthonodban
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu