Mentesülj a stressztől stresszkompenzáló svédmasszázzsal, AJÁNDÉK arcmasszázzsal, a IX. kerületben!

Qualitia Vitae Masszázsszalon | Budapest, IX. ker.

A rád zúduló stressz alatt már alig találod meg önmagadat? Tegyél ellene mielőbb!

Hogy ismét megtaláld a harmóniát, a stresszkompenzáló svédmasszázst ajánljuk, melynek különleges fogásaival könnyedén megszabadulhatsz a lelki feszültségektől, és ajándékba még arcmasszázzsal is meglepnek a Qualitia Vitae Masszázsszalonban.

Vásárolj kupont, és kapcsolódj ki nagy kedvezménnyel, a IX. kerületben, a Haller Gardentől pár percnyire.

Csak a mai napon:
2.990Ft
3.490 Ft kuponár helyett
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
58% kedvezmény
Ma -15% extra kedvezménnyel!
7.000 Ft
58%
4.010 Ft
-15%
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.07.29. - 2019.10.29

stresszkompenzáló svédmasszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

60 perces növényi olajos stresszkompenzáló svédmasszázs AJÁNDÉK arcmasszázzsal, 1 fő részére, 1 alkalommal.

A teljes testes masszázshoz, melyet tapasztalt férfi masszőr végez, minimum 4-féle illatú minőségi masszázsolaj közül választhatsz.

A stresszkompenzáló svédmasszázs neked ajánlott, ha nap mint nap stresszes helyzeteknek vagy kitéve és meg szeretnél szabadulni a testeden szerte jelentkező kellemetlen tünetektől.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.07.29. - 2019.10.29 között

FONTOS! A masszázst előre egyeztetett hétköznapi időpontban tudod igénybe venni. Emellett kérjük, ügyelj az ápolt megjelenésre is, higiéniai okokból.

Bejelentkezés

  • A kupon beváltásához előzetes bejelentkezés szükséges a +36-30/959-4515 számon vagy a qualitiavitae@gmail.com email címen, kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával.
  • Előfordulhat, hogy nem tudják azonnal felvenni a telefont, akkor kérjük hívd kicsit később. Nem garantált, hogy már holnapra lesz időpontod, de próbálkozz és gondolkodj előre 3-4 munkanapot.
  • Ha megadod emailcímed, foglalásodról e-mailben is küldenek részedre értesítést, sőt 24 órával időpontod előtt is fogsz kapni értesítést, hogy másnap várnak.
  • A szalon hosszú nyitvatartással, hétköznapokon 8:00-20:00 óra között vár téged is!
  • 1 fő 1 kupont használhat fel saját részre, és 1 kupont vásárolhat ajándékba.

Megközelítés

A szalon könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel a 2 és 24 villamosok, 23, 54, 55 buszok Haller utca / Soroksári út megállójától kb. 100 méterre., a Haller Gardenstől csupán pár perc sétányira!

Ha gépkocsival érkezel, ingyenes parkolási lehetőség vár az üzlet előtt.

Ellenjavallatok

Legyengült egészségügyi állapot, lázas betegség idején, fertőző megbetegedésekben szenvedőknek, vérzékenységben szenvedőknek,  súlyos szívbaj vagy súlyos keringési betegség esetén, bőrbetegséggel, bőrfertőzéssel élőknek, terhesség első 3 hónapja alatt, valamint a 9. hónapban; epilepsziás, skizofrén, vagy más hasonló idegrendszeri megbetegedéssel élőknek, visszér gyulladás esetén, rosszindulatú daganatos betegeknél, csontritkulás előrehaladott fázisában, közvetlenül műtét után.

Lemondási feltételek

Időpont módosítása vagy lemondása legalább 24 órával a kezelés előtt történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Kérjük érkezz pontosan, és légy tekintettel az előtted várakozó, utánad érkező vendégekre, illetve, hogy késés esetén a masszázs ideje lerövidül.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Bejelentkezés alapján: Hétfőtől-Péntekig: 10:00-20:00, Szombat: 10:00-14:00, Vasárnap: Zárva
Szolgáltatás helye
1095 Budapest, Soroksári út 38-40.

stresszkompenzáló svédmasszázs kuponunk leírása

Te hogyan szállsz szembe a stresszel?

Soha nem ért még téged ennyi információ, mint napjainkban. 4 évtizeddel ezelőtt a tévé még fekete-fehér volt, rajta fogható csatorna mindössze 1-2 darab állt rendelkezésre, és még betárcsázós telefon is keveseknek jutott. Napok vagy talán hetek alatt ért annyi inger, mint ma akár egyetlen nap alatt. Ennek a hátránya a stressz, az állandó kimerültség, hogy elvész a belső harmónia, és szépen lassan még fizikai bajokat is összeszedhetsz.

Vess véget ennek svédmasszázzsal!

A megterhelő napi feladatok végzése során összeszedett fájdalmakat ún. pozitív stresszt okozó tevékenységekkel gyógyíthatjuk nagyon jó hatásfokkal. Ilyen pozitív stresszt okozó tevékenység a svédmasszázs is, mely közben olyan hormonok szabadulnak fel, melyek még masszázs után egy-két napig is javító, lazító, gyógyító hatást tartogatnak számodra.

A Qualitia Vitae Masszázsszalonban a remek pihentető masszázst, Illattal, zenével, hangulattal, gyertyafénnyel, nyugalommal, idillel,  békével, harmóniával, meghittséggel, csenddel teszik számodra teljessé.

A svédmasszázs előnyei:

  • Serkenti a vér- és nyirokkeringést, így a szövetek friss, oxigéndús vérhez jutnak.
  • Az anyagcsere serkenésével a méreganyagok távoznak a szervezetedből.
  • Csökkenti az izom és ízületi fájdalmakat.
  • "Megjavítja" a letapadt, megrövidült izmokat.

Összességében tehát megnyugszol, csökkennek fájdalmaid, erősödik az immunrendszered, strapabíróbb leszel, így harmonizálhatod az életed a masszázs segítségével.

ajándék, szépségápolás
+ Ajándék: kényeztető arcmasszázs!

Az arcmasszázs hatására a bőr kapillárisai megnyílnak, ezáltal felgyorsul a sejtek újratermelődése. A masszázs fontos az arcnak is, hiszen segítségével lendületet kapnak az izmok, és így később fognak beindulni az öregedési folyamatok.

A vendégek mondták a Qualitia Vitae Masszázsszalonról:

"Kellemes Környezet, a nyugalom szigete, masszázs hosszan tartó utóhatással." (N. Dorottya)

"Kedves masszőr, erős kezek, nyugodt környezet, hatásos kezelés. Ennél több senkinek se kell, aki masszázsra vágyik. Ajánlom mindenkinek! " (B. Andrea)

"Professzionális hozzáállás, szakszerű segítségnyújtás az elgyötört testnek és léleknek. Hangulatos kis hely, gyertyákkal, illatokkal, kiszakadva a város zajából."(P. Barbara)

Hogyha szeretnél fizikai és mentális értelemben is régi önmagad lenni, de úgy érzed, ehhez már külső segítségre van szükséged, keresd bizalommal a Qualitia Vitae masszőrét!

 Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu