Legyél Te is DD Klub tag!
Legyél Te is DD Klubtag!
Gyűjts össze 1.000 gyémántot
és élvezd a klubtagsággal járó előnyöket.
Részletek

Meghitt kismama vagy baba-mama fotózás akár az egész családdal

5/5Blende Fotó - gabor* photography | Budapest, VIII. ker.
 • Nincs is jobb mint ha gyermekáldás áll a házhoz és van lehetőséged évek múltán, a megörökített, megható pillanatokat visszanézni.
 • Ne hagyd, hogy a feledés homályába merüljön ez a különleges időszak.
 • Kedvezményes DD kuponunk segítségével megörökítheted a terhességed, vagy a kisbabád első heteinek csodálatos időszakát!
Ár:12.900Ft40.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
68% kedvezmény
40.000 Ft
68%
27.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 11 nap múlva.
A kupon beváltható:
2023.03.14. - 2023.06.14

Kismama vagy baba-mama fotózás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Kismama vagy baba-mama fotózás:

 • A fotós csomagok alapdíja a fotós szolgáltatást tartalmazza, hétköznapokon, Budapest belterületén. Az esetleges egyéb díjak (helyszín- és/vagy műterem bérleti díj, 1 órán túli utazási költség, hétvégi időpont foglalás stb.) külön fizetendők.
 • 30-50 perces fotózás legfeljebb 6 fő részére (további résztvevők opcionálisan), 2 átöltözési lehetőséggel, legalább 100 darab digitális fotóval, amelyek közül 16 darab, általad kiválasztottat ki is retusálunk.
 • A kupon bármilyen fotózásra felhasználható (pl. családi, páros, erotikus, akt, kismama sport)
 • Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor szeretettel várunk.

És egy különleges ajánlat: A BABA ELSŐ ÉVE - Ha a "pocakos" fotózás alkalmával lefoglalod az egyéves születésnapig 1/2/3/4/6 havonta a rendszeres fotózást, azok részvételi díjából 20/15/10/8/5 % kedvezményt biztosítunk.

A fotózást ajándékba is adhatod, személyre szóló AJÁNDÉKUTALVÁNY formájában, a kívánságodnak megfelelő szöveggel.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.03.14. - 2023.06.14 között

BEJELENTKEZÉS

FIGYELEM! Időpont foglalást kizárólag érvényes kuponkóddal és a részvételi díj rendezésével steinerg@gaborphotography.hu e-mail címen fogadjuk el. Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor szeretettel várunk.

 • Ajándékutalványt kizárólag beváltott kupon ellenében, a teljes részvételi díj rendezése után állítunk ki. Az ajándékutalvány alapesetben fél éven belül használható fel.
 • Műterem foglalás esetén a lemondási díj az adott műterem szabályzata szerint alakul.
 • A szolgáltatás további részletei tekintetében a honlapukon megtalálható Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) az irányadók:  www.gaborphotography.hu

Felárak, opciók

 • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. / Fotózás távoli (legalább 1 órás utazással járó) vagy nem ingyenes helyszíneken, szabadban, műteremben vagy otthon is. / További képek retusálása. / 6 főnél több résztvevő. / Nyomat, fotókönyv vagy naptár készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból. / Hétvégi időpont foglalás.

További információk

 • Helyszínként választható bármilyen természetes vagy épített környezet, műtermek, rendezvény helyszínek, nyilvános helyek vagy akár saját otthon is. (Néhány példa: Millenniumi Városrész, Budai Arborétum, Feneketlen tó, Városliget, Kopaszi gát, Margitsziget stb.) Tudni kell azonban, hogy több nyilvános, de magántulajdonú területen számítani kell arra, hogy nem vagy csak díj ellenében engedik a fotózást. Ilyen esetekben a megrendelő feladata a szükséges belépők vagy használati díjak megfizetése és/vagy a fotózási engedély beszerzése, amiben segítséget nyújtunk.
 • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.
 • Házi kedvenceidet is szívesen látjuk, de műtermi foglalás esetén ezt az adott műterem szabályzata határozza meg.
 • Műtermi fotózás esetén a háttér megrongálásának vagy bármi más kárnak a költsége a megrendelőt terheli. Ezeket a költségeket az adott műterem szabályzata határozza meg.

Lemondási feltételek

Lemondás - TELEFONON: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal  a fotózás előtt 15%, a fotózás napján 25% felárral. Ha értesítés nélkül nem jössz el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintjük. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintünk ettől (ha értesíted a szolgáltatót).

Műterem foglalás esetén a lemondási díj az adott műterem szabályzata szerint alakul.

★★★★★
★★★★★
4 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1085 Budapest, Baross utca
★★★★★
★★★★★
"Jól sikerültek a képek. "
Dr Jasztrab Jácint

Kismama vagy baba-mama fotózás kuponunk leírása

Egy tökéletes nap ami a babáról és az anyáról szól!

A családi örömök legnagyobbika a gyermek érkezése. Ne hagyd hát ki a lehetőséget, és örökítsd meg szelfik helyett professzionális minőségű műtermi vagy szabadtéri képeken a születés előtti pocaklakó időszakot, és az ezt követő heteket, hónapokat, hiszen ezek a fotók évtizedek múltán is felidézik a soha vissza nem térő, örömteli pillanatokat.

A fotózásra a babán és édesanyján kívül természetesen örömmel várjuk az apukát és a testvéreket, sőt a nagyszülőket és más családtagokat is. Ha inkább a szabadban vagy az otthonotokban szeretnétek képeket, az is megoldható.

Ha kívánjátok, a képeket vagy azok egy részét magatok is elkészíthetitek, és ehhez szakértő segítséget adunk. Mi több, ha nincs fényképezőgépetek, ezt is biztosítjuk a fotózás idejére.

És egy különleges ajánlat: A BABA ELSŐ ÉVE - Ha a "pocakos" fotózás alkalmával lefoglalod az egyéves születésnapig 1/2/3/4/6 havonta a rendszeres fotózást, azok részvételi díjából 20/15/10/8/5 % kedvezményt biztosítunk.

A fotózásról

A kupon magában foglal egy fotózást hétköznapokon, Budapest belterületén. Az esetleges egyéb díjak (helyszín- és/vagy műterem bérleti díj, 1 órán túli utazási költség, hétvégi időpont foglalás stb.) külön fizetendők.

 Szeretnéd, ha a család többi tagja is részese legyen ennek az eseménynek? A fotózáson akár 6 fő - a picit nem beleszámítva - is részt vehet! Hívd el a tesókat, vagy akár a leendő nagyszülőket, esetleg egyszerűen csak barátokat, bárkit akivel szeretnéd örökre megőrizni ezt az emléket!

A fotózás alatt a profi szakember lehetőséget nyújt kétszeri átöltözésre, valamint még bátorít is Téged/Titeket arra, hogy személyes tárgyakat, saját kellékeket is vonjatok bele az alkalomba, hiszen így annál meghittebb és lenyűgözőbb lesz a végeredmény.

További információk eléréséhez:

 • Facebook: Blende Fotó Műhely – gabor photography, Blende Fotó Suli - gabor photography
 • Facebook Messenger: GaborSteinerHun
 • Web: a www.gaborphotography.hu
 • Skype: steinergbp
 • Instagram: gabor.steiner.photo

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 12% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Prémium kategóriás komplett multifokális szemüveg vékonyított lencsével! Szép kártya elfogadóhely!
139.800 Ft kupon ár helyett MA csak 123.000 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu