Luxus arc-nyak-dekoltázsmasszázs Marokkó aranyával bármely korosztálynak a Móricz Zsigmond körtérnél

  • Kíváncsi vagy mi lehet Marokkó aranya, melyet masszázshoz használnak?
  • Ezen luxus kezelés során az argánolaj fejti ki jótékony hatásait bármilyen típusú bőrödön, és ivódik bele egészen. Táplálhatod, hidratálhatod, és egyben ránctalaníthatod arcod, nyakad, dekoltázsodat, vagy csökkentheted a gyulladásokat is.
  • Téged is szeretettel vár szuper kozmetikusod a XI. kerületi, Móricz Zsigmond körtér közelében lévő Holisztikus Kozmetikában, ahol kedvezményes DD kuponodat beválthatod!
Ár:3.990Ft7.980 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
7.980 Ft
50%
3.990 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.04.30. - 2022.07.29

Dekoltázsmasszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

30 perces energiatöltő luxus arc-nyak-dekoltázsmasszázs argánolajjal, azaz Marokkó aranyával, bármely bőrtípusra, bármely korosztálynak, előkészítő tisztítással, tonizálással és bőrradírozással.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.04.30. - 2022.07.29 között

  • Előzetes időpont egyeztetés első alkalommal +36-70/384-8633 telefonszámon neved, kuponkódod megadásával, vagy személyesen a Holisztikus Kozmetikában.
  • 1 fő 1 db kupont használhat fel.

Megközelítés

  • A szalont a Móricz Zsigmond körtér és a Kosztolányi Dezső tér M4 metrómegálló közelében, a Bartók Béla és a Vásárhelyi utca sarkán találod meg.

További információk

A kezelést ajánljuk, ha szeretnéd arcod, nyakad és/vagy dekoltázsod környékét táplálni, hidratálni, ránctalanítani, fiatalítani.

Ezen kívül faggyúmirigy szabályozásra és gyulladáscsökkentésre egyaránt alkalmazható.

Lemondási feltételek

Időpont lemondása vagy módosítása a lefoglalt időpont előtt legkésőbb 48 órával lehetséges, melyhez hívd a megadott telefonszámot, vagy küldj sms-t, neved megadásával. Ha nem mondod le és nem jössz el, akkor a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük figyelj a pontos érkezésre!

★★★★★
★★★★★
32 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
K-P: 09:00-19:00; Szo: 09:00-14:00
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Bartók Béla út 66. fsz. 7.
Kapucsengő: 55
★★★★★
★★★★★
"Családias légkör, jók nagyon a kezelések. Szívesen járok hozzájuk."
Jaksa Jánosné

Dekoltázsmasszázs kuponunk leírása

Bőröd kényeztető táplálása

A Holisztikus Kozmetika Marokkó aranyának számító argánolajos arc-nyak-dekoltázskezelését akár fiatalkorban is elkezdheted, hiszen így megőrzöd bőröd természetes fényét, rugalmasságát. Idősebb korosztályban pedig már a meglévő barázdákat is csökkenteni lehet az említett 3 kritikus területen.

Az alábbi kép illusztrációként szolgál:Kedvezményes DD kuponok a XI. kerületi Holisztikus Kozmetikába!

Luxus arc-nyak-dekoltázsmasszázs Marokkó aranyával

A Holisztikus Kozmetikában minden arc-, nyak- és dekoltázsmasszázst az arc letisztítása, tonizálása és peelingezése előz meg. Erre azért van szükség, mert a masszázs sokkal hatékonyabb, ha az izmok tónusa megfelelő. Valamint a felhasznált kozmetikumban lévő vitaminok, ásványi anyagok is akkor tudják kifejteni hatásukat, ha azok bemasszírozása egy alapos elhalt hámréteg eltávolítást követően történik.

Jelen esetben a tápláló kozmetikum a Marokkó aranyának avagy olajok királynőjének is nevezett argánolaj lesz. Ennek egyszerű oka, hogy minden bőrtípusra, minden korosztálynak, férfiaknak és hölgyeknek egyaránt használ a kezelés. Lehet a fő célod egy alapos újra hidratálás, bőrtáplálás, fiatalosabb vagy egészségesebb arcbőr. Hogyha pedig egy ellazító kezelésre szomjazol, akkor is ellátogathatsz az effajta kezelésre, hiszen megelőzésként, prevencióként alkalmazhatod, melyet a későbbi önmagadnak egyszer még meg fogsz hálálni.

A hagyományos masszázselemeket a Reiki energia töltésével kombinálták, melyet természetesen beavatott szakember végez. A kezeléshez csak teljesen tiszta, biokozmetikai anyagokat használnak fel.

A Holisztikus Kozmetika igényes környezetben vár Téged is!

Kedvezményes DD kuponok a XI. kerületi Holisztikus Kozmetikába!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Te is tökéletes frizurára vágysz? Megtaláltad! - Balayage hajfestés, hajvágással ajándék hajsütéssel
12.800 Ft kupon ár helyett MA csak 11.500 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu