Menetfúró szett

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:3.290Ft6.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
53% kedvezmény
Már csak 100 db maradt!
6.990 Ft
53%
3.700 Ft

Menetfúró szett legfontosabb tudnivalók

Legyél Te is igazi ezermester és válaszd a menetfuró szettet, a tökéletes furatokért! 

Sokat dolgozol fémmel, de Neked is meggyűlik a bajod a tökéletes furatok készítésével? Menetkészítés után általában mindig eszközt kell cserélni. Így több időbe telik végezni a munkával, és sokkal macerásabb is.

Készítsd el a menetes furatokat (fúrás- menetfúrás- kúpsüllyesztés) egy lépésben! Többé nem kell időt töltened a szerszámok cserélgetésével: ezzel a tuti termékkel a tökéletes magfuratot kreálhatod és csavarozás előtt gépcserére sem lesz szükség.

Mire használhatod? Szinte bármire, legyen az akár csatlakozó, kapcsoló, klímaszerelés, hűtő beszerelése vagy akár fémszerkezetekkel való munkára is. Speciális kialakításának köszönhetően bármilyen anyagnak nekiláthatsz ezzel a tuti termékkel: ha igazi ezermester vagy, tuti nem hiányozhat a szerszámos készletedből!

A Menetfúró szett segítségével időt és energiát spórolhatsz meg!

Hasznos infók:

  • A 6 különböző méretű fejnek köszönhetően mindig a lehető legtökéletesebbet választhatod ki. Csupán annyi a dolgod, hogy fúródhoz csatlakoztatod, és indulhat is a barkácsolás.
  • Rengeteg fúrófejet spórolhatsz vele, ergonomikus kialakításának köszönhetően pedig professzionális felhasználásra is alkalmas.
  • Minőségi acélból készült, így biztosan időtálló társad lesz. Amint elkészültél a tökéletes magfurattal, le sem kell tenned a fúrót, és már csavarozhatsz is.

A Menetfúró szett tulajdonságai:

  • 6 db különböző fej
  • Anyag: acél
  • Kompatibilis: M3, M4, M5, M6, M8, M10 fúrófejjel

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött