Luxus zuhanyfej

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:3.490Ft4.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
31% kedvezmény
Már csak -1 db maradt!
4.990 Ft
31%
1.500 Ft

Luxus zuhanyfej legfontosabb tudnivalók

Lazulj el a zuhany alatt!
 

A luxus zuhanyfej masszázs funkcióval is rendelkezik, így élvezheted a zuhanyzás minden pillanatát! A felpezsdítő zuhanyzás közben a pénztárcádat is kíméled, mert vizet takarít meg egy normál zuhanyfejhez képest.

A luxus zuhanyfej tulajdonságai:

  • Egyszerűen beszerelhető bármilyen zuhanyfej helyére.
  • 360 fokban forgatható és leszerelhető szórófej.
  • 3 választható üzemmód


Mit rejt a termék doboza?

1 db Luxus zuhanyfejet

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)