Macsó csomag, 100 lövéses élménylövészet a barátokkal nagy kaliberű fegyverekkel is

  • A barátokkal szeretnétek olyan programot, amiben még nem volt részetek?
  • Fegyvert a kézbe, és lyuggassátok ki a céltáblákat, és semmisítsetek meg pár agyaggalambot a Duna Lövész SE ráckevei lőterén.
  • Pazar, szabadtéri program, melyet míg éltek, emlegetni fogtok, s hogy kedvezményesen átéljétek, vásároljatok kupont csupán 29.300 Ft-ért!
Ár:29.300Ft50.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
42% kedvezmény
50.000 Ft
42%
20.700 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.06.04. - 2020.09.30

élménylövészet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Macsó élménylövészet 100 lövéssel, az alábbi fegyverekkel:

  • 25 lövés Bock típusú sörétes puskával agyaggalambra,
  • 25 lövés AK 47 Kalasnyikovval,
  • 20 lövés HK SL8 félautomata puskával,
  • 30 lövés nagy kaliberű 45 ACP pisztollyal

Maximum 3-4 fő részvétele is lehetséges egyetlen kuponnal!

A résztvevők osztoznak a kuponon szereplő összesen 100 lövésen.

Az ajánlat tartalmazza a lőállásdíját, az oktatást, és a fülvédő használatát is!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.06.04. - 2020.09.30 között

  • Az ajánlatot kizárólag 18 éven felüliek vehetik igénybe!
  • Bármennyi kupon vásárolható saját részre, illetve ha többen szeretnétek lövészeten részt venni, vásároljatok több kupont!

BEJELENTKEZÉS:

Időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon:

Holler Mátyás: +36-20/266-6345

A helyszínen kötelező fegyverhasználati- és biztonsági oktatás, valamint a helyszín ismertetése után veheted kézbe a fegyvereket!

Felárak, opciók

A lövésszám bővíthető helyszíni felár ellenében.

További információk

  • Ha még nem lőttél éles fegyverrel, most biztonságos körülmények között kipróbálhatod ezt, ha pedig lőttél már, biztosan szívesen átélnéd újra az óriási élményt! Kalandvágyó hölgyeknek és férfiaknak ajándékként is tökéletes!
  • 12 hektáros területen, festői, erdős környezetben épített kulturált, biztonságos lőtér vár a fővárostól mindössze 30 percre, Ráckevén!

5 fő felett lehetőség van szalonnasütésre, bográcsozásra (alapanyagot, eszközöket nektek kell vinni) a tűzrakó hely adott kizárólag. Emellett sátrazni is tudtok a lőtér melletti mezőn.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Szerda – vasárnap: 09:00 – 18:00 (évszaktól függően sötétedésig)
Szolgáltatás helye
2300 Ráckeve Újhegy Lőtér

Videó

élménylövészet kuponunk leírása

Itt egy program, igazi macsóknak! 

Unalmas mindig a törzshelyeteken ücsörögni esténként, vagy meccset nézni hétvégéken? Esetleg legénybúcsúra, céges összetartásra kerestek programot? Ezzel a kuponunkkal valódi macsók lehettek a haverokkal, hiszen a Duna Lövész SE lőterén, nagy kaliberű fegyvereket kezetekbe véve nem lesz nehéz akcióhősnek képzelnetek magatokat!

Vegyetek részt egy igazán macsó programon, egy élménylövészeten a Duna Lövész SE ráckevei lőterén, a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Ráckeve mellett olyan fegyvereket, mi több mérnöki remekműveket próbálhattok ki a cimborákkal, kollégákkal, mint a világszerte ismert és elismert AK47 Kalasnyikov, vagy a nagy kaliberű 45-ös ACP pisztoly, sőt még agyaggalambokra is lőhettek, ahol minden ügyességetekre szükségetek lesz.

A fegyverlista

A kedvezményes kuponnal az alábbi fegyverek mindegyikével lőhettek:

  • Bock sörétes puska - agyaggalamb lövészet,
  • AK 47 Kalasnyikov,
  • HK SL8 félautomata puska,
  • .45 ACP pisztoly

Vegyetek részt egy igazán macsó programon, egy élménylövészeten a Duna Lövész SE ráckevei lőterén, a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

A programra maximálisan biztonságos körülmények között, jól kiépített lőtéren kerül sor, ahol csak arra kell koncentrálnotok, hogy próbára tegyétek kézügyességeteket, szem-kéz koordinációtokat, és nem utolsósorban a fegyver erejét, s nyomotokban csak alaposan kilyuggatott lőlapok és porrá lőtt agyaggalambok maradjanak. Az pedig biztos, hogy életre szóló élményeket szereztek, melyeket büszkén mesélhettek az otthon maradt haveroknak, barátnőknek.

Itt az idő egy kis macsóskodásra! Irány Ráckeve, ahol valódi, nagy kaliberű  fegyverekkel mutathatjátok meg, hogy mit tudtok. De előtte vásároljatok kupont, mellyel nagy kedvezménnyel tudjátok igénybe venni ezt a lehetőséget!

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu