Lepd meg családod egy hangulatos ünnepi húsvéti fotózással

5/5Blende Fotó - gabor* photography | Budapest, VIII. ker.
  • Közeleg a húsvét, ami a gyerekek egyik kedvenc tavaszi ünnepe.
  • Lepd meg családod egy egy különleges és hangulatos programmal az ünnep közeledtével és vegyetek részt közösen egy fotózáson!
  • Hidd el, óriási meglepetés lesz, ha a szervezést titokban végzed, ráadásul DD kuponunkkal kedvezményesen vásárolhatod meg a fotózást!
Ár:14.900Ft50.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
71% kedvezmény
50.000 Ft
71%
35.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.03.28. - 2023.06.28

Ünnepi húsvéti fotózás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Húsvéti fotózás tartalma:

  • 40-50 perces fotózás legfeljebb 6 fő részére (további résztvevők opcionálisan), 2 átöltözési lehetőséggel, legalább 100 darab digitális fotóval, amelyek közül 16 darab, általad kiválasztottat ki is retusálunk.
  • A kupon bármilyen fotózásra felhasználható (pl. családi, páros, erotikus, akt, kismama sport)
  • Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor szeretettel várunk.

A fotós csomagok alapdíja a fotós szolgáltatást tartalmazza, hétköznapokon, Budapest belterületén. Az esetleges egyéb díjak (helyszín- és/vagy műterem bérleti díj, 1 órán túli utazási költség, hétvégi időpont foglalás stb.) külön fizetendők.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.03.28. - 2023.06.28 között

FIGYELEM! Időpont foglalást kizárólag érvényes kuponkóddal és a részvételi díj (különös tekintettel az esetleges tőlünk független bérleti díjak) rendezésével steinerg@gaborphotography.hu e-mail címen fogadjuk el. Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor szeretettel várunk.

Felárak, opciók

  • Ajándékutalványt kizárólag beváltott kupon ellenében, a teljes részvételi díj rendezése után állítunk ki. Az ajándékutalvány alapesetben fél éven belül használható fel.
  • Műterem foglalás esetén a lemondási díj az adott műterem szabályzata szerint alakul.
  • A szolgáltatás további részletei tekintetében a honlapukon megtalálható Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) az irányadók:  www.gaborphotography.hu

További információk

  • Műterem foglalásakor a bérleti díj mindig feláras, opcióként külön fizetendő.
  • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. / Fotózás távoli (legalább 1 órás utazással járó) vagy nem ingyenes helyszíneken, szabadban, műteremben vagy otthon is. / További képek retusálása. / 6 főnél több résztvevő. / Nyomat, fotókönyv vagy naptár készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból. / Hétvégi időpont foglalás.
  • Műtermi fotózás esetén a háttér megrongálásának vagy bármi más kárnak a költsége a megrendelőt terheli. Ezeket a költségeket az adott műterem szabályzata határozza meg.
  • Házi kedvenceidet is szívesen látjuk, de műtermi foglalás esetén ezt az adott műterem szabályzata határozza meg.
  • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.

Lemondási feltételek

Lemondás - TELEFONON: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal  a fotózás előtt 15%, a fotózás napján 25% felárral. Ha értesítés nélkül nem jössz el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintjük. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintünk ettől (ha értesíted a szolgáltatót).

★★★★★
★★★★★
4 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Páva utca
★★★★★
★★★★★
"Jól sikerültek a képek. "
Dr Jasztrab Jácint

Ünnepi húsvéti fotózás kuponunk leírása

Hangulatos tavaszi fotózás Húsvét alkalmából!

A gyerekek mindig boldogan fogadnak egy kellemes családi programot, főleg, ha az a nagyon várt tavaszi ünnephez köthető, sok játékkal, és nem utolsó sorban a kellemes emléket felidéző fényképekkel, de szerelmeseknek is kiváló alkalom ez, néhány kikeleti fotó elkészítésére.

Ha tetszik az ötlet, hozd el párodat, gyermekeidet, szüleidet egy tavaszünnepi fotózásra, egy általad választott helyszínre. Hidd el, óriási meglepetés lesz, ha a szervezést titokban végzed. Tapasztalat!

Az elkészült képekből rendelhetsz fotóalbumot, faliképet, naptárt, amiket akár korábbi saját képeiddel is kiegészíthetsz.

A 40-50 perces fotózásról legalább 100 képet kaptok, amelyből 16 általatok kiválasztottat retusálunk is. Mindeközben átöltözésre is van lehetőség.

Éééés ... ha barátaidat szeretnéd a fotózással meglepni, személyre szóló AJÁNDÉKUTALVÁNYt készítünk Neked. A sikerben biztos lehetsz!

További információk eléréséhez:

  • Facebook: Blende Fotó Műhely – gabor photography, Blende Fotó Suli - gabor photography
  • Facebook Messenger: GaborSteinerHun
  • Web: a www.gaborphotography.hu
  • Skype: steinergbp
  • Instagram: gabor.steiner.photo

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítés és alakformálás 1 az 1 ben! - Kavitációs ultrahang + Radiofrekvenciás kezelés+Zapper
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu