Megújulás Magicpolar kezelésekkel: cellulit- és arckezelés + AJÁNDÉK 3D vibrotréner edzés

Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
Megújulás Magicpolar kezelésekkel: cellulit- és arckezelés + AJÁNDÉK 3D vibrotréner edzés
 • Cellulit- és arcfiatalító kezelésre lenne szükséged, vagy ismerősödnek?
 • A Magicpolar többfunkciós gépet és a Vibrotréner-edzést bomba áron próbálhatjátok ki.
 • A Diamond Masszázs Stúdió, a VII. kerületben, a Király utcai villamos megállótól pár perc sétára található.
Ár:3.990Ft40.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
91% kedvezmény
40.000 Ft
91%
36.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 14 óra 38 perc múlva.
A kupon beváltható:
2019.01.01. - 2019.05.07

Alakformálás és arckezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 alkalmas bérlet alakformáló kezelésekre a következők szerint:

 • 20 perc kollagénrekonstrukciós arcfiatalító kezelés Magicpolar rádiófrekvenciás géppel.
 • 30 perc Magicpolar hexapoláris narancsbőrmentesítő, rádiófrekvenciás kezelés.
 • 10 perc 3D vibrotréner használat.

Vedd meg magadnak, próbáld ki és vásárolj akár ajándékba is

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.01.01. - 2019.05.07 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

 • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
 • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
 • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

További információk

 • A Magicpolar, hexapoláris rádiófrekvenciás kezelés biztosítja a kellő fogyást, emellett beindítja a bőr kollagén sejtjeinek termelődését, amitől a bőr feszesebb, rugalmasabb lesz. Az Eunsung-technológia, a piacon vezető, legmegbízhatóbb szépségipari technológia Magyarországon.
 • Már egy kezelés is látványos eredményt hozhat, de egyéntől függően több kezelésre is szükség lehet, melyhez több kupon vásárlása szükséges.
 • 3D vibrotréner edzés biztosítja a test kellő átmozgatását, tovább fokozza az elért fogyasztó hatást, gyorsítja a nyirokkeringést.
 • Kizárólag olyan kezelést kínálunk a vendégeink számára, amit mi magunk is használunk és a saját bőrünkön, testünkön kipróbáltunk!
 • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadják, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.
 • A kezelés előtt és után legalább 48 óráig tilos a szolárium, szauna vagy más hősugárzással járó kezelés igénybe vétele!
 • https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

Ellenjavallatok:

Az alábbi betegségeknél vagy állapotnál a kezelés nem alkalmazható: Terhesség és szoptatás ideje alatt, pacemaker vagy súlyos szívritmuszavar, daganatos betegségek, gyulladásos, vagy lázas állapot, bármilyen fertőző betegség, bőrbetegség, súlyos pajzsmirigy rendellenesség esetén, valamint botox kezelés után 4 hétig, hyaluronsavas feltöltés után 6 hónapig az adott területen.

Egyéb betegség fennállása esetén kérjük tájékoztasd a kezelőt, illetve bővebb információért nyugodtan fordulj hozzánk telefonon vagy e-mailben.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben! Az érvényességi időn kívül eső dátumra lefoglalt időpontot kizárólag az érvényességi időn belül lehet módosítani! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!

Videó

Alakformálás és arckezelés kuponunk leírása

Feltalálták már a bőr- és arcfeszesítő 2 az 1-ben gépet?

Kínálkozik Számodra a lehetőség, hogy Magyarország piacvezetői technológiáit bevesd, és az itt-ott előforduló hurkácskákból lefaragj, narancsbőrmentesíts és arcbőröd is feszesítsd.

A Magicpolar gép hatékonyan alkalmazható, mellékhatások nélkül fogyasztó kezelésre és arcfiatalításra egyaránt.

A Diamond Masszázs Stúdió csak olyan gépekkel dolgozik, amelyeket a saját bőrükön is kipróbáltak és meggyőződtek a hatékonyságukról és a biztonságukról!

Magicpolar kezelések

Ezzel az újgenerációs módszerrel számtalan területe végezhető kezelés, így célzottan koncentrálunk egy-egy adott területre, hogy a legjobb és leghatásosabb eredményt elérjük. 

Ragyogó és azonnali hatással bíró arcfiatalítás és alakformálás, ez a legújabb csúcstechnológia. A kezelés során hőhatást lehet gyakorolni az emberi szövetekre. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe, sőt az intenzív hőenergia a zsírsejtek egy részének széteséséhez vezet. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. Ezt a hőbevitelt a kezelt alany csak egy kellemes melegítő hatásnak észleli és mellékhatások nélkül veheti igénybe kortól és nemtől függetlenül.

A hexapoláris technológia jelenleg a legfejlettebb és legeredményesebb rendszer.  A precízen vezérelt rádiófrekvenciás csúcstechnológia és a LED fénytechnológia szinergia hatása fantasztikus kezelési eredményeket biztosító komplex rendszert alkot.

Milyen célzott kezeléseket vehet nálunk igénybe:

 • Arcfiatalítás, bőrfeszesítés, ránctalanítás egybe.
 • Hajhullás elleni kezelés (férfiak részére).
 • Fogyasztás – körfogatcsökkentés a test minden táján.
 • Kezelhető területek: karok, has, derék, csípő, fenék, belső comb, külső comb, vádli.
 • Cellulitkezelés és bőrfeszesítés , még a IV. fokozatú narancsbőrt is kezeljük.
 • Stria, terhességi vagy hízási csík kezelése és halványítása.

Magicpolar arcfiatalító és cellulit kezelés

Felteheted a kérdést, hogyan lehet ilyen rövid idő alatt ennyire intenzív bőrregenerációt végezni. A bőrt maximum 42 fokra melegíti fel, belül mégis akár 60-70 fokig növekszik a hőmérséklet. A kezelés nagyon kellemes, csak enyhe meleget érzünk a bőrünkön. A kezelés hatására a kollagén sejtek „ébresztő hősokkot” kapnak, ezzel elindul a sejtek újratermelődése.
Már egy kezeléssel is láthatjuk, hogy a bőrünk feszesedett, de mivel ez egy természetes folyamat, ezért a bőrnek kb. 3-4 hétre van szüksége, hogy megmutassa a valódi változást. A kezeléshez egy minimális mennyiségű arckrémet használunk, amely leginkább csak a kellemes érzést biztosítja kezelés közben, illetve segíti a jobb hő átvitelt. Itt maga a kezelés regenerálja a bőrt, nem a hatóanyag! Az ideális kezelési kúra minden nő számára 6-10 alkalomból áll. Heti rendszerességgel. A hatás tartósan megmarad, ajánlott félévente egy fenntartó kezelésre visszajönni.

Még egyszer összefoglalva: a Magicpolar természetes úton fiatalít, csökkenti a ráncok mennyiségét és mélységét, feszesíti a bőrt, csökkenti a szem környéki duzzanatot, karikákat, regenerálja a sejteket és tartósan, hosszú ideig biztosítja az elért eredmény megtartását!

Sajnos néhány esetben a kezelés hatástalan lehet, ezek a hormonális zavarok, pajzsmirigy alul termelés, szteroid kúra utóhatásai, esetleges anyagcsere zavar vagy egyéb hormonális készítmények szedése esetén.

Magicpolar kezelés a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdióban

ajándék, szépségápolás
+ Ajándék: vibrotréner edzés!

Az egyik legmodernebb alakformáló módszerként számon tartott 3D vibrotréner edzés, ami biztosítja a test kellő átmozgatását, tovább fokozza az elért fogyasztó hatást, gyorsítja a nyirokkeringést.

Ennél ütősebb csomagot össze sem állíthattunk volna számodra! Gyere el a Diamond Masszázs Stúdióba és kövesd figyelemmel tested örömteli változását!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 13% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Professzionális Beyond fogfehérítés, fogkőeltávolítással a Smilefactory Fogászat rendelőjében
39.990 Ft kupon ár helyett MA csak 34.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu