Mediton Pro Dióda diódalézeres szőrtelenítés hónalj és intim területen hölgyeknek, XI. kerületben

Szépségmegálló | Budapest, XI. ker.
  • Ints búcsút a szőrszálaknak és válassz egy olyan hosszútávú és precíz kezelést, aminek az eredménye garantáltan nem marad el!
  • Sok szeretettel várnak Téged a Szépségmegállóba, hogy legjobb szakértelmük szerint szabadítsanak meg téged a szőrszálaktól nem csak a hónaljadon, de intim területeden is!
  • Vásárolj DD kuponnal, hogy kedvezményesen lehessen Tiéd professzionális kezelésünk!
Ár:15.990Ft28.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
43% kedvezmény
28.000 Ft
43%
12.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.07.15. - 2022.10.14

Diódalézeres szőrtelenítés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 alkalom, 1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy Mediton Pro Dióda lézeres végleges szőrtelenítés hónalj és területen hölgyek számára.

  • Mediton PRO diódalézer a lézeres szőrtelenítés legmodernebb technológiáját alkalmazza és jelenleg piacvezető az orvosi és az esztétikai lézerek gyártása területén.
  • Biztonságosan és hatékonyan kezeli szinte az összes bőrtípust, és a szőrszálak széles körét, figyelembe véve mélységüket, átmérőjüket.
  • A Szépségmegálló több mint 6 év tapasztalattal rendelkezik és több ezer elégedett vendéget tudhatnak a hátuk mögött.
  • A kezelés csak hölgyeknek szól!

A szolgáltató ezen kedvezményével az új vendégeinek szeretne kedveskedni, mindenki egyszer veheti igénybe kuponnal a szolgáltatást.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.07.15. - 2022.10.14 között

Előzetes időpontfoglalás szükséges a +36-20/227-7153, telefonszámon vagy a szepsegmegalloszalon@gmail.com, e-mail címen érvényes kuponkódod megadásával.

A szolgáltatásra online is tudsz időpontot foglalni a következő linken:

További információk

  • Egy rendkívül hatékony mégis biztonságos és nagyon precíz orvosi technológián alapuló géppel dolgoznak, mely rendelkezik mind európai CE és amerikai FDA minősítéssel is.

Kezelés menete:

  • A lézeres szőrtelenítés egy ingyenes konzultációval kezdődik, amelynek keretein belül a specialista felméri, hogy milyen szőrtelenítő beállításra lesz szükséged.
  • Az állapotfelmérést és az akklimatizálódást követően sor kerülhet az időpont egyeztetésre, vagy – amennyiben ezt igényled és állapotod(szőrhosszod) lehetővé teszi -, azonnal sor kerülhet a szőrtelenítésre.
  • A kezelés elején először fertőtlenítik az adott területet, majd a bőrtípus meghatározását követően, specifikusan a te bőr illetve szőrtípusodnak megfelelően beállítják a gépet.
  • Ezután berajzolják a területet, lefedik az esetleges anyajegyeket és felkenik a zselét. Levillantják az adott területet, ezt követően pedig ellátják megfelelő utóápolóval illetve nyáron fényvédelemmel.

Olvass még többet a kezelésről és a Szépségmegállóról:

Ellenjavallatok:

Antibiotikum, A vitamin, valamint fényérzékenységet okozó gyógyszerek szedése esetén, bőrbetegségek, ekcéma, herpesz, terhesség, szoptatás, daganatos betegség, epilepszia.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges! Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérünk, hogy a lefoglalt időpontra pontosan érkezz!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H.-P.: 07.00 – 21.00; Sz.: 08.00 – 14.00
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 7.

Diódalézeres szőrtelenítés kuponunk leírása

Válts tartós és látványos szőrtelenítési technológiára!

Ha eleged van, hogy amint leborotválod a hónaljad és intim területed a következő nap szinte újra megismételheted - ami nem hagy maga után mást csak viszketést és benőtt szőrtüszőket - akkor válaszd a dióda lézeres szőrtelenítést!

MEDITON PRO DIÓDA LÉZERES VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS

A kezelőgépben lévő lézer 810 nanometeres tartományban működik, és a piacvezető társaihoz hasonlóan az ultrarövid – 3 milisecundumos – impulzusok továbbítására is képes. Ez azért nagyon fontos, mert a legújabb tanulmányok, kutatások szerint 3-4 ms-os impulzus szükséges ahhoz, hogy a szőrszálak célzottan nyeljék el a megfelelő energiát, miközben a környező szövetek sértetlenek maradnak. Ezt az innovációt nevezik URP vagyis ultra rövid pulzus technológiának.

Ez az ami egyedivé teszi és garantálja a legjobb eredményt 2x gyorsabban mint versenytársai és hatékonyabban mint a korábbi villanófényes szőrtelenítési megoldások (pl. IPL vagy az SHR).

Neked ajánljuk a szőrtelenítést, ha:

  • Unod már a gyantát és a borotvát
  • Klinikailag bizonyított technológiát keresel
  • Végleges megoldást keresel
  • Próbáltad az IPL-t és SHR-t de nem vált be
  • Vagy csak egy megbízható szalon keresel ahol azt kapod amire vágysz

Bízd magad minősített szakemberekre, akiknek a kezei közt garantáltan biztonságban és jó helyen leszel! Válaszd DD kuponunkat, hogy kedvezményesen látogathass el a XI. kerületi Szépségmegálló professzionális kezelésére!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu