Lisse Design keratinos hajkiegyenesítés frissítő hajvágással, Zuglóban! Sima, egyenes, fényes haj!

Szabó Gabriella fodrász | Budapest, XIV. ker.
  • Eleged van már a mindennapos hajvasalásból? Egyenes, könnyen fésülhető hajra vágysz?
  • Jelen kuponunkkal teljesülhet vágyad és Lisse Design hajkiegyenesítő kezelésed mellé ajándék hajvágást is kapsz, és persze fodrász szakértelmet.
  • Az Erika Szalonban, Zuglóban, könnyen megközelíthető helyen 7 perc sétára a Pillangó utca metrómegállótól.
Ár:12.490Ft36.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
68% kedvezmény
36.000 Ft
68%
23.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.03.10. - 2019.05.15

keratinos hajegyenesítés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Lisse Design Keratin Therapy keratinos hajkiegyenesítéses kezelést és hővédő Alfaparf kezelést tartalmaz frissítő hajvágással, maximum vállig érő hajig.

A hajkezelés időtartama kb. 2-3 óra.

  • Ajánlott göndör vagy hullámos haj kiegyenesítésére, fénytelen, roncsolt, száraz, sérült haj kezelésére és újraépítésére,remekül csökkenti a kreppes hatást.
  • Hajad már egy kezelés után is simább, egyenesebb, jobban fésülhető lesz, és minden további kezeléstől még látványosabb eredmény érthető el!
  • Egyenes struktúrát ad a hajnak, egyúttal egészségessé, hidratálttá és lággyá teszi, megvédi a külső káros hatásoktól is. Tartós eredmény, akár 2 hónapig tartó hatás, mindezt formaldehid és parabén mentesen, hajbarát módon!

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • Derékig érő hajhosszig! - 36.000 Ft helyett 12.490 Ft.
  • Vállig érő hajhosszig! - 32.000 Ft helyett 10.490 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.03.10. - 2019.05.15 között

  • A beváltáshoz időpont foglalás és bejelentkezés kuponkódod megadásával a +36-20/235-4964 számon.
  • Saját célra egy kupon használható fel, ajándékba bármennyi adható, de a megajándékozott is csak egy kupont használhat fel.
  • Újdonsült fodrászodhoz vidd magaddal kuponodat.

Lemondási feltételek

Időpont módosítást és lemondást a kezelés előtt legalább 24 órával tudod megtenni, ellenkező esetben az alkalom teljesítettnek minősül. Kérjük, hogy a lefoglalt időpontra pontosan érkezz!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P-ig 8.00-20.00-ig
Szolgáltatás helye
1148 Budapest, Fogarasi út 8.
Erika Szalon

keratinos hajegyenesítés kuponunk leírása

Hogyha a szép, egyenes haj híve vagy

Egy nőnek, megannyi teendői között mindig napirendre tűzve szerepel, hogy hajkoronája mindig bevetésre készen álljon! Legyen szó dolgos hétköznapokról, családi összejövetelekről, vagy romantikus vacsoráról, a frizurád mindig porondon van, így érdemes előre kezeskedned tip-top állapotáról.

Kedvezményes hajkiegyenesítés DD kuponunkkal az Erika Szalonban!

Bármilyen hihetetlen is, a hajegyenesítés terén végül nem a különféle kemikáliák vagy a hajszálakat roncsoló forró vasalólapok, hanem a Natura Keratin győzedelmeskedett, ami az egyetlen olyan hajegyenesítő módszer, ami a modern elvárásoknak is megfelel.

A keratinos hajkiegyenesítés, a legmodernebb módszer, ami világszerte hódítja a szépségszalonokat! Népszerűsége nemcsak hatékonyságában rejlik, hanem abban is, hogy nem károsítja a hajat, mint a hajvasaló, és egyéb lúgos vegyszerek. 

A Lisse Design Keratin Therapy-s kezelés forradalmian új, modern hajkiegyenesítés világszerte, amelynél semmilyen lúgos tartalmú vegyszert nem alkalmaznak a keratinon kívülHatóanyaga a keratin, ami körmünk és hajunk fő alkotóeleme. A folyékony keratin behatol a haj belsejébe, ahol kitölti a roncsolt részeket, és egyenes struktúrát ad a hajnak. Egészségessé, és lággyá teszi azt, és köszönhetően annak, hogy a haj építőelemével azonos alkotóelemet tartalmaz, nem roncsolja, hanem ellenállóvá teszi, és védi a külső hatások ellen.

A kezelés során Lisse Design terméket használnak, ami egy egyedülálló készítmény, kifejezetten a hosszantartó egyenesség eléréséért. Szabályozza a haj volumenét, és teljesen sima, hidratált hajat garantál.

A tartós hajkiegyenesítő krém fixálóval megmossák, majd egyenesre szárítják hajad. Ezután tincsről-tincsre felviszik a krémet gondosan a hajhosszra, közben folyamatosan kifelé fésülik, majd rávasalnak. 30 perc hatóidő után lemossák,majd az egész hajat újra megmossák, kiszárítják, kivasalják ezt követően felviszik a második krémet. 30 perc hatóidő után ismételten lemossák, megszárítják és kész a 6 hónapig tartó egyenes, selymes sima haj.

Kedvezményes hajkiegyenesítés DD kuponunkkal az Erika Szalonban!

Milyen hajtípusoknál használható?

A módszer minden hajtípushoz ajánlott, függetlenül attól, hogy festett, dauerolt vagy akár már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta. Maga a folyamat a hajhossztól és sűrűségtől függően 2,5 óráig is tarthat, és eredménye egy fél éven át tartó, könnyen formázható és kezelhető, pompás hajkorona!

Milyen sűrűn kell a hajkiegyenesítést megismételni?

A hajegyenesítés 3-4 havonta érdemes megcsináltatni. Mivel a hajegyenesítést a hajhosszon végezzük, nem a hajhagymában így az újonnan nőtt haj hullámos marad. Attól is függ milyen gyorsan nő a haj. A hajegyenesítés, nem káros, így bármilyen gyakorisággal meglehet ismételni.

Formázható marad-e a hajam?

Abszolút! A hajad formázhatósága megmarad, így nem kell attól tartanod, hogy az egyenesítés után, már “csak” egyenes hajad lehet. A hajkiegyenesítést követően akár azonnal formázható a haj, így összegumizhatod, moshatod, sőt akár festheted is.  

Miért jó a keratinos hajkiegyenesítő kezelés?

Mivel a keratin a haj természetes építőanyaga, így ezt a hajba építve nem csupán elkerülhető a hajkárosodás, hanem épp ellenkezőleg, a keratinos ápolással feltöltődnek a hajban keletkezett mikroméretű barázdák, repedések, így a roncsolódott haj új formát, egészségtől ragyogó fényt kap. Minden hajtípushoz ajánlott, függetlenül, hogy festett, dauerolt vagy akár már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta.

Válaszd tapasztalt, kedves fodrászt, aki egyenessé varázsolja hajzuhatagodat! Mindezt egy ilyen igényes, szép szalonban veheted igénybe:

Szabó Gabriella csodás hajkoronát varázsol Számodra is a XIV. kerületben, a Diamond Deal kuponjával kedvezményesen!

Válaszd DD kuponunkat, ha nap mint nap a hajad egyenesítésével sok időt töltesz.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!

 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu