Lelki tanácsadás Coaching technikával 90 percben az Akvamarine Természetgyógyász Központban!

Szeretnéd leadni a válladon cipelt terhet? Állandóan nyűgös vagy és feszült? Az Akvamarine Természetgyógyász Központban (VI. kerület) tapasztalt lelki tanácsadóval beszélhetsz 90 percen keresztül, ahol kibeszélheted a problémáidat, és az okaira is rávezetnek. Könnyíts a lelkeden csak 3.990 Ft-ért!
Ár:3.990Ft10.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
10.000 Ft
61%
6.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.11.02. - 2018.02.07

Lelki tanácsadás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

A kupon tartalma: 1 alkalom 90 perces egyéni lelki tanácsadás Coaching technikával az Akvamarine Természetgyógyász Központban!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2017.11.02. - 2018.02.07 között

Időpont foglalásához hívd Szikoráné Icut a +36-20/316-5403 számon a kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával!

Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre és ajándékba is! 

További információk

  • Ajánlott minden olyan embernek, aki szeretne az élete valamelyik területén változást létrehozni, de eddig nem sikerült, a szimbólum kártya segítségével feltárulnak a megoldás lehetőségei.
  • A kezelés hatására megszabadulhatsz a régóta nyomasztó testi és lelki terheidtől is. 
  • Az egyéni lelki tanácsadás akár az elhízás lelki okaira is fényt deríthet, mely coaching technikával és szimbólum kártya segítségével történik! 
  • Az egyéni lelki tanácsadás bensőséges mivoltára tekintettel, egyszerre csak egy emberrel foglalkozik a szakember, ezáltal a maximális figyelmet kapod.
  • A tanácsadást Szikoráné Icu, Coach, lelki tanácsadó és természetgyógyász végzi, aki többéves szakmai gyakorlattal rendelkezik, így garantáltan a legjobb szakértő kezekbe kerülsz.
  • A rendelő az Oktogonhoz közel található, és bejárata az udvar felől könnyedén megközelíthető!

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Előzetes bejelentkezés alapján. Kedd, Csütörtök: 15-19 óráig, Péntek: 14-16 óráig.
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Teréz krt. 32. fsz 11. Bejárat az udvar felől!

Lelki tanácsadás kuponunk leírása

Épp lélek és boldog élet lelki tanácsadással!

Az egyik legnagyobb gyógyír a lelkünk összes panaszára az, ha beszélhetünk róla. Most igazán hallgató fülekre találsz, hiszen Szikoráné Icu nem ítélkezik, és segít abban, hogy elérd a célod, megnyugodj és megkönnyebbülj.

Lelki tanácsadás kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával!

 Így zajlik egy tanácsadás:

Először elmondhatod mi nyomaszt, miért nem vagy boldog és mi tenne azzá, min szeretnél változtatni vagy mire keresed a megoldást. Ez után a tanácsadód segítségével kitűztök magadnak egy célt, amit lehet coach-olni.

Ez után elkezdődik a lelki tanácsadás, a coaching. Ebben valamilyen eszközt fogtok használni: például kedvenc mese, szimbólum kártya vagy NLP technikák ez segít elindítani és végigvinni a folyamatot.

A beszélgetésben Te fogsz magadtól rátalálni a megoldásra, ugyanis az végig benned lakozik, csak rá kell bukkannod. A végtelen tiszta szeretet, az őszinteség és a megértés rávezet arra az irányra, ami a boldogság és a megoldás felé vezet!

A kezelés maga az önismeretet segíti elő, profi lelki tanácsadód segít rájönni arra, mik a problémáid, merre indulj és mi a megoldás.

Szikoráné Icu szavai a tanácsadásról:

"A  lelki tanácsadó tapasztalata az, hogy azok az emberek akik már régóta keresik a megoldást az életükre, és akik már benne vannak a tudatossá válás folyamatába, azoknak sok esetben csak egy-egy alkalomra van szükségük és teljesen megélik a bennük rejlő jelent, ezért várom nagy-nagy szeretettel ezeket a kedves leendő vásárlókat is!"

Szikoráné Icu több, mint egy lelki tanácsadó, hiszen egyben természetgyógyász is 15 éve, így a kettő elemeit kombinálva garantáltan mindenre talál megoldást!

Lelki tanácsadás kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával!

Vedd meg a kupont, és tekints pozitívan a jövőre!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Készülj a tavaszra komplett Fáraó nőnek kijáró kezeléssel! - Arany gélmaszkos Nefertiti arckezelés
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu