Lepd meg szépségcsomaggal hölgy ismerősödet: arctisztítás, 4D pillák, masszázs és kollagén arcmaszk.

  • Meglepnéd hölgy ismerősödet, és úgy gondolod, egy szépségcsomag tökéletes lenne?
  • Szerintünk is! Főleg, ha van benne arctisztítás, 4D pillák, masszázs és még egy kollagén arcmaszk is!
  • Válaszd ezt a kupont, és kiválasztottad odáig lesz, ha felhasználja azt a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdióban, Budapest VII. kerületében!
Ár:15.990Ft34.790 Ft
Ár: 6.990 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 9.000 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
55% kedvezmény
34.790 Ft
55%
18.800 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.02.02. - 2019.05.22

szépségcsomag kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Szépségcsomag, melynek tartalma a következő:

  • 4D szempillaépítés,
  • tisztító arckezelés, ultrahangos hatóanyag bevitellel,
  • 90 perc szőlőmagolajos masszázs,
  • kollagénes arcmaszk.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.02.02. - 2019.05.22 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel! A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

További információk

  • Ha dús és hosszú szempillákat szeretnél, válaszd ezt az ajánlatot! Minden saját pilládra szuperkönnyű pillát építenek, amelyek úgy garantálnak tökéletes hatást, hogy viselésüket nem is veszed észre!
  • A pillák felhelyezhető hossza függ a saját pillád állapotától és hosszúságától, ezért felhelyezés előtt konzultálnak Veled, hogy a lehető legjobb és legtartósabb eredményt érjék el!
  • A 90 perces masszázs során megfáradt izmaidat és egész szervezetedet lazíthatod el, és közben a szőlőmagolaj bőrre és izmokra gyakorolt jótékony hatásait is élvezheted.
  • A kollagénes arcmaszk feltölti arcbőröd szerkezetét olyan tápanyagokkal, melyre annak szüksége van.
  • Bármely korosztály igénybe veheti a szolgáltatást, sőt, kiváló ajándék lehet hölgy rokonaidnak, barátnőidnek!
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadják, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.
  • https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

Ellenjavallatok:

Láz, fertőző betegségek, bőrbetegségek, menstruáció vagy terhesség ideje alatt, pacemaker viselése esetén, valamint szemgyulladás, vagy retinabetegség esetében a szolgáltatások igénybevétele nem ajánlott.

Amennyiben kontaktlencsét viselsz, kérjük a pilla felhelyezés idejére vedd ki és ne viseld felhelyezés közben.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 6.990 Ft-ért! A különbözetet, ami 9.000 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A szolgáltató elfogadott fizetőeszközei: készpénz, K&H - MKB - OTP Szép kártya, bankkártya. Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben! Az érvényességi időn kívül eső dátumra lefoglalt időpontot kizárólag az érvényességi időn belül lehet módosítani! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Nagyon kedves, készséges, ügyes. Köszönöm"
Szarka Mária

Videó

szépségcsomag kuponunk leírása

Szépségcsomag, melynek egy hölgy sem tud ellenállni!

Íme egy visszautasíthatatlan ajánlat szépítkezésre, kényeztetésre vágyó hölgyeknek, mellyel ajándékba is meglepheted bármelyiküket: kishúgodat, nővéredet, legkedvesebb barátnődet. Hidd el, egyikük sem bánná meg, ha ezt találná az ajándékcsomagban.

A Diamond Szépségszalonban kellemes körülmények között, kiváló kozmetikus által szépülhetsz DiamondDeal kuponnal nagy kedvezménnyel!A szalonban teljesen megújult szobában szépülhetsz, szakértő kozmetikus segítségével.

A tiszta és üde arcbőr itt kezdődik

A szépségcsomag egyik alapvető eleme az arctisztítás, mely nélkül nem létezhet igazi szépségcsomag a kozmetika világában. Hiszen a szépség alapja a tiszta és jól hidratált arcbőr, mely visszakapja természetes üdeségét, és biztosítja ragyogó szépségedet. Az alapos tisztítás mellett ultrahangos hatóanyag bevitel segít majd, hogy bőröd legmélyebb rétegeibe is eljussanak a bőr számára fontos tápanyagok, melyek biztosítják majd bőröd frissességét heteken át.

4d műszempilla építés a Diamond Szépségszalonban DiamondDeal kuponnal nagy kedvezménnyel!A képen a Diamond Szépségszalon kozmetikusának saját munkáját láthatod

Lefegyverző pillantások 4D szempillákkal!

Ma már mindenkinek lehetnek hosszú és dús pillái, csak egy kitűnő kozmetikus kell hozzá, aki szeretettel várja ennek a kuponnak a leendő tulajdonosát is. Lehengerlő pilláidat egyénre szabottan, a saját pilláid számához és teherbírásához igazítva helyezi fel, hogy viselésük semmiképp ne legyen kényelmetlen, és magabiztosan rebegtethesd ezeket.

Masszázs az istenek ajándékával

A szőlőt vagy a szőlőmagolajat gyakran nevezik az istenek ajándékának. Utóbbinak rendkívül erős antioxidáns hatása van, amivel gátolja a bőr öregedését, sőt kicsit képes visszahozni a fiatalságot is. Így a szőlőmagolajos masszázs már túlmutat egy szimpla masszázson. Nem csupán izmaid lazulnak el és nem csak a feszültség távozik szervezetedből, hanem még bőröd is megfiatalodik közben. Több legyet üthetsz egy csapásra egy igazán kényeztető 1,5 óra során.

Frissítő masszázs vár a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdióban DiamondDeal kuponnal nagy kedvezménnyel!Szőlőmagolajos masszázs során prémium olajjal és finom masszázs fogásokkal frissülhetsz fel.

Kollagénes arcmaszk is a csomagban

Hogy az arcbőr dupla kényeztetést kapjon, a csomagban még kollagénes arcmaszk is van. A kollagén egy fehérje, mely a bőr természetes alkotója, de sajnos a kor előrehaladtával csökken a mennyisége, és ezáltal a bőr rugalmassága is odalesz. De olyan kozmetikai trükkökkel, mint amilyen ez az arcmaszk is, szerencsére "utántölthető", és képes beépülni a bőr mélyére, és ismét rugalmassá, teltté tenni azt, hogy ismét fiatalos, üde bőröd lehessen.

Szépülj a teljesen megújult a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdióban változatlanul magas színvonalú szolgáltatásokkal, a DiamondDeal kuponnal nagy kedvezménnyel!A Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió megújult belső térrel, változatlanul magas színvonalú szolgáltatásokkal vár!

Ezt a szépségcsomagot kár lenne kihagyni, hiszen minden benne van, ami kell az alapos szépítkezéshez és egy kis csajos kikapcsolódáshoz. Vedd meg most akár saját magad kényeztetésére, vagy a hozzád közel álló lányokat is meglepheted vele!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk! 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítés és alakformálás 1 az 1 ben! - Kavitációs ultrahang + Radiofrekvenciás kezelés+Zapper
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu