Mágneses szúnyogháló függöny

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:1.990Ft3.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
51% kedvezmény
Már csak 50 db maradt!
3.990 Ft
51%
2.000 Ft

Mágneses szúnyogháló függöny legfontosabb tudnivalók

Már megint hallod azt az ismerős zümmögést ami sose hagy aludni? Mondj búcsút még ma a szúnyogoknak!

A mágneses szúnyogháló függöny biztosítja, hogy ne kerüljön a lakásba semmilyen bogár vagy rovar.

Mondj igent a kellemes levegőre és nemet a szúnyogokra!

Ne hagyd, hogy otthonod egy igazi szaunává változzon, csak bízd magad erre a Tuti Termékre! Kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen szellőzőn az otthonod, és mágnesei biztosítják, hogy csak addig maradjon nyitva, ameddig valaki áthalad rajta. Így esélyük sincs a bogaraknak bejutni a lakásba. Ideális akkor ha sokat jársz ki a teraszra vagy a kertve, továbbá akkor is, ha van egy izgő mozgó háziállatod, aki nem tudja eldönteni, hogy kint vagy bent szeretne-e lenni.

Hasznos infók:

A mágnesei segítségével azonnal összezáródik magától is. Tépőzár által rögzíthető így pillanatok alatt eltávolítható/visszaszerelhető, anyagának köszönhetően könnyen átereszti a levegőt. Ideális otthoni, üzlethelyiség, nyaraló stb. helyen történő felhasználásra

A Mágneses szúnyogháló függöny tulajdonságai:

  • 30 fokon mosható
  • UV-álló
  • Mérete: 210x100 cm
  • Színe: Fekete

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött