Matematika tanulást segítő bűvös henger

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:2.190Ft2.490 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
13% kedvezmény
2.490 Ft
13%
300 Ft

Matematika tanulást segítő bűvös henger legfontosabb tudnivalók

  • Szeretnéd, ha a gyermeked játszva tanulna?
  • A színek és a formák még mindig lekötik a figyelmét?
  • Olyan játékot keresel, ami egyszerre szórakoztatja a kicsit, és egyben fejleszti a készségeit?

Ezzel a matematika tanulást segítő hengerrel garantált lesz a kicsi fejlődése. Azon kívül hogy megismerteti a gyerekekkel a számokat, sok más hasznos készséget is elsajátíthatnak a segítségével. Ha szeretnél egy igazán hasznos játékkal meglepni egy gyereket, akkor ez a termék megfelelő választás lehet. Lányoknak és fiúknak is egyaránt megfelelő ajándék.

Próbáld ki bátran és kockázatmentesen a terméket 30 napig!!

Ha a megvásárolt termék kipróbálás után nem nyerte el a tetszésed​, a Kütyübazár vissza tudja ​​Tőled vásárolni a kézhez​​vételtől számított 30 napon belül, amennyiben sértetlen állapotban, ajánlott küldeményként visszajuttat​od részükre​.
További részletek »

Hasznos tudnivalók:

A matematikai alapműveletek elsajátítása mellett, a speciális kialakításnak köszönhetően a játék, különböző tulajdonságai, különböző készségeket hivatottak fejleszteni. A színek és a formák a figyelemfelkeltés mellet javítják a gyermek térlátását, a kézügyesség is fejlődik a használata során, valamint nő a problémamegoldó képesség. Az egyik végén az angol ABC található, a másikon egy aranyos rajz kapott helyet. Az ábrák, és a hengereken található műveletek, számok, eltérően helyezkedhetnek el, ennek a kiosztása véletlenszerű.

A bűvös henger tulajdonságai:

  • Anyaga: Műanyag
  • Mérete: kb 5,5 X 7 cm
  • Véletlenszerű színkiosztás
  • Óvodás és kisiskolás gyerekeknek


Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db Matematik atanulást segítő bűvös henger

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)