M.N.C Stream Mini Fejegység

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:6.990Ft10.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
37% kedvezmény
Már csak 50 db maradt!
10.990 Ft
37%
4.000 Ft

M.N.C Stream Mini Fejegység legfontosabb tudnivalók

Imádod a zenét, de a hagyományos fejegységek túl nagyok?


Sokan azt mondják, hogy akkor megy igazán jól a munka, ha szól közben valami zene. Neked sem kell lemondani a zenehallgatás élvezetéről a M.N.C "Stream" Mini Fejegységgel. Ez a remek fejegység úgy lett kialakítva, hogy olyan helyekre is belehessen szerezni, ahová hagyományos társait lehetetlen lenne. Így ideális különböző munkagépekbe, de akár autódba is bátran beszerelheted. Beépített erősítővel is rendelkezik, így neked erről sem kell gondoskodni, akár 4 db 25 W-os hangszórót is ráköthetsz a tökéletes zenei élményért. Számos bemenettel rendelkezik, így biztosan megtalálod a kedvencedet, mi az USB bementet választottuk a kedvencünknek. Számaidnak a váltásához a közelében se kell lenned a fejegységnek, hiszen a csomag tartalma egy távirányító a maximális kényelem jegyében.

Hallgasd bárhol a kedvenc számaidat, legyen szó egy munkagépről vagy a kocsidról!

Hasznos infók:

Egyszerű, kompakt, könnyen beépíthető autós fejegység, amely a legtöbb autóval kompatibilis. Szabványos ISO csatlakozóval, biztosítékkal és erősítőkimenettel rendelkezik. Számos forrásból képes megszólaltatni zenét, legyen az FM rádió, USB, AUX vagy microSD kártya.


Tulajdonságok:

  • Beépítési méret: 178 x 50 x 35 mm
  • Lejátszási forrás: FM/USB/TF/AUX
  • Támogatott formátum: MP3
  • Frekvencia: 87,5 - 108 Mhz
  • Feszültség: DC 12 V
  • Zenei teljesítmény: 4 x 25 W
  • Audio kimenet: 2 pár RCA
  • Impedancia: 2-8 Ohm

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött