Manuális ízületi korrekciós Dorn terápia és porckorong regeneráló Breuss masszázs 90 percben

Kascsák Ármin masszőr | Budapest, IX. ker.
Egy sima masszázs nem elég rendbe tenni elfáradt, megviselt porcikáid? Kascsák Ármin profi masszőrnek mindenre van ellenszere! A Dorn Terápia és a Breuss masszázs együttes erejével megnyílnak a meridiánok, elindul az egészséges életenergia áramlás, a fájdalom megszűnik. Élvezd a 90 perces gyógykezelést, csak 4.790 Ft-ért!
Ár:4.790Ft11.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
57% kedvezmény
Már csak 23 db maradt!
11.000 Ft
57%
6.210 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.01.07. - 2018.03.07

gyógymasszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Dorn Terápia és Breuss masszázs 90 percben.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.01.07. - 2018.03.07 között

FONTOS! 16-20 óra között nem lehetséges egyik napon sem a szolgáltatás igénybevétele. A kuponmegvásárlását követően jelentkezz be minél hamarabb, mert elképzelhető, hogy 1-2 hetes várakozási idővel is kell számolnod.

Egy vásárló egy kupont használhat fel, emellett ajándékozhat 1-1 db-t minden ismerősének.

Bejelentkezés

Bejelentkezés telefonon történik a kuponkód megadásával +36/20-322-3219 számon a délelőtti és esti órákban. Ha nem éred el a masszőrt épp dolgozik, ilyenkor küldj SMS-t az adataiddal, hogy visszahívhasson.

Helyszín, és nyitvatartás:

Zöld Sziget: 1092 Budapest, Ráday u. 16. 1/21.
Hétfőn, és Kedden 8-16-ig!

További információk

A masszázságy 140 kg-ig terhelhető!

  • A masszázs kényelmesen, laza ruhában történik.
  • A masszázst tapasztalt, profi férfi gyógymasszőr végzi teljes odafigyeléssel.

Javallatok:  

gerincfájdalmak,-panaszok esetén, nem akut gerincsérv esetén, lumbágónál, Ischiasznál, Scheuermann betegségnél, ízületi artrózis esetén, reumatikus megbetegedések esetén, spondylosis, spondilarthrosisnál, gerincferdülés és teniszkönyök esetén.

Ellenjavallatok

láz, fertőző betegség (kiemelten a fertőző bőrbetegségek), akut gyulladás, daganatos betegség, friss trauma, műtét utáni állapot, hámhiány vérzékenység, illetve véralvadásgátló gyógyszer szedése, rheumatoid arthritis aktív fázisa, előrehaladott csontritkulás, be nem állított magas vérnyomás, ízületi instabilitás, egyes szív- és keringési problémák, visszeresség (az érintett végtagot nem szabad masszírozni, de máshol lehet), legyengült, alkoholos, beszámíthatatlan állapot, terhesség.

A masszázs nem vehető igénybe a testen található egyéb kiütések, bőrsérülések esetén sem. Fontos az ápolt tiszta bőr, hogy a masszázst igénybe tudd venni, ellenkező esetben a szolgáltatás nem vehető igénybe.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása és lemondása az adott időpont előtt 48 óráig lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül.
Kérjük a pontos érkezést! Ellenben az alkalom felhasználtnak minősül.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-K: 10-19-ig
Szolgáltatás helye
1092 Budapest, Ráday u. 16. 1/21. 113-as kapucsengő
A Kálvin téri METRÓ megállótól pár percre

gyógymasszázs kuponunk leírása

Tökéletes energiaáramlás és porcok Dorn terápiával és Breuss masszázzsal!

A modern masszázstudománnyal már rengeteg betegséget lehet gyógyítani vagy megelőzni! Ilyen például a Dorn terápia vagy a Breuss masszázs is.

Teljes felfrissülés masszázzsal, kedvezményesen a DiamondDeal kuponjával!

A Dorn terápiáról

A Dorn terápia céja a fiziológiás helyzetek visszaállítása. Egy korrekciós technika, amelyet kézzel végeznek. Tökéletes akkor, ha fájdalmat, zsibbadást vagy akut és krónikus aszimmetrikus testi reakcióid vannak. Más egyéb betegségek kezelésére is tökéletes módszer, ha azok a gerincoszloppal vannak kapcsolatban akár direkt, akár indirekt úton. Azoknak a problémáknak a nagy része, amelyek a gerinc területén jelennek meg, visszavezethetőek az alsó végtagokra. Ennek stimulálásával orvosolható a probléma.

A kezelés során lazítják az izomzatot, korrekciózzák az ízületeket, és a gerinc melletti meridiánokat stimulálja. 

Az ókori keleti bölcsek szerint az életenergia szabad áramlásától, tehát a Csí-től függ a szervezet megfelelő működése. Ha a testünkben az energiaáramlás nem kielégítő, fáradtság, levertség és betegség fog kialakulni. Az életenergia, a Csí, a testünkben meridiánokban fut. A meridián masszázs megszünteti az energiaáramlás problémáit, megnyitja az utat a Csínek, így ismét energikus, fitt és kipihent lehetsz! A test öngyógyító folyamatai serkenni kezdek, segítségével harmóniában kerül a tested és a lelked!

Már az első Dorn kezelés után érezni fogod a kezelés jótékony hatását!

Teljes felfrissülés masszázzsal, kedvezményesen a DiamondDeal kuponjával!

A Breuss masszázs technika

A Dorn terápia tökéletes kiegészítése a Breuss masszázs. Ez egy ízületi korrekció technika, amellyel a porckorongokat stimulálják. Segíti csökkenteni a fájdalmat, ellazítja az izmokat, és gyorsítja a terápia utáni regenerációt. Terápia előtt végezve fájdalommentesebb lesz, ha utána végzik a masszázst akkor pedig az ellazulásban nyújt segítséget. 

Egy gyengén végzett masszázsról van szó, ami leginkább a gerincet érinti. Elnyújta és fellazítja a gerincet, és az azt körülvevő izmokat és kötőszövetet. Gyengéd és lány masszázs, ami segít ellazulni, és a szervezet regenerációját is felgyorsítja. A porckorongok terhelését is hatékonyan csökkenti.

A hatékony javulás eléréséhez 1-3 alkalommal kell elvégezni a kezelést 1 órás időtartammal!

Teljes felfrissülés masszázzsal, kedvezményesen a DiamondDeal kuponjával!

Vedd meg még ma a kupont, és érezd ahogy leolvadnak rólad a különböző egészségügyi és lelki problémák! Engedd szabadon a Csí-t, és teremtsd meg a harmóniát az életedben!

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is!

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk! 


A nap ajánlata

MA 11% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Tavaszi kezelés az üde arcbőrért: Zsíros bőr arctisztítása Anesi termékekkel, 3 helyszínen
13.990 Ft kupon ár helyett MA csak 12.450 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu